Canım benim senin adına çook üzüldüm
allah büyüktür sen inancını kaybetme herşey yoluna girecektir.
Bunların hepsi birer sınav sen sevdiğinden sevdiğinde senden vazgeçmesin yeter kiii
baban konusunada gelince bir büyüğün babanla konuşup her konuda onu ikna etmeli
çünkü insan sevmediği biriyle bir ömür yaşayamaz bence
hem senin mutluğunuda en çok baban ister bunu da unutma
ne yaparsan yap annenle paylaş
Babaniz sizin icin baska birisini mi dusunuyor yoksa yasiniz 18 diye mi istemiyor.Eger yasinizi kucuk buldugu icin istemiyorsa babaniz hakli derim.2 yil bekliyecegiz diyorsun ama 20 yasta evlilik icin cok erken.Babaniz sizi istemediginiz birisi ile evlendiremez sizin fikrinizi almasi gerekir ama ben evlilik icin acele etme diyorum turkiyeye geldiginde turkiyede rahat edebilecekmsin.Sevgilin kac yasinda bu arada.
Sizin için kimi düşünüyor peki biliyor musun.
Bu devirde , Avrupanın göbeğinde yaşıyorsunuz ama baban hala sana fikrini sormuyor, sevdiğine vermiyor
Umudum kırılıyor bazen bunları okuyunca.
Dirençli ol, sevdiğinle evlen. Eğer babanın karşı çıkmasının başka bir sebebi yoksa mücadele etmeye çalış.
Sevmediğin biriyle, üstelik sevdiğin biri varken evlenirsen çok mutsuz olursun inan.
Allah yardımcın olsun canım
Bu devirde , Avrupanın göbeğinde yaşıyorsunuz ama baban hala sana fikrini sormuyor, sevdiğine vermiyor
Dirençli ol, sevdiğinle evlen. Eğer babanın karşı çıkmasının başka bir sebebi yoksa mücadele etmeye çalış.
Sevmediğin biriyle, üstelik sevdiğin biri varken evlenirsen çok mutsuz olursun inan.
İlk once okuduğun icin cok teşekkürler meleğim :) annemle arkadas gibi
Herseyi söylüyorum valla :)) annemde babami küçükten alıştırıyor ama birsey demiyormuş kuzummmm şaşırdım kaldım ben konuşsam sence nasil olur ki
kuzum herşeyin ilacı zaman,babanın da elbet bir bildiği vardır,ben yaşından ötürü böyle düşündüğü kanısındayım
annenlede arkadaş gibi olman harika birşey
canım dualarım seninle,herşey gönlünce olsun kuzum
Amcam ölmeden amcama soz vermiş oğlunu kızıma yaparız diye amcamın oğlunu düşünüyor
Oda serserinin teki bıçakla gezer be canim..
Amca oglu demek kardes demektir akraba evliliklerinde cocuklarin ozurlu dogma ihtimali var baban bunlari bilmiyor mu acaba amcanin oglunun sana olan tavirlari nasil oda mi istiyor seninle evlenmek.Evlilik isini hic aceleye oldu bitiye getirme cunku yasin daha kucuk sen okuyormusun.
arkadaslar merhaba benim sorunum pek sorun sayılmaz ama yinede pek belli birsey olmadigi icin birde size sorayım dedim. Biz ailecek fransa'da yasıyoruz 18 yaşındayım ve turkiyede sevgilim var , ısı meslegi elinde.. Gecen yaz beni istemeye geldiler fakat babam istemdi baska
birini düşünüyor bana.. Olmaz dedi gönderdi bana istiyormusun diye sormadan . Bu yazda sevgilim ve ailesi tekrar gelecek fakat babam yine hayır diyecek kesin.. Bede gitmeden once durumu anlatsammi babama diye düşünüyorum geri göndermesin diye
baba tarafının hepsinin haberi var be destek çıkıyorlar bana ama daha amcalarım bile konuşamadı babamla bana birak ben hallederim diyorlar ama bir türlü açamadılar konuyu açtıklarında da laf sokuyorlar iste bu yaz soz falan olursa bizide çağırın diyorlar iste kızının gönlü kimdiyse ona ver diyorlar :)))
bu sene sadece soz yapıp iki sene bekleyeceğiz sonra bakacağız babam illa buraya gelecek degilse olmaz derse mecburen buraya geleceğiz , sevgilim pek istemiyor buraları ama
senin icin gidemeyeceğim hic bir yer yok der hehehhe ailesine cok bağlı biridir benim icin gelecek valla cok mutlu oldum oyle deyince :)) tabi cok kalmayacağız babamin gönlü olsun diye kabul edeceğiz çünkü baksa care yok . Aslında evimizi bile başlatmisti türkiye'de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?