babamdan nefret ediyorummm ....

canım aynı durumu ben de annemle yaşadım hemşireyim ben de geçen yıl atandım görüştüğüm insanı da ailem memur olmadığından ve benzeri sebeplerden istemedi bir şekilde onları ikna ettim ama şuan nişanlılık çok sıkıntılı geçiyor bu benide çok yıprattı hiçbirşey ailemin istediği gibi olmadı bence en önemli karar annenin eğer annen sorun etmiyorsa baban için sabret birazcık allah gönlüne göre versin inşallah..

canım aynı durumu ben de annemle yaşadım hemşireyim ben de geçen yıl atandım görüştüğüm insanı da ailem memur olmadığından ve benzeri sebeplerden istemedi bir şekilde onları ikna ettim ama şuan nişanlılık çok sıkıntılı geçiyor bu benide çok yıprattı hiçbirşey ailemin istediği gibi olmadı bence en önemli karar annenin eğer annen sorun etmiyorsa baban için sabret birazcık allah gönlüne göre versin inşallah..

Nişanlın ne iş yapıyor ?
Neden yazdım biliyor musun Ben nişanlıyken hatta düğünden sonra neden ayrılmadım diye çok hem de çok pişman oldum.
Ben de çok sevmiştim o da beni çok seviyordu.Zannetmeyin ki sizinki farklı olacak.O sevgi zamanla bazen büyük bir öfkeye dönüşüyor
sanki o insan gidiyor yerine başka biri geliyor.
Hiç evlenmeyenler karamsar olduğumu düşünecek biliyorum.
Ama evlenenler beni çok iyi anlayacaktır.
Hayatımın en acı zamanlarını yaşadım
Başkaları aynı hatayı yapmasın
Erkekler kendileri için mücadele eden kadınları değil,
kendini ağırdan kadınlardan hoşlanır unutmayın

nişanlımda çalışıyor aynı şehirdeyiz ama memur değil. söylediklerinizi çevremdeki tecrübeli insanların çoğundan duyuyorum o yüzden kafam bu kadar karışık son zamanlarda

Back
X