babama nasıl söylemeliyim ?

minemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
53
0
36
Konya
merhaba arkadaşlar....
10 aylık bir beraberliğim var....10 ay içinde neler yaşamadık ki...
tartışmalar barışmalar....
bir kere benim sorunlarım yüzünden ayrıldık o istedi ama...
son zamanlarda ailemle tanışmak istediğini söylüyor..
annem ve babam sevgili olayına sıcak bakmıyor..
iş ciddiye binmeden kimseyle tanışmayız demişlerdi abİme....
bende tanıştırmak istiyorum ama babama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum bilmiyorumkismile

yardım edin bana gizlİ saklı değilde ailemin bilgisiyle bazı şeyleri yaşamak istiyorum
ailem öğrenimce söz nişan gibi birşey kesinlikle olur :kedi:
ama gel gelelim nasıl söylemem gerektiğini bilmiyorum
fikirlerinizi paylaşır mısınız benim için çok önemlia.s.

peki eminmisin bu kararına ciddimisiniz bukadar daha 10 ay olmuşboshayallersmile
yeterınce tanıdınmı.ailenin içine sokmak ıstedıgınden eminmisin iyi düşün taaşınbilmiyorumkismile
eğer gerçekten eminsen annen söylesin babana

Bence annene söyle o nasilsa babana uygun bir dilde söyler...madem ciddisiniz tani$sinlar böylelikle daha rahat olursunuz ve ailecek birbirinizi yakindan tanima firsatiniz olur yerimseniben

eger eminsen ailenle tanıstırmak için annene söle ilk önce sonra o babana söler.
bu arada kac yasındasın ?

merhaba arkadaşlar....
iş ciddiye binmeden kimseyle tanışmayız demişlerdi abıme....
bende tanıştırmak istiyorum ama babama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum bilmiyorumkismile

yardım edin bana gizlı saklı değilde ailemin bilgisiyle bazı şeyleri yaşamak istiyorum

sorunların oldugunda arkasına bakamdan kacan adama bir daha dur bak istersen.
ilerde nelerinden kacar...

10 aylık ilişki içinde daha erken degil mi?
biraz daha tanıyın birbirinizi
adam en ufak sorunda kacıp gittiğine göre.. yarı yolda kalmıyasın sonra :ecrin_bebek:

eger eminsen ailenle tanıstırmak için annene söle ilk önce sonra o babana söler.
bu arada kac yasındasın ?

20 yaşındayım....
annem babamdan daha sert bu konuda aklinialirimsmile abim kız arkadaşıyla telde konuşurken kız ver bi selam söyleyeyim annene demiş annem de demediğini bırakmamıştı....
babamı daha yakın görüyorum ama nasıl derim bilmiyorum:uhm:

Bence erken degil ve ailenin bilmesi daha iyi olur...belki senin görmedigin bilmedigin olayaylari onlar daha iyi görür ve böylelikle gelecekle ilgili sana faydali olabilirler diye dü$ünüyorum :kahve:

20 yaşındayım....
annem babamdan daha sert bu konuda aklinialirimsmile abim kız arkadaşıyla telde konuşurken kız ver bi selam söyleyeyim annene demiş annem de demediğini bırakmamıştı....
babamı daha yakın görüyorum ama nasıl derim bilmiyorum:uhm:

10 ay erken mi geç mi buna siz karar verirsiniz..
Ancak yaşınız sözlenmek için çok erken..
Ailemle tanışınca sözlenme olur dediniz diye bu şekilde yazdım..

ailen için 20 yasında olman gözünde daha nişan söz evlilik gibi konular için genc bi yas ( tabi ki normaldede 20 yasında evlenenler var benim gibi :kedi: )

iyi düşün derim iyi tanıdınmı erkek arkadasını güvene biliomusun ailenin ortamına sokabilicek kadar he eger güvenirim ve ciddiyiz diosan babanla konus benim erkeek arkadasım var ve benim için sizler her seyden daha önemlisiniz o yüzden sizinle tanıstırmak istiyorum dersin. babanın tepkisine görede düşünürsün ne yapman gerektiginiaklinialirimsmile

bende daha erken diyorum henüz 10 ay olmuş tanışalı.iyi değerlendirme yapmanızı öneririm.
anneden çekingeniz daha fazla,kendinizi babanıza daha yakın hissediyorsunuz,öyleyse şöyle diyin;
babacım bu konuyu seninle konuşmak için biraz çekiniyorum ama gizli kapaklı bişilerde yaşamak istemiyorum,seninle paylaşmak istediğim bir beraberliğim var sizinle tanışmak istiyor eğer müsade ederseniz diye ne bilim işte birazda duygusal yaklaşın
derim ben.

aılenle tanıstırdın dıyelım allah korusun ılerı de ayrılık falan oldugunda aılen basına kalkacaksa veya tepkı gösterecekse tanıstırma derım...veya sana söz ne zaman nişan ne zaman yapalım yapalım dıye baskı yapacaklarsa yıne tanıstırma derım.bunalırsın..daha bunar içinde erken bence..
ben eşimi aılemle tanıstırdıgımda 9 aydır tanıyordum. ve 21 yasındaydım..24 yasında evlendım.
eğer aılenden o anlayısı bulabıleceksen tanıstır derım..tabıkı cıddıysenız ..
( şimdi bakıyorum da ne kadar erken evlenmişim)

evlilik ve ni$anlilik için çok erken ama anneni yada kendine kime yakin goruyorsan ona söylemelisin...anladigim kadariyla birçok sorunlarinizda olmu$ ben hani sana yardimci yol gösterirler anlaminda tani$tir dedim...baski olacaksa ve o anlayi$i ailenden göremiceksen ozaman biraz daha bekle...

baskı annem babamdan olmasa bile diğer aile bireylerinden olur..hala amca enişteler gibi.....
abim bu durumu biliyo ama işte..
kendimi sanki aileme yalan söylüyormuş gibi hissediyorum

merhaba arkadaşlar....
iş ciddiye binmeden kimseyle tanışmayız demişlerdi abİme....

yardım edin bana gizlİ saklı değilde ailemin bilgisiyle bazı şeyleri yaşamak istiyorum

bahsettiğin kişi bu konudaki kişi mi http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/372017-herzaman-yine-gitti.html#post13840329

ailenle açık açık konuşacaksın cesaretini toplayıp. pek gerek yok ya şu aşamada:delphin:

Canım erkek arkadaşınla ciddi düşünüyorsanız ciddi olma vasıtası ile tanıştırabilirsin ailenle...

hyr ablacığım değil şeytan görsün onun yüzünü...
bu yeni bi beraberlik..hayatımdaki kişiyede bu konudan bahsettim...
karşılaştım ve kötü hissediyorum kendimi dedim...
geçmişte o karşılaştığım kişi için intihara bile teşebbüs etmiştim..herşeyi anlattım ona sonuna kadar dinledi ve geçmiş aklına gelip karışmış olabilirsin bu normal birşey dedi ama duygularından eminsen sorun yok dedi.opuyorumnanaktan
ailemle tanışmak istiyor bende istiyorum ama acelemi ediyoruz anlamadım:1no2:

Canım erkek arkadaşınla ciddi düşünüyorsanız ciddi olma vasıtası ile tanıştırabilirsin ailenle...

ciddi ne ciddi beraberliğin 5. ayında annesi ve babası ile konuştum
kardeşleri ve abisi ile de...
ailesi acayip benimsedi beni....
aileside tanışmak istiyor..aile ile tanışmak için erken dersen gel büyüklerimizin elini öp diyorlar..
ailemden saklı gizli iş çevirmek istemiyorum ben...duygular karıştı..

ciddi ne ciddi beraberliğin 5. ayında annesi ve babası ile konuştum
kardeşleri ve abisi ile de...
ailesi acayip benimsedi beni....
aileside tanışmak istiyor..aile ile tanışmak için erken dersen gel büyüklerimizin elini öp diyorlar..
ailemden saklı gizli iş çevirmek istemiyorum ben...duygular karıştı..

Ailenden gizlemek istemediğin güzel gerçekten...
Madem ciddisiniz, e ailen de ciddi olursa tanışırız demiş. annene bir konuyu aç...

Back
X