Babam.

Babam gelmedi.
Ama öyle bir adamla evlendim ki..Tüm eksiklerimi sardı.
Sağolun kızlar.

İki gün sonra evleniyorum.
Babam yine olmayacak.Okuyanlarınız bilir babamla büyümedim.Aynı semtte birbirine çok yakın siteler de oturmamıza rağmen yıllardır görmedim.
Onu sevmiyorum.Ama bu ona ihtiyacım olduğu gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki.
Geçen akşam ona bir mektup yazdım.Komik gelebilir size ama kapısını çalmak içimden gelmiyor.Arabasının sileceğine bıraktım.
Ona yanımda olmadığı 26 yılı anlattım.
Bir işe yarayacak mı ? tabi ki hayır.
Ama işte o eksiklik içimden gitmeyecek ben yine o salonda "evet" diye bağırırken gözüm onu arayacak.
Ve o yine küçükkende olduğu gibi ben beklerken gelmeyecek.

Eş seçmek çok önemli evet ama çocuklarına baba seçmek daha önemli sanırım.
Biliyor musunuz kızlar.Dışım radyoda oynak şarkılar dinlerken içimde fatih kısaparmak bu adam benim babam çalıyor.
Düğün Yapmıssın Hayırlı olsun Rabbim bir yastıkta ömrünüzü sonlandırmayı nasip etsin. Bağzı babalarda Gamsız olabiliyor. bu sadece senin başına gelen bir dert değil. Üzülme babanda Vicdan olsaydı zaten Senin Ona muhtac olduğun günde gelir elini tutardı zaten Kötü gününde yanında olmamış ki mutlu gününde olsun... Nedir bu Babalarımızdan çektiğimiz :( Bende de bir baba var hemen en ufak birşeyde bela okur hemen hakkım haram zıkkım zehir olsun der yaptığı bir iyilik olursa hemen arkasından ağlatır. Söz verir umutlandırır sonra Fos Çıkar 4 Kardeşiz hepimizi üzer birimize bile saygısı yok

Son düzenleme:
Düğün Yapmıssın Hayırlı olsun Rabbim bir yastıkta ömrünüzü sonlandırmayı nasip etsin. Bağzı babalarda Gamsız olabiliyor. bu sadece senin başına gelen bir dert değil. Üzülme babanda Vicdan olsaydı zaten Senin Ona muhtac olduğun günde gelir elini tutardı zaten Kötü gününde yanında olmamış ki mutlu gününde olsun... Nedir bu Babalarımızdan çektiğimiz :( Bende de bir baba var hemen en ufak birşeyde bela okur hemen hakkım haram zıkkım zehir olsun der yaptığı bir iyilik olursa hemen arkasından ağlatır. Söz verir umutlandırır sonra Fos Çıkar 4 Kardeşiz hepimizi üzer birimize bile saygısı yok

Bu hayattayken pişman edecektir Allah onları. İnanıyorum buna.

seni çok iyi anlıyorum çünkü bir babanın var olupta aynı zamanda yok olmasını ben çok iyi bilirim.kendisini 3 yıldır görmüyorum..ve babası onu çok seven kişilere özenerek bakıyorum..ama biz hayata karşı daha güçlü olması gerekenlerdeniz..babalar kızların ilk aşkları kahramanlarıdır derler ya,ben bu söze hep gülümserim..benim babam eksik yanımdır..hayat başka yerden güldürsün seni canım..eşinle çok mutlu ol..sana bebeği gibi bakıp,çocukluğunu,güveni ve huzuru yaşatsın inşallah..mutluluklar..

Back
X