Kizlar cok kötüyüm cok mutzusum
hersey üst üste geliyor, hic birseyim düzgün gitmiyor.. yardiminiza ihtiyacim var.
Babam alkolik hergün 7-8 bira sise icer .. 12 senedir iciyo bizimle ilgilenmiyor bile doru düzgün bugüne kadar ac susuz birakmadi cok sükür ama fakir olaydikda bize o sevgisini gösterebilseydi keske
yasim 20 erkek arkadasim var evlenmek istiyoruz, fakat ben bunu babama söyleyemiyorum, annemde korkusundan diyemiyor bisey ... bekleiyn 2-3 sene diyor ama bzim pekde beklemeye niyetimiz yok annem diyor kendim söyleyeyim babama ... bir alkolik babaya bunu ben nasil söylerim lütfen yardim edin
icince cok sinirli oluyor icmeyincede bi farki yok artik ...
kizlar lütfen yardim edin kimseye acilamiyorum utancimdan erkek arkadasima anlattim sadece oda kendin söyle yoksa ben gelip konusurm diyor... yardiminzi bekliyorum..
(türkcem kötü olabilir kusura bakmayin)

Babam alkolik hergün 7-8 bira sise icer .. 12 senedir iciyo bizimle ilgilenmiyor bile doru düzgün bugüne kadar ac susuz birakmadi cok sükür ama fakir olaydikda bize o sevgisini gösterebilseydi keske

kizlar lütfen yardim edin kimseye acilamiyorum utancimdan erkek arkadasima anlattim sadece oda kendin söyle yoksa ben gelip konusurm diyor... yardiminzi bekliyorum..
(türkcem kötü olabilir kusura bakmayin)