- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
merhaba kızlar... şuan çok kötüyüm. 16 yaşındayım. çocuk değilim olaya yaşça baktığınızda size göre çocuğumdur belki ama yaşadıklarımdan büyüdüm ve büyümeye devam ediyorum. babam bu zamana kadr hiç vurmamıştır bize ya da ben doğduğumdan beri hep denize giderdi yılda en fazla 1 ay görmüşlüğüm olmuştur hani denize gitmeseydi belki vururdur bimiyorum. Ben belki baba sevgisi nedir onuda bilmemmm. hatta babam olmadığı zamanlar o kadr darlığa düşmüşüzdür ki 400 tl ile 2 ay ev geçindirdiğimizi hatırlıyorum. Ablam vardı benimm şuan üniverside hep kavga ederdik o şuan 19 yaşında eve geldiğinde gene kavga ederiz olsaydı keşke yanımda ona anlatırdım ablaaa çok başkaaaaa şuan üniversitede olduğu için ona bişey anlatmak istemedim kafasına takardı çünkü. babam bu sene denize çalışmaya gitmedi lokantada çalışıyor gececi. ben bilgisayardaydım babamla annem kapıda konusuyorlar ve sesleri geliyor. annem dediki bak şuradaki kız ezginin ilkokul arkadaşı ortasondan çıktı daha okumadı çalışıyor sürekli dedi. babamda ardından bizim kızlar okuyorda noluyor bana avukat memurmu çıkıcaklar dedi. bu söz beni o kdar yıktı ki. tamam yıllardır vurmadı ama bu söz sanki yılların vurmamışlığın acısını çıkarttı çok yıktı beni.. inanın sanki biri ölmüş gibi öyle hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. ya sen babasın bi baba kızının okumasını istemez mi ? ablam lise sonda staj parasıyla kendine giysi almadı istediklerini almadı hep eve harcadı evin borçlarını ödedi. biz öyle fazla markaya kaçan birileride değiliz. geçen ay ablam kendine ayakkabı almıstı 95 tl ile hemen laf yapıyor babam. annemde ardından dediki o kız sana ne 95 tller getirdi. ya hadi geçtim bunları. sen babasın o laf söylenir mi. kızız biz kız okumamız şart o kdar kırıldım ki babama o laftan sonra konuşmam... hanii dövseydi kırsaydı heryerimi o lafı bana söylemeseydi.