cevabınız için tesekkür ederim malesef babamın yaptıklarına artık dengesizlik demek bile çok az kalıyor beni ne duruma düşürdügünün hiç farkında degil
babanız gerçekten çok yanlış yapmış ve ayıp etmiş,üstüne üstlük kendini çok daha kötü bir duruma düşürmüş.benim bildiğimde erzurumlular kürt değil dadaş olur ayrıca kürt olsa bile öncelikle insan olsun ve erzurumlular gerçekten çok iyi insanlardır,birbirlerine tutkunlardır değer verirler.ne deyim bilemiyorum ki babanıza pek güven olacak gibi görünmüyor en ufak şeyde yine fikir değiştirecek gibi.bilemiyorum ne desem inanın kafam durdu yani neresinden tutsanız kötü,ortada ters bir durum olsa da babanız burdan yola çıkarak yaptı desem değil oyüzden de şu şekilde babanızla konuşun da diyemiyorum çünkü sürekli fikir değiştiren. bir adam,dilerim şu mübarek günde babanızın aklı başına gelirde evladını kendine düşman etmez.
Tamam baba bu eve gelmeyecekler,ben de bu evden telim duvağımla son kez çıkacağım,bir daha da girmeyeceğim de..
Kimse ne annen ne amcanlar ne de sen üstüne düşmeyin..Düğüne gel-git diye ısrar da etmeyin..
Hiç önemsemediğinizi gösterin ona..
Sen o evden ayrılacağın zaman,hele hele de torunu olduğu zaman bak nasıl tıpış tıpış gelecek,burnunun direği sızlayacak bak gör..
Onlar mı yaşı küçük cahil biz mi anlamadım ya..Büyükleri bu yaşıma kadar idare etmekten bıktım usandım artık..
Siz herşey yolundaymışcasına hazırlıklarınızı yapın bu işi tamamına erdirin inşallah..
Kürt konusunda hiç değinmiyorum bile sinirlerimi zıplatamıycam bu saatte..
Bin insanın aslı insanlığından öncemi geliyor acaba? Hadi diyelim kürt biriyle evlensen ve mutlu olsan yada kendi memleketinizden biriyle evlensen ve dünyayı sana dar etse bu dahamı iyi?
Gercekten cok zor bir durum.Arada kalmissiniz.Bu dügünü bence bir an önce babaniz size daha fazla cektirmeden yapmalisiniz.belki tanidikca insanligini gördükce oda sevecektir.Insallah sonunuz hada hayirli olur.Cünkü benim bir arkadasimda babsina karsi cikti.Ayni sizin gibi 10 yillik beraberlikleri vardi.Üstelik o kürttüde.hemde ciddi ciddi asiri milliyeci kürtlerden.3 sene sonra kendisi ayrildi.
Insallah sizin sonunuz cok güzel olur ve bir ömür boyu mutlu olursunuz canim.Evliligin bunalrla ilgisi yok.Cok farkli bir sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?