merhaba arkadaslar benim sorunum babamla ilgili 8 yıllık bir beraberligim vardı bu yaz nişanlandık babam pek konuşmayan soguk bir insandır nişanlımın ailesi dogulu üniversiteye giderken erkek arkadasımdan babama bahsetmiştim nereli oldugunu falan söylemiştim akabinde nişanlımın ailesi istemeye gelmeden birkaç ay önce önce yine konuyu açtım iznini istedim siz istedikten sonra tamam falan dedi konu kapandı istemeye gelmeleri için gün verdik neyse gelmelerine 2 gün varken onlar kürtlermiş bunu geldiklerinde yüzlerine söylücem dedi ben şok oldum nişanlımın ailesi erzurumlu fakat kürt degiller üstelik yaklasık 30 yıldır bursada yasıyorlar (kaldıki bundan burda ayrım yapar gibi bahsetmekten bile çok rahatsızım benim için insan insandır fakat konuyu sizlere aktarabilmek için özür dileyerek açıkça yazıyorum) ben tabi aglama krizlerine girdim baba yapma etme kürt degiller zaten insanlara gün verdik şimdi niye böyle rezillik çıkarıyorsun falan sonra amcamlar araya girdi sakinleştirdiler bir sekilde beni istemeye geldiler babam hiç tereddüt etmeden verdi tamam dedi 15 gün içinde salonu falan tuttuk nişanımızı yaptık nişandan bir hafta sonra babam nişanlımı yolda görmüş biz nişanı attık artık kızımı arama sorma demiş nişanlım telefon etti ben tabi yine sok oldum babam eve gelince baba ne oluyor falan demeye kalmadı bagırmaya basladı ben kürtlere kız vermem çok istiyorsan defolur gidersin evlenirsen artık ben yokum benim evime asla giremezsiniz avazı çıktıgı kadar bagırdı bende esyalarımı alıp ananemlere gittim tabi nişanlımın ailesi durumdan haberdar oldu fakat durumu olgunlukla karsıladılar ikinizde bilinçli insanlarsınız siz evlenmek istiyorsanız biz kararınızın arkasındayız dediler bu arada ben ve nişanlım ögretmeniz 2 yıl önce atandık yani buzamana kadar evlenmek için uygun sartların oluşmasını bekledik neyse ben 1 ay kadar ananemde kaldım tabi bu arada annemle babamın arasıda kötüleşti uzatmak istemiyorum babam annemle arasının daha fazla kötüleşmemesi için tamam artık bişey demiyorum dügünlerini yapalım gelip gitmelerine karışmıcam falan gibi vaatlerde bulundu bende annem üzülmesin diye eve döndüm fakat döndügüm gün babam hayır asla o çocuk benim evime giremez dügününüzü yapın bu evden gelin çık ama ben asla o ortamda bulunmam dügüne gelmem o insanlarla karsılasırsamda yüzlerine bakmam diyor nişanlımın ailesinede tam olaylar düzeldi babam kabul etti artık hersey normal falan demiştim şimdi resmen yalancı çıktım ne yapacagımı sasırmış durumdayım babamdan çok utanıyorum biraz uzun oldu ama çok sıkıntıdayım sizlerle paylaşmak istedim
43: