Babama nasil söylerim? :(

usaklim64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
34
0
36
Almanya
Kizlar cok kötüyüm cok mutzusum :( hersey üst üste geliyor, hic birseyim düzgün gitmiyor.. yardiminiza ihtiyacim var.
Babam alkolik hergün 7-8 bira sise icer .. 12 senedir iciyo bizimle ilgilenmiyor bile doru düzgün bugüne kadar ac susuz birakmadi cok sükür ama fakir olaydikda bize o sevgisini gösterebilseydi keske :( yasim 20 erkek arkadasim var evlenmek istiyoruz, fakat ben bunu babama söyleyemiyorum, annemde korkusundan diyemiyor bisey ... bekleiyn 2-3 sene diyor ama bzim pekde beklemeye niyetimiz yok annem diyor kendim söyleyeyim babama ... bir alkolik babaya bunu ben nasil söylerim lütfen yardim edin :( icince cok sinirli oluyor icmeyincede bi farki yok artik ...

kizlar lütfen yardim edin kimseye acilamiyorum utancimdan erkek arkadasima anlattim sadece oda kendin söyle yoksa ben gelip konusurm diyor... yardiminzi bekliyorum..

(türkcem kötü olabilir kusura bakmayin) :50:

Canım yaşın evlenmek için çok erken değil mi ? Tabi senin kararın ama böyle önemli bir konuda bir kez daha düşünmelisin bence. Babana söyleme konusunda da keyifli olduğu bir anda söylemeyi dene istersen.

ne kadardır berabersiniz evlilik için hazır mısınız bilmiyorum ama her şey olumlu gidiyorsa bence söyle bir çırpıda
her şey olacağına varır canım her zaman sinirli diyorsun en kötü bağırıp çağırır sonraları üstelersiniz falan zaten erkek arkadaşında durumu biliyormuş.
biliyorum söylmesi kolay diyeceksin ama yapacak başka ne var ki. tatlı dille anlat

Kizlar cok kötüyüm cok mutzusum :( hersey üst üste geliyor, hic birseyim düzgün gitmiyor.. yardiminiza ihtiyacim var.
Babam alkolik hergün 7-8 bira sise icer .. 12 senedir iciyo bizimle ilgilenmiyor bile doru düzgün bugüne kadar ac susuz birakmadi cok sükür ama fakir olaydikda bize o sevgisini gösterebilseydi keske :( yasim 20 erkek arkadasim var evlenmek istiyoruz, fakat ben bunu babama söyleyemiyorum, annemde korkusundan diyemiyor bisey ... bekleiyn 2-3 sene diyor ama bzim pekde beklemeye niyetimiz yok annem diyor kendim söyleyeyim babama ... bir alkolik babaya bunu ben nasil söylerim lütfen yardim edin :( icince cok sinirli oluyor icmeyincede bi farki yok artik ...

kizlar lütfen yardim edin kimseye acilamiyorum utancimdan erkek arkadasima anlattim sadece oda kendin söyle yoksa ben gelip konusurm diyor... yardiminzi bekliyorum..

Sen benceee bu yasta evlenerek hata yaparsın o evlılık bu yasta pısmanlıkla bıterrr!!!!

Senın yasındakıler okul okuyor unuversıteye gıdıyor bısılerle ugras bırak erkekten bu yasta bı yol olmaz

Dıyorummya nenem derdı degısen tek sey yastıgın olmasın
Baba evınde de koca evındede yastıgın aynı olucaksa aynı cıleyı cekceksen evlenme bu yasta evlenırsen. Evlenıcen adam dan her gun para ıstıceksın yok dıcek ısıne geldımı vercek vermıcek

Evlılıgı dusune kadar bunları dusun bıde

Baban okumak yanlisi, sizin okuyup kendi ayaklariniz ustunde durmanizi isteyen biri mi? Yoksa farketmiyor mu onun icin?
Sanirim okumuyorsun ya da okumayi dusunmuyorsun. Dusunsen de evlilikle birlikte zor zaten.
Baban okumani istiyorsa sanirim sinirli bir tepki gosterebilir. Ya da calisip eve katkin varsa da tepkisi buyuk olabilir bence. Yok, evde duruyorsan, evlenip gitmen pek birsey farketmeyecekse pek de buyuk tepki gerektirecek bir durum yok, belki yasindan dolayi kizar.
Kendinden biraz bahsetsen? Okuyor musun, calisiyor musun?

ya biliyorum hemen evlenmeyi düsünmüyorz zaten en azindan bi adi olsun diyoruz söz nisan gibi ,ben meslegimi bitirdim calisiyorum suan almanyada kaliyorum bu arada meslegim elimde...

ya biliyorum hemen evlenmeyi düsünmüyorz zaten en azindan bi adi olsun diyoruz söz nisan gibi ,ben meslegimi bitirdim calisiyorum suan almanyada kaliyorum bu arada meslegim elimde...

Sen acele etme genede ama ıllla cok ıstıyosan annen bıze gorucu gelcekmıs fılan desın yada ayık oldugu bı gun soyle sen

Ictıkten sonra saldırma olasılıgı varmı pekı. Onemlı olan bence bu

o duruma getirecek kadar sinirlendirmiyoruz onu bir kac kez anneme saldirdini görümüsdm okadar hepimiz babamin gözünün icine korkarak bakiyoruz, sinirlendircek birsey yapmiyoruz söylemiyoruz... ondan emin olamiyorum söyleyince nasil bi tepki verecegini

Böyle durumlarda anneler aracı olur genelde ama madem anneniz çekiniyor öyleyse başka bir büyüğünüzün desteğiyle açılın babanıza.

Amcan veya dayın yokmu büyükler aracılığı ile söylesen babana ? Ben Hiç Kızıcağını Sanmıyorum babanın sinirleniceğinide sanmam Büyüklerin yoksa direk kendin git söyle alkolikle senin evlenmenin ne alakası var. Evleniceğin adamıda iyi tanımalıısın. allah yardımcın olsun

Amcan veya dayın yokmu büyükler aracılığı ile söylesen babana ? Ben Hiç Kızıcağını Sanmıyorum babanın sinirleniceğinide sanmam Büyüklerin yoksa direk kendin git söyle alkolikle senin evlenmenin ne alakası var. Evleniceğin adamıda iyi tanımalıısın. allah yardımcın olsun

Sorun almanyada yasiyor olmam burda hic bir akrabamiz yok :( ya seneye türkiyeye gittigimde söyleyebilirim yada kendim bir sekilde acilmam gerekiyor :S tskler yardimlariniz icin :16:

evet ,en iyisi babanızın saygı duyduğu ,fikirlerine değer verdiği aile büyüğü ,aile dostu ya da arkadaşının bu konuyu ona açması .Ayrıca bir tanesi kadın olmak üzere en az iki kişi bulsanız daha iyi olur sanki .Ancak kısa süre içinde evlenilmeyecekse , nişana ,söze ,babaya haber vermeye gerek var mı acaba ?Babanız bu süreçteki herşeye takıp size daha çok baskı yapmaya kalkabilir ,arkadaşınızda hergeçen gün daha sinir olacak şeyler de bulabilir.

Son düzenleme:
Back
X