- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
belki dert olarak yorumlamamam gerekiyo ama çok üzülüyorum gerçekten hazirandaa düğünüm var 4 ay falan kaldı babamından içten içten üzüldüğünü görebiliyorum hatta istemeye geldiklerinde bile ağlamıştı annem şimdilik biraz daha rahat davranabiliyo son zamanlarda annemle babamın konuşmalarına şahit oluyorum babam ya hanım o gün kızı evden nasıl cıkarıcaz ben dayanamam giderim o gün falan dedi annemde öyle deme o da bir murat en azından gurbete gitmicek gibilerinden bişiyler konustu benimde gözlerim doldu haliyle babama aşırı düşkünüm ben dün de bi kanalda yöresel düğünleri gösteren bi program vardı onu izliyolar bende bilgisayar basındayım kına gecesi yapılıyo babama baktım sessız sessız gözlerinden yaş süzüldü benimde içim yandı babamı öyle görünce...bazen diyorum ki her ne kadar nişanlımı sevsemde acaba evlenmesemmi diye düşünüyorum hiç evlenmesem babamın dizinin dibinde otursam omzuna yaslansam öyle yaşlansak diye aklımdan geçiriyorum bir evin bir kızıyım en büyük çocuğum haliyle fazla üstüme düştüler ... ya ben gerçekten garip bi hal içindeyim bi yanda nişanlım bi yanda babam kötü bişiy yapmıyorum baska bir hayata başlıcam allahın izniyle mutlu bir hayat ama ne bilim babam ya babam ilk tanıdıgım ve sevdiğim erkek .....