slm kızlar,
lafı uzatıpta canınızı sıkmak istemiyorum...
bugün pazar tatil günü.eşimle beraber büyük bir alışveriş merkezinde alışveriş yapacaktık.
annem ve babamda gezmeye çıkmadıkları için hiç eşime dedimki hadi onlarıda alalım.tamam dedi,zaten eşim bu konularda anlayışlı...
neyse gezdik,yedik,içtik herşey çok güzeldi.
dönüşte annem dediki kızım memleketten halanlara babaannen gelmiş,oaraya gidelim,tamam dedik.yine problem yok.
alışverişmerkezinden bir elbise aldım,orda denemedim.hhalamlarda denerim diye.tarzını çok beğenmiştim.denedim ama dar oldu ve çok üzüldüm.annemle muhabbetini yapıoduk.
sonra gözüm babama takıldı,surat beş karış,tripleniyor.
dedimki bende hep aynı şeyi bana yapıyosun.
ben ağzımı açtığımda ya bu konuyu kapat artık,yada surat yapıyosun,saygı göstermiyosun dedim ve odadan çıktım.
ve babamda susutu,hiç bişey demedi...
aynı olayları anneme ve bana hep yapıyor.
nasıl bir tutum sergiliyim kızlar,cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
kafamçokkarıştı
lafı uzatıpta canınızı sıkmak istemiyorum...
bugün pazar tatil günü.eşimle beraber büyük bir alışveriş merkezinde alışveriş yapacaktık.
annem ve babamda gezmeye çıkmadıkları için hiç eşime dedimki hadi onlarıda alalım.tamam dedi,zaten eşim bu konularda anlayışlı...
neyse gezdik,yedik,içtik herşey çok güzeldi.
dönüşte annem dediki kızım memleketten halanlara babaannen gelmiş,oaraya gidelim,tamam dedik.yine problem yok.
alışverişmerkezinden bir elbise aldım,orda denemedim.hhalamlarda denerim diye.tarzını çok beğenmiştim.denedim ama dar oldu ve çok üzüldüm.annemle muhabbetini yapıoduk.
sonra gözüm babama takıldı,surat beş karış,tripleniyor.
dedimki bende hep aynı şeyi bana yapıyosun.
ben ağzımı açtığımda ya bu konuyu kapat artık,yada surat yapıyosun,saygı göstermiyosun dedim ve odadan çıktım.
ve babamda susutu,hiç bişey demedi...
aynı olayları anneme ve bana hep yapıyor.
nasıl bir tutum sergiliyim kızlar,cevaplarınız için şimdiden teşekkürler