• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam....

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.429
598
belki dert olarak yorumlamamam gerekiyo ama çok üzülüyorum gerçekten hazirandaa düğünüm var 4 ay falan kaldı babamından içten içten üzüldüğünü görebiliyorum hatta istemeye geldiklerinde bile ağlamıştı annem şimdilik biraz daha rahat davranabiliyo son zamanlarda annemle babamın konuşmalarına şahit oluyorum babam ya hanım o gün kızı evden nasıl cıkarıcaz ben dayanamam giderim o gün falan dedi annemde öyle deme o da bir murat en azından gurbete gitmicek gibilerinden bişiyler konustu benimde gözlerim doldu haliyle babama aşırı düşkünüm ben dün de bi kanalda yöresel düğünleri gösteren bi program vardı onu izliyolar bende bilgisayar basındayım kına gecesi yapılıyo babama baktım sessız sessız gözlerinden yaş süzüldü benimde içim yandı babamı öyle görünce...bazen diyorum ki her ne kadar nişanlımı sevsemde acaba evlenmesemmi diye düşünüyorum hiç evlenmesem babamın dizinin dibinde otursam omzuna yaslansam öyle yaşlansak diye aklımdan geçiriyorum bir evin bir kızıyım en büyük çocuğum haliyle fazla üstüme düştüler ... ya ben gerçekten garip bi hal içindeyim bi yanda nişanlım bi yanda babam kötü bişiy yapmıyorum baska bir hayata başlıcam allahın izniyle mutlu bir hayat ama ne bilim babam ya babam ilk tanıdıgım ve sevdiğim erkek .....

:nazar:okurken içim eridi ya çok şanslısın ne kadar düşünceli bi baban var bizimkinlerde evleneyimde gideyim başlarından diye bakıyorlar hissi uyandırıyorlar .ayrıca tanıdığım ve ilk sevdiğim erkek demen çok hoşuma gitti benim babamsa bende kötü izler bırakan ilk nefret uyandıran adam ayy ya senin durumuna sevineyim mi kendi babamamı üzüleyim bilemedim ..çok şanslısın cnm babanı hiç üzme elbet birgün yuvadan uçup kendi yuvanı kurucaksın zamanla alışılır

cok iyi anliyorum seni.. benim babamda bana öyle düskün ki, en büyük cocugum ve babam bana ben ona cok düskünüm..
bana hep der evlenicen kisi bize ic güveyligine gelsin falan diye..
daha ben nisanli sözlü degilim ama yazin acmayi düsünüyorum bu konuyu..
Babana zor geliyordur simdi senden ayrilma kabullenmesi zor.. bizim icin bile öyle.. ama er yada gec olacak bizde kendi yuvamizi kurucaz..
Allah annemize babamiza uzun ömürler versin insallah..
sanada mutluluklar Canim..

canım rabbim bozmasın ne güzel..
sen babanı üzecek bişey yapmıyorsunki telinle duvagınla gelin oluyorsun yuvanı kuracaksın tabiki..babacın gurur duyar senle o senin hep sevdiğin erkek olarak kalacak ama tabiki üzülür biricik kızı evden gidiyor karmakarışıktır duyguları onun şimdi..
seni gelinlikle görünce gözlerindeki gururu gör.. alışıcak üzülme senin mutlu olmanı ister oda..

:nazar:okurken içim eridi ya çok şanslısın ne kadar düşünceli bi baban var bizimkinlerde evleneyimde gideyim başlarından diye bakıyorlar hissi uyandırıyorlar .ayrıca tanıdığım ve ilk sevdiğim erkek demen çok hoşuma gitti benim babamsa bende kötü izler bırakan ilk nefret uyandıran adam ayy ya senin durumuna sevineyim mi kendi babamamı üzüleyim bilemedim ..çok şanslısın cnm babanı hiç üzme elbet birgün yuvadan uçup kendi yuvanı kurucaksın zamanla alışılır

teşekkür ederim canım ama her baba inan kızlarını bir ayrı seviyo sende bundan emin ol bizimde elbet aramızda anlaşmazlık olmadı değil oldu ama ben evlat olarak yapmam gerekenı bildim o baba olarak yapması gerekenı bildi tabiki buda bir murattır güzel bişiydir ama üzülmesi benide üzüyo haliyle

belki dert olarak yorumlamamam gerekiyo ama çok üzülüyorum gerçekten hazirandaa düğünüm var 4 ay falan kaldı babamından içten içten üzüldüğünü görebiliyorum hatta istemeye geldiklerinde bile ağlamıştı annem şimdilik biraz daha rahat davranabiliyo son zamanlarda annemle babamın konuşmalarına şahit oluyorum babam ya hanım o gün kızı evden nasıl cıkarıcaz ben dayanamam giderim o gün falan dedi annemde öyle deme o da bir murat en azından gurbete gitmicek gibilerinden bişiyler konustu benimde gözlerim doldu haliyle babama aşırı düşkünüm ben dün de bi kanalda yöresel düğünleri gösteren bi program vardı onu izliyolar bende bilgisayar basındayım kına gecesi yapılıyo babama baktım sessız sessız gözlerinden yaş süzüldü benimde içim yandı babamı öyle görünce...bazen diyorum ki her ne kadar nişanlımı sevsemde acaba evlenmesemmi diye düşünüyorum hiç evlenmesem babamın dizinin dibinde otursam omzuna yaslansam öyle yaşlansak diye aklımdan geçiriyorum bir evin bir kızıyım en büyük çocuğum haliyle fazla üstüme düştüler ... ya ben gerçekten garip bi hal içindeyim bi yanda nişanlım bi yanda babam kötü bişiy yapmıyorum baska bir hayata başlıcam allahın izniyle mutlu bir hayat ama ne bilim babam ya babam ilk tanıdıgım ve sevdiğim erkek .....

seni çok iyi anlayabiliyorum...bende babama çok düşkündüm..bende senin gibi acaba evlenmesem mi diye düşündüm,ki ben bir de farklı bir şehre gittim..
düğünümde babama doyasıya sarılmama izin vermediler,annemin dediğine göre içine dert olmuş,tabi bana da..
gerçekten çok zor,o kadar çok özlem duyuyor ki insan,hergün ağlıyordum
her haftasonu gitmeye çalışıyordum,ama babamı telefonla aradığımda ise zor tutuyordum kendimi...

bende hep ve herkese derim,tek aşık olduğum erkektir benim melek babam...
ama bu eninde sonunda insanlar evleniyor işte..
yakınsanız sık sık gidersiniz ziyaretine..
ben senin yerinde olsam şu önündeki 4 ayı çok iyi değerlendirip babama çok daha fazla
vakit ayırırdım..ona her zamankinden daha sıkı sarıl,sevdiğini söylemeyi ihmal etme..
ben hep söylerdim,şimdi deli gibi burnumda tütüyor ama ulaşamıyorum....

cok iyi anliyorum seni.. benim babamda bana öyle düskün ki, en büyük cocugum ve babam bana ben ona cok düskünüm..
bana hep der evlenicen kisi bize ic güveyligine gelsin falan diye..
daha ben nisanli sözlü degilim ama yazin acmayi düsünüyorum bu konuyu..
Babana zor geliyordur simdi senden ayrilma kabullenmesi zor.. bizim icin bile öyle.. ama er yada gec olacak bizde kendi yuvamizi kurucaz..
Allah annemize babamiza uzun ömürler versin insallah..
sanada mutluluklar Canim..

bana babam dediki mutlu bir yuva kurman beni dahada cok mutlu eder bu kapıdan cıktıktan sonra bir alt kat bile gurbet gibi olacak.. ben yine açtım muslukları :59::59:

seni çok iyi anlayabiliyorum...bende babama çok düşkündüm..bende senin gibi acaba evlenmesem mi diye düşündüm,ki ben bir de farklı bir şehre gittim..
düğünümde babama doyasıya sarılmama izin vermediler,annemin dediğine göre içine dert olmuş,tabi bana da..
gerçekten çok zor,o kadar çok özlem duyuyor ki insan,hergün ağlıyordum
her haftasonu gitmeye çalışıyordum,ama babamı telefonla aradığımda ise zor tutuyordum kendimi...

bende hep ve herkese derim,tek aşık olduğum erkektir benim melek babam...
ama bu eninde sonunda insanlar evleniyor işte..
yakınsanız sık sık gidersiniz ziyaretine..
ben senin yerinde olsam şu önündeki 4 ayı çok iyi değerlendirip babama çok daha fazla
vakit ayırırdım..ona her zamankinden daha sıkı sarıl,sevdiğini söylemeyi ihmal etme..
ben hep söylerdim,şimdi deli gibi burnumda tütüyor ama ulaşamıyorum....

yakın sayılır 40-45 dakıka mesafemız var zaten bende nöbet usülü calısıyorum ayda 8 nöbetım oluyo diğer günler boşum bana sarılmama izin vermicekler öylemi valla yıkarım ortalıgı kımsede karısamaz

teşekkür ederim canım ama her baba inan kızlarını bir ayrı seviyo sende bundan emin ol bizimde elbet aramızda anlaşmazlık olmadı değil oldu ama ben evlat olarak yapmam gerekenı bildim o baba olarak yapması gerekenı bildi tabiki buda bir murattır güzel bişiydir ama üzülmesi benide üzüyo haliyle

haklısın cnm elbette benden ayrılacağı için üzülen gözyaşı döken bi baba için bende üzülürdüm hatta senin gibi bütün bi ömrü dizinin dibinde geçirmeyi bile düşünürdüm.

elbette benim babamda üzülür ama emin değilim ya iyidir ben ona karşı evlatlık görevimi yaptım ama o bana yapmamış olsada pek alakadar olmasada üzülür..kalbim acıdı bi an ya nedense yazma gereği duydum istem dışı içe oturduğunu yazını okuduktan snr anladım eksiklik hissettim ..

inşallah çok mutlu olursun baban ise torunları hayırlısı ile kucağına alınca bu sefer mutluluk gözyaşı döker

haklısın cnm elbette benden ayrılacağı için üzülen gözyaşı döken bi baba için bende üzülürdüm hatta senin gibi bütün bi ömrü dizinin dibinde geçirmeyi bile düşünürdüm.

elbette benim babamda üzülür ama emin değilim ya iyidir ben ona karşı evlatlık görevimi yaptım ama o bana yapmamış olsada pek alakadar olmasada üzülür..kalbim acıdı bi an ya nedense yazma gereği duydum istem dışı içe oturduğunu yazını okuduktan snr anladım eksiklik hissettim ..

inşallah çok mutlu olursun baban ise torunları hayırlısı ile kucağına alınca bu sefer mutluluk gözyaşı döker

olsun sen her zaman görevini yap baban alakadar gözükmese bile alakadarsır aslında bazı ebeveynler içinden yaşıyolar herşeyleri içi başka dışı başla benimde annem öyle mesela annenmi babanmı desen babam derim kesnlikle annemle cogu zaman küs geçiriyorum ömrümü olur olmadık şeylere küser darılır gunlerce konusmaz ceyız adına yapması gereken seylerı sonuna kadar yaptı allah razı olsun ama beni cok cok kırdı ben yinede fazla asi olmamaya calıstım bende anne olacam ilerde asi oldugumdada oturup sinirimden ağlamışımdır neden böyle yaptım diye annem küssede kalbımı kırsada kızmıyorum kaybettıgım zaman vicdan azabı duymak istemiyorum

merhaba ben yeni üyeyim başlığı görünce okudum hemen ilk önce şanslısınız demek istiyorum ama gerçekten ben de çok düşkündüm babama ama yarın onun ölüm yıldönümü kaç gündür deli gibi aklım duygularım kaç bayramdır yok bi torunu var ama o sevemedi hiç gideli tam 11 yıl olmuş bu nasıl bir şeydir daha yeni diyebiliyorum bu yılı hiç demezdim diyemezdim hiç rahmetş babam de diyemiyorum çok doluyum zaten ne desem boş o yok ben onu çok özlüyorum, ne derlerse desinler hangi şartta olursanız olun gidin görün öpün koklayın babanızı o an bidaha geri gelmiyo...

canım inşallah ailenin düşkünlüğü böyle ilelebet gider. benim babamda ağlardı hep hatta ben gelin çıkarken çok ağlamışlardı. ama şimdi ne yapıyorum ne ediyorum hiç sormazlar düşünmezler bile. evime bile sayılı gelirler bizde haftada bir defa felan gidiyoruz. inşallah eşinin tarafı aileni fazla üzmez benimkiler çok üzdüğü için ailem bana tavırlı her zaman sanki suçlu benmişim gibi sevmek günahmış gibi. allah mesud etsin şimdiden

Kızlar benim babam hiç evlenmeyecekmişim gibi davranıyor, lafını bile ettirmez anneme Başını kuma gömmek gibi bişey tabi hala öğrenciyim vs.. Annem iki seneye evlendiririz artık gibi şeyler dediğinde ''Ne acelen var '' diye kızar bi de
Yaşım 24 :))
Başkalarının yanında bu konu açıldıgında ise ''Biz zaten hep beraber gitcez kocaya'' der gülmekten kırar geçirir milleti ama gözleri dolar o anda
Ahhh babacım ah..

merhaba ben yeni üyeyim başlığı görünce okudum hemen ilk önce şanslısınız demek istiyorum ama gerçekten ben de çok düşkündüm babama ama yarın onun ölüm yıldönümü kaç gündür deli gibi aklım duygularım kaç bayramdır yok bi torunu var ama o sevemedi hiç gideli tam 11 yıl olmuş bu nasıl bir şeydir daha yeni diyebiliyorum bu yılı hiç demezdim diyemezdim hiç rahmetş babam de diyemiyorum çok doluyum zaten ne desem boş o yok ben onu çok özlüyorum, ne derlerse desinler hangi şartta olursanız olun gidin görün öpün koklayın babanızı o an bidaha geri gelmiyo...

öncelikle başın sağolsun allah sana ve yavruna ömür versin ölümü hepimiz tadıcaz şüphesiz o kısmı hiç düşünmüyorum bile şuan sanki başıma gelmicekmiş gibi söylediğine katılıyorum giden geri gelmiyo mutlaka hatalı davranısları olabılr anne babada olsa değer bilmek gerekir üzmemek gerekir

canım inşallah ailenin düşkünlüğü böyle ilelebet gider. benim babamda ağlardı hep hatta ben gelin çıkarken çok ağlamışlardı. ama şimdi ne yapıyorum ne ediyorum hiç sormazlar düşünmezler bile. evime bile sayılı gelirler bizde haftada bir defa felan gidiyoruz. inşallah eşinin tarafı aileni fazla üzmez benimkiler çok üzdüğü için ailem bana tavırlı her zaman sanki suçlu benmişim gibi sevmek günahmış gibi. allah mesud etsin şimdiden

ama senin suçun ne ki bazı şeyler önceden belli olur bazı şeylerde aynı evin içinde girince belli olur evlilik resmen bir piyango inşallah benim de evlenınce öyle olmaz 2 aileyi zaten fazla görüştürmüyorum ben tadında kalsın hersey diye düşünüyorum amin allah senide mesut etsın bir ömür boyu

Buruk bir mutluluk yaşıyor ınsan düğün günü

ay benıde duygulandırdınız

1 sene öncesine gittim geldim

ben babamı özledim:14:

ayy ağlattınız beni yaa
radyologg benim babamda senin gibi ben evden çıkarken babamı göremedim çünkü kimseye görünmedi dayanamam demiş uzaktan izlemiş beni canım babam herkes gittikten sonra çıkmış benim odamda ağlamış
ama eminim o senin mutlu olduğunu gördükçe bu duruma alışması daha kolay olacaktır babalırn istediği tek şey kızlarının mutluluğu çünkü
sarılın babanıza bol bol :nazar:

Canım yaa inan okurken çok hüzünlendim:43:
Benim de annem bize çok düşkündür o yüzden evlenmeden 1 gün önce konuştum
bak sakın evden çıktığım an gözlerimin içine bakma ve ağlamamaya çalış dedim
yoksa patlardım bende sağolsun dediğim gibide yaptılar ve ben rahatça evden çıktım
biz aslen Sivas'lıyız davul zurnayla gelin alırlar nerde olursa olsun apartmana kadar girerler :1:gelin çıkarma havası çaldımı bizimkiler açarlar muslukları
uzağa mı gideceksin peki?
Allahtan anneme 4 sokak öteye taşındık şimdi..:)
Yoksa dayanmak gerçekten zor olurdu diye düşünüyorum..

Canım yaa inan okurken çok hüzünlendim:43:
Benim de annem bize çok düşkündür o yüzden evlenmeden 1 gün önce konuştum
bak sakın evden çıktığım an gözlerimin içine bakma ve ağlamamaya çalış dedim
yoksa patlardım bende sağolsun dediğim gibide yaptılar ve ben rahatça evden çıktım
biz aslen Sivas'lıyız davul zurnayla gelin alırlar nerde olursa olsun apartmana kadar girerler :1:gelin çıkarma havası çaldımı bizimkiler açarlar muslukları
uzağa mı gideceksin peki?
Allahtan anneme 4 sokak öteye taşındık şimdi..:)
Yoksa dayanmak gerçekten zor olurdu diye düşünüyorum..

yok aslında cok uzak sayılmaz istanbulda olcaz yine 40-45 dakika mesafe olcak yeni evime aman sorun değil uzaklık aynı şehirde olmamız bile yeter bende diyorum kınada bile ağlatmayın beni ağlamayan gelin olmaz diyolar ama bakalım o gün için bi dolu sakinleştirici almayı düşünüyorum

Back
X