Babamdan nefret ediyorum....

Ugarfu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
25
5
1
40
Gecenin bu vakti bunalmis vaziyette size yaziyorum gercekten biktim herseyden ...2 bebegim var normalde eh iste denecek evlilik hayatim var...Ayrica Annede ve teyzemde meme ve yumurtalik kanseri vardi bende pazartesi gidiyorum ve yumutalik ve rahmi ardindanda memeleri aldiriyorum bu stresimin uzerine
derdim babam kendimi bildim bileli uzerime yuk olan babam kizlar 19 yasindan 38 yasindayim hala beni bizi maddi sömuren baba annemi 17 yasinda kaybettim psikolojik hastaydi intihar etti babamin sorumzuzlugida hasta etti .onu neyse yillarca calistim didindim ,borcunu odemez borclu kapiya gelir kumarda yedi ona buna borc takti .simdide Zorla bir ev aldi kredi cekerek borcun yarisini benle kizkardrsim kapadik yine bizimkisi 3 aydir borcunu odemedigi icin kıçı kirik evi banka satiyor .Lanet olsun 2.hanimi ve kiziyla o evde yasiyor 40m2lik evide tutamadi elinde zaten kalp hastasi offfff ki ne offf ben cok darlandim banka gecikmis borcu odememizi kabul.etmiyor tamamini ay sonuna kadar kapatin diyor.65 bin nereden bulunur evde ha deyince satilmiyor Vallahi saatlerdi internette bankanin sahiplerini yonetim.kurul uyeleri e mesajlar atiyorum yalvariyorum.Simdide aklima geldi acaba bankanin genel mudurunden randevu alsam bi sekilde gorusebilirmiyim derdimi anlatsam kizlar biir moral bi akil hic iyi degilim kendi sagligimi mi dusuuneyim babamimi biktimm

İkinci hanımı ve kızı bu problemle neden ilgilenmiyorlar?
Banka el koyuyorsa koysun bırakın sokakta kalsınlar akılları başlarına gelsin

Bu arada çok çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin inşallah

Sizin bu kadar probleminiz hastalığınız varken
Onlar yan gelip yatıyor mu?
Vallahi pes okurken çıldırdım

Ben olsam düşünmem böyle babayı. Bu yaştan sonra değişmesi zor zaten ama siz açıkları kapattıkça o rahata alışmış, sorumluluklarının farkında bile değil. Siz ona buna mesaj atıp yalvarırken babanız ne yapıyor mesela?
Bence kendi sağlığınızı ve kendi evinizi, çocuklarınızı düşünün. Bırakın ne yaparsa yapsın.
Geçmiş olsun bu arada, kolayca atlatırsınız umarım.

Babanızla ilgili duruma yorum yapamam ama kendinize cok iyi bakın. Bırakın bunları hayata bir kez geliyorsunuz ve bu hastalıklar hiç kolay değil. Çok gecmiş olsun.

Kusura bakma ama baba dediğin kişi sırtına yüklenen bir küfeden başka hiç bir şey değil. Baba olmak sadece çocuk yapmakla değil çocuklarina olan sorumluluklarınıda yerine getirmekle olur. Bu zamana kadar haketmesede elinden gelenin fazlasını yapmışsın. Bırak şimdide maaşı kimlerle yiyip evi kimlerle paylaşıyorsa onlar düşünsün

Kendinizi yormayın arkadaşım.
Sorumluluğu kendisinde olanlar sizin kadar ilgilenmemişler. Sizin bu duruşunuza istinaden bir rahatlıkları mı var?

Huzurunuzu kaçırmayın.
Bırakın herkes kendi başının çaresine baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…