babam

ebrulii20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
7
0
36
Aydın
Merhana arkadaşlar.bu benim buraya 2.yazışım keşke yazmak zorunda da olmasaydım ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum fikir edinmek istedim.bugün babam telefonunu ev de unutmuş.benim de kullanmam gerekti onun telefonunu aldım.ve videolarda bir tane kadın müzik eşliğinde oynuyordu.bi 5dk lık görüntü.internette gezen videolardan mı yoksa kendi çekimimi bilmiyorum.ama ben bunu anneme nasıl söyleyeceğim ya da söylemem gerekir mi.annem çabuk etkilenen biri.onu üzmek istemiyorum ama eğer kendi çekimiyse de annemin bu şekilde kandırılmasını da istemiyorum.iki arada kaldım.şu an vicdanım da rahat değil.ne yapmalıyım

amacım ortalık karıştırmak falan değil zaten.benim yerlere göklere sığdıramadığım babam hakkında bunu öğrenmiş olmam.

hiçde söyleencek bir mevzuu deill o annense oda baban artı şaksına çekilmiştir ada eglenmek içindirr büyütülcek birlşey göremiyorumm

kendisi çekmemişte olabilir. telefonlara kolayca gönderiliyor böyle şeyler

bence tam anlamadan annene söyleme istersen baksana sende emin değilsin belki kendisi çekmemiştir ve büyük bir soruna yol acabılır bu yanlış anlaşılma

Back
X