Babam yüzünden psikolojim darmaduman.

Bogazmanzarasi

😇6.takım mezunu🕊b.k 69.8🐣g.k 57.8🕊
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
7.485
15.271
178
Su an cok yipranmis hissediyorum artik cok yoruldum..yillardir babamin gozu hep disardaydi gecmiste annemi aldatmisligi da var..ama artik iyice kendini aştı telefonuna bi göz attim pisman oldum..whatsappta travestilern resimleri var eklemis sanirim konusmus..google da da surekli pis seyler aratmis..kendimi alamiyorum nefretim kabariyo.uni mezunuyum ama is bulamadm yuksek lisans yapicam ve Akademisyn olmak hayalim. Ama bu asamada onun parasini bile istemiyorum ona muhtac yasanak cok kotu..aslinda iyi bi babadir ama bunlar benim psikolojimi bozdu aklimdan cikmiyo..sevgilime bile guvenemiyorum ilerde babamin anneme yaptgi gbi o da bana ypar diye:( surekli kavga ediyoruz tabi o bilmio bunlari..evlenmeyip kendi ayaklrmn ustunde herkesten ayri bisehirde yasamayi dusunuyorum bazen cok karamsarim gelecekle ilgili..yazarak rahatlmk istedm sadece tesekkur ederim okudugunuz icin :(

İnsan kendi anne babasına konduramıyor değil mi?
Ama onlar da biz de herkes gibi insanız ve arızalıyız,kusurluyuz.
İnşallah yakında gereken maddi kaynağı bulursun ve yolunu açarsın.

Siddetle yüksek lisans tavsiye etmiyorum. Kadro olaylari inanilmaz zor. Is hayatina biran once atilin. Ayrica babaniz bu sekilde davraniyor diye sevdiginiz insan da ayni olacak diye birsey yok. Imkan varsa annenizi kurtarin bu adamdan en guzeli bu olur bence.

Siddetle yüksek lisans tavsiye etmiyorum. Kadro olaylari inanilmaz zor. Is hayatina biran once atilin. Ayrica babaniz bu sekilde davraniyor diye sevdiginiz insan da ayni olacak diye birsey yok. Imkan varsa annenizi kurtarin bu adamdan en guzeli bu olur bence.

Malesef biliyorum kadro olaylarini ama 6 aydir buyuk sehirdeis aradm bulamadim..ki normalde yasadgmz kucuk bi sehir hic bulamam..biraz da acikcasi uzak kalmak iyi gelir iki yil die boyle yuksek lisans dusundum:( yarn da kaydmi yaptrcam. Annemde ise girmemi istiyo ama bulamadm iste kac aydr evde bunalimdayim..calisirim bi yandan da belki Bilmiyorum.. Annm zaten bosanmak istemio koyde buyymus bi kadin maddi hicbi geliri yok.ben sanabakarm dedm bikac kere oyle kolaymi ddi kapatti konuyu..bilemiyorum aklim karisik beynim dagildi..ha bide yetmezmis gbi bakire degilim belki omrumun sonuna kdr yalnz yasicam:( cok yorgun ruhum artik ya .

Bence bir daha babanızın telefonunu karıştırmayın göz görmeyince gönül katlanır baktınız ne oldu birşey diyebildiniz mi hayır. Hadi annenize söylediniz bunun için boşanacak mı sanıyorsunuz oda hayır. Zaten annen kocasının ne haltlar yediğini anlıyordur. O yüzden boşuna kendinize dert edinmeyin doğru değil tabiki yaptığı ama anne babanın cinsel sorunları aralarında duygusallığı samimiyeti falan bilemiyoruz o yüzden en iyisi hiç bulaşmamak. Babanız size iyiyse parasını da hiç takmanıza gerek yok babanız o sizin çalıp çırpmıyorsa sıkıntı yok.

Bende nefret ediyorum öyle şeylerden... insan baba olunca konduramıyor ama kanında var bunların. Takmamaya çalış. Annene de bahsetme yazık kadına üzülmesin. Eskiler öyle boşanmak felan bilmez istemezler. Bosssveeer...
güzel bir iş bul çalış.
Ayrıca bakire olmaman yalnız kalacağın anlamına gelmiyor. Saçmalama... zaten seni bacak aran için sevecek adam da senden uzak dursun. Öyle adamlar baban gibi zihniyeti olabilecek adamlar emin ol...

Malesef biliyorum kadro olaylarini ama 6 aydir buyuk sehirdeis aradm bulamadim..ki normalde yasadgmz kucuk bi sehir hic bulamam..biraz da acikcasi uzak kalmak iyi gelir iki yil die boyle yuksek lisans dusundum:KK43: yarn da kaydmi yaptrcam. Annemde ise girmemi istiyo ama bulamadm iste kac aydr evde bunalimdayim..calisirim bi yandan da belki Bilmiyorum.. Annm zaten bosanmak istemio koyde buyymus bi kadin maddi hicbi geliri yok.ben sanabakarm dedm bikac kere oyle kolaymi ddi kapatti konuyu..bilemiyorum aklim karisik beynim dagildi..ha bide yetmezmis gbi bakire degilim belki omrumun sonuna kdr yalnz yasicam:KK43: cok yorgun ruhum artik ya .
Y.lisans her bolum icin nasildir bilmiyorum. Ben surekli okula gitmek zorunda kalmistim. 2 yil boyunca. Ama boyle bir durum yoksa siz de hem calisip hem de devam edersiniz. Anneniz olaylari biliyor mu? Ayrica bakire degilim demissin buna takilma. Bu en son dusunecegin olay. Erkek arkadasinla ciddi dusunursen aciklarsin durumu. Kabul ederse ne ala etmezse de buna takilmayan insanlar da var. Bazen hayatta bir cok sey ustuste gelir. Ama bu durum bir cikisinda baslangicidir. Bunu unutma. Guclu olmaya calis.

Babanla annenin arasındakı sorunları düşünüp Çan'ını sıkma ve önüne bak babanın sana karşı davranışları onemlı sevgısını gosterıyorsa sana nefret barındırma ıcınde.

Su an cok yipranmis hissediyorum artik cok yoruldum..yillardir babamin gozu hep disardaydi gecmiste annemi aldatmisligi da var..ama artik iyice kendini aştı telefonuna bi göz attim pisman oldum..whatsappta travestilern resimleri var eklemis sanirim konusmus..google da da surekli pis seyler aratmis..kendimi alamiyorum nefretim kabariyo.uni mezunuyum ama is bulamadm yuksek lisans yapicam ve Akademisyn olmak hayalim. Ama bu asamada onun parasini bile istemiyorum ona muhtac yasanak cok kotu..aslinda iyi bi babadir ama bunlar benim psikolojimi bozdu aklimdan cikmiyo..sevgilime bile guvenemiyorum ilerde babamin anneme yaptgi gbi o da bana ypar diye:KK43: surekli kavga ediyoruz tabi o bilmio bunlari..evlenmeyip kendi ayaklrmn ustunde herkesten ayri bisehirde yasamayi dusunuyorum bazen cok karamsarim gelecekle ilgili..yazarak rahatlmk istedm sadece tesekkur ederim okudugunuz icin :KK43:

bence babanın arama geçmişine cebine falan bakmayı bırakmalısın, yani görüldüğü gibi bu seni daha kötü bir psikolojiye sokmaktan başka bir işe yaramıyor, ne gerek var ki bakıyorsun
sürekli iş aramaya devam, pes etme derim zaten pes etme lüksünde yok

Y.lisans her bolum icin nasildir bilmiyorum. Ben surekli okula gitmek zorunda kalmistim. 2 yil boyunca. Ama boyle bir durum yoksa siz de hem calisip hem de devam edersiniz. Anneniz olaylari biliyor mu? Ayrica bakire degilim demissin buna takilma. Bu en son dusunecegin olay. Erkek arkadasinla ciddi dusunursen aciklarsin durumu. Kabul ederse ne ala etmezse de buna takilmayan insanlar da var. Bazen hayatta bir cok sey ustuste gelir. Ama bu durum bir cikisinda baslangicidir. Bunu unutma. Guclu olmaya calis.
Annemle acik acik konusnadm ama tabi bilio hep bana der babanin telefnnu knytrol et arada bi die..diger konuda da evet cidfi düşünüyoruz sevglmle ama heresey o kdr karisikki gozumde..tek istegim Allahtan ne sevgiliye ne babama kimseye muhtac etmesin beni hayrlisyla bi ayaklrmn ustnde duruyum:(

Su an cok yipranmis hissediyorum artik cok yoruldum..yillardir babamin gozu hep disardaydi gecmiste annemi aldatmisligi da var..ama artik iyice kendini aştı telefonuna bi göz attim pisman oldum..whatsappta travestilern resimleri var eklemis sanirim konusmus..google da da surekli pis seyler aratmis..kendimi alamiyorum nefretim kabariyo.uni mezunuyum ama is bulamadm yuksek lisans yapicam ve Akademisyn olmak hayalim. Ama bu asamada onun parasini bile istemiyorum ona muhtac yasanak cok kotu..aslinda iyi bi babadir ama bunlar benim psikolojimi bozdu aklimdan cikmiyo..sevgilime bile guvenemiyorum ilerde babamin anneme yaptgi gbi o da bana ypar diye:KK43: surekli kavga ediyoruz tabi o bilmio bunlari..evlenmeyip kendi ayaklrmn ustunde herkesten ayri bisehirde yasamayi dusunuyorum bazen cok karamsarim gelecekle ilgili..yazarak rahatlmk istedm sadece tesekkur ederim okudugunuz icin :KK43:
Her erkek ayni olacak diye bisi yok. Acaba anneniz ilgi gostermiyormu babaniza acaba bunu dusundunuz mu

Annemle acik acik konusnadm ama tabi bilio hep bana der babanin telefnnu knytrol et arada bi die..diger konuda da evet cidfi düşünüyoruz sevglmle ama heresey o kdr karisikki gozumde..tek istegim Allahtan ne sevgiliye ne babama kimseye muhtac etmesin beni hayrlisyla bi ayaklrmn ustnde duruyum:KK43:
Annenin amacini anlamadim gercekten. Resmen aralarinda kalmissin. Hic karistirma artik telefon fln cunku bisey degismiyor baksana. Bunlarin disinda buyuk sehirde is aradim demissin. Nasil aradin internet uzerinden mi? Bunu bir gozden gecirmek lazim. Bu sira biraz durgun is konusunda biraz sanssiz bi doneme denk gelmissin. Ama umudunu kaybetme. Ayrica seviyor ve seviliyorsan sartlari duzeltip en kisa sure de evlilik karari almaniz en mantiklisi.

Her erkek ayni olacak diye bisi yok. Acaba anneniz ilgi gostermiyormu babaniza acaba bunu dusundunuz mu
Dusundm evet belki öyle ama aldattgnda ayri sehirdeydi zaten babam...Bilmiyorum iste neresinden tutarsam tutaym uzuluyorum ayni seyi yasamajtan cok cok korkuyorum guven soruny yasiyorum:(

Annenin amacini anlamadim gercekten. Resmen aralarinda kalmissin. Hic karistirma artik telefon fln cunku bisey degismiyor baksana. Bunlarin disinda buyuk sehirde is aradim demissin. Nasil aradin internet uzerinden mi? Bunu bir gozden gecirmek lazim. Bu sira biraz durgun is konusunda biraz sanssiz bi doneme denk gelmissin. Ama umudunu kaybetme. Ayrica seviyor ve seviliyorsan sartlari duzeltip en kisa sure de evlilik karari almaniz en mantiklisi.
İnanin dedgm bakirelik durumu olmasa iki yil calisirim sonra evlnrm beklmem ama o bile problm su an..sil basstan yasamak istiyorum hayati :( buyuksehirdeyim ama gecici olarakti..artik kendi yasadgmzyere doncez kucuk bi sehir orasi da..

İnanin dedgm bakirelik durumu olmasa iki yil calisirim sonra evlnrm beklmem ama o bile problm su an..sil basstan yasamak istiyorum hayati :KK43: buyuksehirdeyim ama gecici olarakti..artik kendi yasadgmzyere doncez kucuk bi sehir orasi da..
Bu kisi ne zamandir hayatinda? Bu 1.sorum. Ona gore konus bu konuyu diye tavsiyede bulunucam. Gozunde buyuttugun kadar dert etmeyebilir bile. Ama tabi bu durumu kullanacak bir insanda olabilir. Buyuksehirde is aramak derken nasil aradin? Bir de bence isin icerigine cok bakma bu sira. Kendi mesleginle ilgili olmasa bile calis. Az kendine guvenin gelir. Zaten yeni mezunsun. Bu surecte kendi alaninda is arayisina devam edersin. Buarada bransin nedir?

Bu kisi ne zamandir hayatinda? Bu 1.sorum. Ona gore konus bu konuyu diye tavsiyede bulunucam. Gozunde buyuttugun kadar dert etmeyebilir bile. Ama tabi bu durumu kullanacak bir insanda olabilir. Buyuksehirde is aramak derken nasil aradin? Bir de bence isin icerigine cok bakma bu sira. Kendi mesleginle ilgili olmasa bile calis. Az kendine guvenin gelir. Zaten yeni mezunsun. Bu surecte kendi alaninda is arayisina devam edersin. Buarada bransin nedir?
Ziraat mühendisiyim..evst kendme guvenimin gelmesi sart..ailece konustk herkes yuksk lisansi onayladi simdi bu kararmdan donemem en azndan bi donem denicem..bi bucuk yildir beraberix aileler bilmiyo ama tanisiyolar kac yildir..amakabul etck biri gbi degil bu durumu..

Ziraat mühendisiyim..evst kendme guvenimin gelmesi sart..ailece konustk herkes yuksk lisansi onayladi simdi bu kararmdan donemem en azndan bi donem denicem..bi bucuk yildir beraberix aileler bilmiyo ama tanisiyolar kac yildir..amakabul etck biri gbi degil bu durumu..
Bolumun guzel ama Turkiye sartlarinda maalesef sıkıntılı. Kadro olayini zorla ortalaman sayet iyiyse. Bir karar vermissin yuksek lisansini yapip birakma okulu. Sonuna kadar git madem. Erkek arkadasin konusuna gelince vakti geldiginde konus onunla kabul etmezse de yapacak bir sey yok. Seni seven deger veren baska bir kisi karsina cikacaktir.

Bolumun guzel ama Turkiye sartlarinda maalesef sıkıntılı. Kadro olayini zorla ortalaman sayet iyiyse. Bir karar vermissin yuksek lisansini yapip birakma okulu. Sonuna kadar git madem. Erkek arkadasin konusuna gelince vakti geldiginde konus onunla kabul etmezse de yapacak bir sey yok. Seni seven deger veren baska bir kisi karsina cikacaktir.
Cok teşekkür ederim bu kadar ilgilendiginiz icin..insaallah iyi olur hersey yoluna girer..

Rica ederim ne demek. Yuksek lisans konusunda da sormak istedigin bir sey olursa ozelden yazabilirsin istedigin zaman. Hersey gonlunce olsun. Hayatini yasamaya bak kendini gelistir.

Back
X