Babam

Kardeşinizi bi süre yanınıza alın bence...
Yazık adama...
Bu yaşında çektiği çekilir dert değil..
Babanız ezmişte ezmiş,siz sahip çıkın bi süre.

Arabayı kime aldınız . Basan mal sahibi oluyırlar die sevinmeli.. 4.5yıldır eşimin ailesyle yasıyoruz hiç fatura yatırdığını bilmem kızımın ihtiyaçlarınıda kp karsılar kocamda asgari ücretli öpüp başıma koyayım kp imi...

Arabayi ben paramla aldim evliyim ben,kardesimde bende taksitle yavas yavas sana odeyim abla bende ortak olayim arabaya dedi tmm dedim.

Bende goremedim,esim sagolsun verdi parayi alin ikinizde kullanin bilmiyosunuz ogrenin dedi,bizde bulduk aldık,kullaniyoruz suan babam kiyameti kopartti,evlatlikdan red edicem sizi dedi,bunun icinmi ediyosun dedim,evet dedi,susturdu beni,agladim bende gectim mutvaga,esimde geldi yanima ,hadi gidelim dedi ciktik geldik.

Offf çok sıkıldım babanızdan. Siz onu bence babaliktan reddedin çünkü çocuklarına çok ama çok kötü bir baba olmuş.

Ya da buldum babanıza bir karne hazırlayın. Notlar pek iyi, iyi ve kötü. Yaptığı kötü ve iyi şeyleri yazıp not verin. Altina da kendini gelistirmesi ve degistirmesi gerektigi konulara istinaden bir degerlendirme notu yazin. Evine postalayin. Okursa belki ben ne yapmışım diyebilir.

Maşallah size ne kadar güzel kardesinize destek oluyorsunuz, insaallah hep böyle olursunuz, bakmayın siz babanıza yanlış birşey yapmamissiniz,esiniz de ne güzel arkanızda.

Kardeşiniz o evden çıksın. Faydalı-iyi insanların yokluğu illa ki anlaşılacaktır.
Babanız kendi faturalarını kendi ödemeye başladığında, evin içinde oğlunun sesi eksildiğinde görecektir.
Anneniz de oğlunun gidişinden sonra belli bir tavır koymalı babanıza.

Seni, "Kızım geçerken şu faturayı yatırıver"" vb. ararsa da, bahane bul sürekli.

Babamin cok iyi bir geliri car,kardesimin yatiracagi 400 tllik faturaya bile ihtiyaci yok,ama zihniyeti kotu,eve katki ssglamak zorunda evde yasayan herkes,annemde bu yasinda hala onun dukkaninda calisiyor mecburen:((

Bende goremedim,esim sagolsun verdi parayi alin ikinizde kullanin bilmiyosunuz ogrenin dedi,bizde bulduk aldık,kullaniyoruz suan babam kiyameti kopartti,evlatlikdan red edicem sizi dedi,bunun icinmi ediyosun dedim,evet dedi,susturdu beni,agladim bende gectim mutvaga,esimde geldi yanima ,hadi gidelim dedi ciktik geldik.
eşinize sarılın,öpün..babanızı da boşverin bazı insanlar değişmez uzaktan seyredin çok içine girmeyin.

babanız hep böyleymiştir değil mi?takmayın o yuzden.taksanız da değişmeyecek.kendinizi bari üzmeyin.işe yaramaz dediği kardeşiniz de iki okul bitirmiş.babanızın nasıl biri olduğu oglunu bu şekilde ezmeye çalışmasından belli zaten.

babanız hep böyleymiştir değil mi?takmayın o yuzden.taksanız da değişmeyecek.kendinizi bari üzmeyin.işe yaramaz dediği kardeşiniz de iki okul bitirmiş.babanızın nasıl biri olduğu oglunu bu şekilde ezmeye çalışmasından belli zaten.

Evet hep boyle hic birseyden memnun olmayan,bize anneme hic deger vermeyen,surekli sikayet eden bagirip cagiran biri.

Haftaya tup bebek transferim var ve moralimi o kadar bozduki ankatamam,zaten 7 ay once 21 haftalik ikizlerimi kaybettim:KK43:(
bu çok üzücü :KK43:
bazı ebeveynleri anlayamıyorum destek olamaları gerekirken nedense köstek olurlar :KK57: hemen hemen her ailede var böyle insanlar ama akraba ama anne,baba,kardeş olabiliyor atsan atılmıyor tabi ama artık evlenmişsiniz maşallah arkanızda duran bir eşiniz var size destek olan, nerde ne yapacağını bilen (siz mutfakta ağlarken hadi gidelim demesi), dediğim gibi insanlar zaten kendilerinde hata aramadıkları için genelde düzelme eğilimi de göstermiyorlar hele ki belli bir yaştan sonra hiç beklemeyin derim ..kendi ailenizi kurmuşsunuz Allah gönlünüze göre versin inşAllah :) tedavinizin meyvelerini en kısa zamanda alasınız. hedefiniz,hayaliniz,umudunuz bu olsun,sizi üzen,sıkıntıya sokan durumlardan olabildiğince uzak durmaya çalışın çünkü psikoloji herşeydir :KK19:

bu çok üzücü :KK43:
bazı ebeveynleri anlayamıyorum destek olamaları gerekirken nedense köstek olurlar :KK57: hemen hemen her ailede var böyle insanlar ama akraba ama anne,baba,kardeş olabiliyor atsan atılmıyor tabi ama artık evlenmişsiniz maşallah arkanızda duran bir eşiniz var size destek olan, nerde ne yapacağını bilen (siz mutfakta ağlarken hadi gidelim demesi), dediğim gibi insanlar zaten kendilerinde hata aramadıkları için genelde düzelme eğilimi de göstermiyorlar hele ki belli bir yaştan sonra hiç beklemeyin derim ..kendi ailenizi kurmuşsunuz Allah gönlünüze göre versin inşAllah :) tedavinizin meyvelerini en kısa zamanda alasınız. hedefiniz,hayaliniz,umudunuz bu olsun,sizi üzen,sıkıntıya sokan durumlardan olabildiğince uzak durmaya çalışın çünkü psikoloji herşeydir :KK19:

Cok sagolun yaziniz icin,insaAllah rabbim bu sefer melegimi gonderirde herseyi unuturum onun yuzune bakarken,hayat zaten acimasiz,birde insanin babasi boyle acimasiz olunca stressizde gunler gecmiyor,hergun yeni bir sikintiyla karsilasiyoruz.

Cok sagolun yaziniz icin,insaAllah rabbim bu sefer melegimi gonderirde herseyi unuturum onun yuzune bakarken,hayat zaten acimasiz,birde insanin babasi boyle acimasiz olunca stressizde gunler gecmiyor,hergun yeni bir sikintiyla karsilasiyoruz.
ne demek rica ederim :) sıkmayın canınızı sizi çok iyi anlıyorum bir yandan da anladığıma üzülüyorum teselli etmeye çalışırken (benzer haller)..uzak durmak iyidir iyi gelir :KK68: Allah gönlümüze göre versin inşAllah.

Back
X