Canım şöyle anlatıyım. Benim ergenlik zamanlarımda yani 14 yaşımda falan ailemle çok çatışmam oldu lisede çok okul değiştirdim.. Babam eğitimim için çok uğraştı. Zorla dershaneye gönderdi daha 4. sınıftaydım.. sonra hep zorla özel derse vs. gönderdi. Benim hayallerim ile onun hayalleri uyuşmadı. Lisede yabancı dil bölümünü seçtim ama o Mf seçmemi istiyordu.. Yabancı dil bölümünü bitireceğim sene yani YGS-LYS senesi İngilizce öğretmeni olmamı istedi olmadım gittim Gazi Fransızca Öğretmeliğini seçtim.. Ailemden 8.5 saat uzakta bir yeri yani Ankarayı. Yani o otoriterdi ben ondan otoriter. Lise zamanı yaşadığım Cinsel istismar sebebi ile uyuşturucuya yöneldim.. Okuldan atıldım.. mahkemem oldu.. babam ile bütün bağlarımız koptu.. Ama yinede ben ona güvendim yaşadığım Cinsel istismarı anlattım ilk babama, annemden önce babama.. O olayı anlattıktan sonra artık bana eskisi gibi davranmadı.. Hukuki süreci başlatmadı.. Birdaha konuşmamaya yemin edermişcesine bu konuyu kapadılar.. Vs. vs. vs. daha çokkk olay var ya neyse
en son eve 1.5 saat geç kaldım diye beni öldüresiye dövdü.. Karakolluk olduk.. Darp raporu aldım.. bana karakolda annen felç oldu şikayetini geri çek diye yalan söyledi.. O noktada onu hayatımdan sildim