babam:(

angeloves55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
71
0
36
Denizli
yurt dışında çalışıyo 8.9 ayda bir geliyo çocuklugumundan beridir çene çıkıklığım var dişlerimede tel takılmaıs gerekiyo yiyenine borç veriyo ama beni düşünmüo hiç piskolojim bozuldu :(insanlardan utamnıyorum sankikonuşunca herkes ağzıma bakıyor kalp hastalığımolmassa çalışır kendim taktırırım ona medet etmem zaten bana ne yararı olduki kendimi bildim bileli yanmzıda deildi hiç güya bizim için çalılıyor baba sevgisi görmedimhiç birgün babamın beni kucagına alıpda sevdiini bile hatırlamıyorum ailemin bu çarpık yapısını düşündükçe intarhar etmeksiityorum insan evladına değer vermezmi hiç tez zamanda benim acımı yaşarlar inşaallah:47:

canım cok üzüldum oncelıkle gecmıs olsun haklısın boyle babalarda var ama ne yapacaksın ıste dogdugumuzda aıle secme şansımız olsa keske bence o senle ılgılenmıyosa sende onu bosver hıcde arama sorma hak etmiş cunku

kötü bir dönemden geçiyorsun ama lütfen sakın bir delilik yapayım deme.benim acımı görürler tarzı konuşmalar çok yanlış.Allah eminim sana yardım edecektir.üzme lütfen kendini.umarım her şey senin için bir an önce çok güzel olur.

yurt dışında çalışıyo 8.9 ayda bir geliyo çocuklugumundan beridir çene çıkıklığım var dişlerimede tel takılmaıs gerekiyo yiyenine borç veriyo ama beni düşünmüo hiç piskolojim bozuldu :(insanlardan utamnıyorum sankikonuşunca herkes ağzıma bakıyor kalp hastalığımolmassa çalışır kendim taktırırım ona medet etmem zaten bana ne yararı olduki kendimi bildim bileli yanmzıda deildi hiç güya bizim için çalılıyor baba sevgisi görmedimhiç birgün babamın beni kucagına alıpda sevdiini bile hatırlamıyorum ailemin bu çarpık yapısını düşündükçe intarhar etmeksiityorum insan evladına değer vermezmi hiç tez zamanda benim acımı yaşarlar inşaallah:47:

Canım çok iyi anlıyorum ama en azından babn uzakta yanı yanında olupta ilglenmemesı daha kötu.benımki parada vermez ilgde gostermez ölmek istiyorm cogu zaman . Çok dusuncesz biri arabdan inerken etegm açıldgnda satmıycgn malı gosterme dedı resmen yanı betern beterı var bende kalp hastasıym her ıste calısamam ama part tıme ıs bulcm.

Bu türler evrimini insanliktan yana tamamlamislardir ve "biyolojik baba" olarak isimlendirilirler, ama halk arasinda "san babasi" da denir.

PS: Bagzi insanlarin anne ve baba olma haklari kesinlikle ellerinden alinmali! Haketmiyorlar bu kutsal sifatlari.

delirdin mi kız daha neler.
her anne baba çocuğunu sever mi sanıyorsun.

sgk karşılamıyor mu bi araştırsan.

Back
X