merhaba arkadaşalr moralim çok bozuk..hemen konuya gireyim..bugünkü sorunum babam.Babam bizle ilgilenir,ihtiyaçlarımızı karşılar,okutur.Bunda sıkıntı yok ama sevgi olarak hiç bir zaman ne anneme ne bana sevgi vermedi.Annemi zamanında babannemler yüzünden çok dövdü,üzdü.Arkadaş çevresi desen hep alkol alan iş adamlar gece geç geliyordu eve bi kaç kez bizim yazlıkta dansöz oynatıyorlar diye duymuştuk..Dün babamın arkadaşının karısı geldi bize ağlayarak.Kocası aldatmış 2 yıldır,görüştüğü kadın varmış.Senin kocan beni seviyor demiş,çekil aramızdan demiş.Kadının haline o kadar acıdım ki.Üç tane kızı vardı..Babam o adamdan hiç ayrılmıyor,gece gündüz onunla.Ve telefonuna sürekli mesjlar geliyor..Bizde dedik ki annemle bu işin içinde babamda vardır.Ben dün demediğimi bırakmadım babama..O da ben bişey yapmadım falan filan dedi.Canım o kadar sıkıldı ki.Zaten kendi sorunlarım ar.Artı beni de erkek arkadaşım çok üzdü,ağlattı,aldatmaya benzer bir olay yaşattı..Ve ben onu hala seviyorum
Ağlıyorum.Şimdi babamda böyle yaptı ya hiç bir erkeğe güvenim kalmadı.Ben hissediyordum zaten.Kızlar aldatmayan evine düşkün erkek var mıdır ya..Benim iyice umudum tükendi ben babam giibi bir adamla evlenmek istemiyorum.Psikoloğum da dedi ki bana baban gibi bir adam seçmişsin,ve annenin rolünü oynuyorsun.Bu ilşkide anneni oynayarak anneni savunuyorsun demişti.Bilinç altı..Şimdi soruyorum kızlar..Benim etrafımda hiç evlenilecek adam yok.Artı dayım da karısını aldatıyor,amcamda babam gibi karısını dövüyor..Artık hiç ama hiç umudum yok..Tek başıma geçiricem hayatımı