Merhaba herkese.
Öncelikle konum babam. Ben 6 yaşındayken annemle babam ayrıldı. Zaten beraberken yurtdışı veya şehir dışı işlere giderdi çok görmezdim. Neyse bir süre sonra babam istanbula taşındı ve ben ona yalvarmıştım gitmemesi için. Yinede gitti orda biriyle evlendi ama evlenmeden önce o kadın bana çok iyi davranırdı saçlarımı örerdi hediyeler alırdı ne zaman evlendi her şey değişti. Babamla yılda 1 kez ya da 2 yılda bir kez görüşürdük o buraya gelirdi yanına giderdim ben de. Ne zaman gelse o kadın bana gizliden hep kötü şeyler yapardı herkese meyve verilirken bana meyve kalmazdı, babamla beraber dışardan geç geldiğim için evde kavga cıkardı bayıldı numarası yapardı, kahvaltı yaparken bir tel saçım çıktığı ayılmalar bayılmalar ama başkasından cıkınca öyle olmuyordu, bir şey sordugumda cevap verilmezdi, yemekte önüme tabak koyulmazdı vs gibi olaylar yaşadım hep. Artık dayanamadım babamla konuşmaya karar verdim hemen konuşamadığım icin yazmak istedim bu yüzden mektup yazdım ona verdim ondan 1-2 hafta sonra cevap gelmeyince aradım sordum unutmuş ilgilenmedi kısaca. Aradım söyledim bana kadını savundu üstüne çocuk yaptı kaç defa ağlayarak kendimi anlatmaya çalıştım o kadını savundu çocuğunu savundu beni hiç umursamadı. Buraya taşınmaya karar verdi 10 yıl sonra. benle görüşmek istediğini söyledi ben de gelmek istemediğimi söyledim o kadın varken dışarda ikimizin görüşmesini istedim bana hayır dedi sizin yüzünüzden buraya gelmicem ben sizi çekmek zorunda değilim gibi bir sürü şey söyledi. Sinir krizleri geçirdim artık yıllardır kendimi anlatmaya çalışırken bana bu şekilde davranmasına. Sonrada bir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyor. Ben içimi dökmek istedim sadece yorum yaparsanız da teşekkür ederim şimdiden.