- 31 Temmuz 2018
- 1.043
- 1.128
- 83
- 30
Aslında konu annem ve babamla ilgili, ama ben cidden bıktım artık her eve geldiğimde illa ki bir şey oluyor. Genel olarak babam haksız. Ve babam öyle bir insan ki asla haksız olduğunu kabul etmeyen kendini hep haklı gören biri, kimle olursa olsun tüm dünya karşısına geçse sen haksızsın dese, hepinizin Allah belasını versin ben haklıyım der, bu yüzden biz de çok polemiğe girmeyiz. Bunun yanı sıra çok sinirli birisi en küçük bir şeyde ateş saçıyor etrafa. Cidden artık sinir oluyorum bi Kaç senedir üniversite okuduğum için uzağım ama her eve geldiğimde yine aynı sorunlar allah aşkına ben ne yapayım, hep böyleler hep. Daha önce anneme kaç kere boşan dedim, ama hep araya birileri girdi bişeyler oldu olmadı. Annem zaten bu yaştan sonra çalışamaz hasta bayaa bir yönden. Zaten 50 yaşına gelmiş insanlar, ikisi de o kadar alıngan o kadar çocuk gibi ki en küçük şeyden sorun çıkıyor. Mesajlarına baktım, babam gerçekten o (öküz diye tabir ettiğimiz erkekler var ya aynı öyle, ) insan babasına bunu söyler mi, söylettirdi cidden. Ve annem o kadar duygusal ki, biliyorum artık her gün ağlar bu olay kapanana kadar. Normalde babam sinirli değilken çok iyidir bana karşı olsun, anneme karşı ama sinirlendiği zaman cidden böyle oluyor ve ben bıktım artık kavgalarından. Ben ne yapayım Allah aşkına kızlar, gerçekten bıktım kime ne söyleyeyim
Son düzenleme: