Babam :(

ashiq_kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
313
47
318
Fransa
Arkadaslar merhaba Benim sorunum pek sorun sayılmaz ama yinede pek belli birsey olmadigi icin birde size sorayım dedim. Biz ailecek Fransa'da yasıyoruz 18 yaşındayım ve turkiyede sevgilim var , ısı meslegi elinde.. Gecen yaz beni istemeye geldiler fakat babam istemdi baska
Birini düşünüyor bana.. Olmaz dedi gönderdi bana istiyormusun diye sormadan . Bu yazda sevgilim ve ailesi tekrar gelecek fakat babam yine HAYIR diyecek kesin.. Bede gitmeden once durumu anlatsammi babama diye düşünüyorum geri göndermesin diye
Baba tarafının hepsinin haberi var be destek çıkıyorlar bana ama daha amcalarım bile konuşamadı babamla bana birak ben hallederim diyorlar ama bir türlü açamadılar konuyu açtıklarında da laf sokuyorlar iste bu yaz soz falan olursa bizide çağırın diyorlar iste kızının gönlü kimdiyse ona ver diyorlar :)))
Bu sene sadece soz yapıp iki sene bekleyeceğiz sonra bakacağız babam illa buraya gelecek degilse olmaz derse mecburen buraya geleceğiz , sevgilim pek istemiyor buraları ama
Senin icin gidemeyeceğim hic bir yer yok der Hehehhe ailesine cok bağlı biridir benim icin gelecek valla cok mutlu oldum oyle deyince :)) tabi cok kalmayacağız babamin gönlü olsun diye kabul edeceğiz çünkü baksa care yok . Aslında evimizi bile başlatmisti Türkiye'de..

Canım benim senin adına çook üzüldüm
allah büyüktür sen inancını kaybetme herşey yoluna girecektir.
Bunların hepsi birer sınav sen sevdiğinden sevdiğinde senden vazgeçmesin yeter kiii
baban konusunada gelince bir büyüğün babanla konuşup her konuda onu ikna etmeli
çünkü insan sevmediği biriyle bir ömür yaşayamaz bence
hem senin mutluğunuda en çok baban ister bunu da unutma
ne yaparsan yap annenle paylaş

İlk once okuduğun icin cok teşekkürler meleğim :) annemle arkadas gibi
Herseyi söylüyorum valla :)) annemde babami küçükten alıştırıyor ama birsey demiyormuş kuzummmm şaşırdım kaldım ben konuşsam sence nasil olur ki

Babaniz sizin icin baska birisini mi dusunuyor yoksa yasiniz 18 diye mi istemiyor.Eger yasinizi kucuk buldugu icin istemiyorsa babaniz hakli derim.2 yil bekliyecegiz diyorsun ama 20 yasta evlilik icin cok erken.Babaniz sizi istemediginiz birisi ile evlendiremez sizin fikrinizi almasi gerekir ama ben evlilik icin acele etme diyorum turkiyeye geldiginde turkiyede rahat edebilecekmsin.Sevgilin kac yasinda bu arada.

Merhaba canim ilk once cevabın icin teşekkür ederim :)
Küçük diye de olabilir ama hi küçük demiyor baska bahaneler iste o olmaz falan diyor yani.. Valla ben turkiye delisiyim her türlü alışırsin diye düşünüyorum burasında dört dörtlük degil göründüğü gibi ama Tabiki zorlanırım diye hazırladım kendimi. Sevgilim 24 yasinda TATLIM :)) belediyede çalışıyor

Sizin için kimi düşünüyor peki biliyor musun.
Bu devirde , Avrupanın göbeğinde yaşıyorsunuz ama baban hala sana fikrini sormuyor, sevdiğine vermiyor
Umudum kırılıyor bazen bunları okuyunca.
Dirençli ol, sevdiğinle evlen. Eğer babanın karşı çıkmasının başka bir sebebi yoksa mücadele etmeye çalış.
Sevmediğin biriyle, üstelik sevdiğin biri varken evlenirsen çok mutsuz olursun inan.
Allah yardımcın olsun canım

Canim benim sorma inan herkes şaşırdı bana sormadı dediğimde.. Babam cok sert ve inat mı inattir :)) bide alkolü var
Kuzum ikimizde direniyoruz pes etmek yok hep dua ediyorum baska care yok :)
Okuduğun icin teşekkürler tatlimmm <3

Amcam ölmeden amcama soz vermiş oğlunu kızıma yaparız diye amcamın oğlunu düşünüyor
Oda serserinin teki bıçakla gezer be canim..

kuzum herşeyin ilacı zaman,babanın da elbet bir bildiği vardır,ben yaşından ötürü böyle düşündüğü kanısındayım
annenlede arkadaş gibi olman harika birşey
canım dualarım seninle,herşey gönlünce olsun kuzum

Cok sagol canim benim Allah RAZI olsun bizi ancak dualar kurtarır

Amcam ölmeden amcama soz vermiş oğlunu kızıma yaparız diye amcamın oğlunu düşünüyor
Oda serserinin teki bıçakla gezer be canim..

Amca oglu demek kardes demektir akraba evliliklerinde cocuklarin ozurlu dogma ihtimali var baban bunlari bilmiyor mu acaba amcanin oglunun sana olan tavirlari nasil oda mi istiyor seninle evlenmek.Evlilik isini hic aceleye oldu bitiye getirme cunku yasin daha kucuk sen okuyormusun.

Ah ah amca oğlu istemez mı hic dünden HAZIR
Okulumu bu sene bitiriyorum meslek lisesinde okudum uç aya Muhassebe mezunu oluyorum :) isim HAZIR DAYIMIN ŞİRKETİ VAR ORDA CALİSACAHİM EYLULDE :) yok canim
İnan acele etmek istemiyoruz sadece adı olsun diyoruz bide arada gurbet var malum bazen canımıza tak ediyor

cok kucuksun daha cıddı kararlar ıcın allah yardımcın olsun ınsallah

Bildiğim kadarıyla yurt dışında yaşayan göçmenler daha tutucu oluyorlar. 18 yaş evlenmek için çok çok küçük bir yaş kesinlikle, belki babası o yüzden başka birini bahane ederek geri gönderiyor gelenleri. Ama aile yapısı kapalı sanırım ki kimse açamıyor babasına&#8230;işte o yaşta da insana abes geliyor evlilik kelimesinin ele alınması.
Bir de dikkatimi çeken bir konu var. Erkek arkadaşı da çok büyük olmasa gerek;yazıda Tr de evlerini başlattığı yer alıyor. Kazancı ve işi ne olabilir bu genç yaşta? İkinci konu da konu sahibine derim ki: çok dikkatli ol. Bazı sevgiler yurt dışı hayalleriyle süslüdür. Kötümser yaklaşmak istemiyorum ama bu yönden iyi tanı derim.

baban küçük olduğundan sana kıyamamış olabilir,
hele birde türkiyeye gelin vericeği için iyice huysuzlanmıştır,
sen onun gözünde hala küçük bir kızsın unutma.
damat buraya gelirse veririm demesinin sebebide bunlar zaten,
baban seni çok seviyor, sakın kırma, üzme babanı,
herşey yoluna girer, ayrıca sevgilinede babanın her dediğini anlatma,
yani olumsuzlukları direk ona anlattığında, oda üzülür ve ailenden soğuyabilir,

18 yas cokkkk ufak degilmi cnm ya soz icin isteme icin falan.
Anlamiyorum simdiki genclik neden bukadar evlenmeye merakli..
Vallahi bir b..k yok su evlilikte..
Gez toz hayatini yasa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…