Babamdan şüpheleniyorum

sunshine_eliza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
14
10
3
27
Bu sabah annem babamın telefonuna bakıyordu babam normalde whatsappa hiç girmez arkadaşlarının 1 yıl önce attığı bayram mesajlarını bile görmemiş ama whatsappta bir gruptaydı grubun adıda AŞK annemle ben şok olduk sonra babama sorduk benim böyle bir gruptan haberim felan yok dedi grubun içeriğine bakamadık 11 kişi vardı herkes ayrılmış gruptan bi babam kalmış sanıırm sonra babam bursadan bi arkadaşının baş harfleri öyleydi o açmış grubu heralde dedi ama benim içimde bir şüphe var hala annem pek umursuyor gibi davranmıyor duruyor ama içini bilemem sizce ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum babama iğneleyici laflar söylemeli miyim babama böyle bir şey asla yakıştıramıyorum namazında niyazındadır önerilerinize şuan çok ihtiyacım var

Bu sabah annem babamın telefonuna bakıyordu babam normalde whatsappa hiç girmez arkadaşlarının 1 yıl önce attığı bayram mesajlarını bile görmemiş ama whatsappta bir gruptaydı grubun adıda AŞK annemle ben şok olduk sonra babama sorduk benim böyle bir gruptan haberim felan yok dedi grubun içeriğine bakamadık 11 kişi vardı herkes ayrılmış gruptan bi babam kalmış sanıırm sonra babam bursadan bi arkadaşının baş harfleri öyleydi o açmış grubu heralde dedi ama benim içimde bir şüphe var hala annem pek umursuyor gibi davranmıyor duruyor ama içini bilemem sizce ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum babama iğneleyici laflar söylemeli miyim babama böyle bir şey asla yakıştıramıyorum namazında niyazındadır önerilerinize şuan çok ihtiyacım var
Bence sakin ol, yine de ne olursa olsun sakin kalmaya çalış o senin baban çünkü... Bırak bence annen ilgilensin konuyla :) sen üzülme, takıntı yapma... Yakıştıramaman çok normal ama sinirle hataya düşme olur mu:)

Bence sakin ol, yine de ne olursa olsun sakin kalmaya çalış o senin baban çünkü... Bırak bence annen ilgilensin konuyla :) sen üzülme, takıntı yapma... Yakıştıramaman çok normal ama sinirle hataya düşme olur mu:)
Sabahtan beri moralim çok bozuk telefonunu karıştırmak istiyorum ama görmemek isteyeceğim şeyleri görmekten korkuyorum geçen yıl dedemi kaybettik annem hala tam atlatmış değil böyle bir şeyi kafasına takmasından korkuyorum içten içe

Grupta ne konusuldugunu gormekten korkuyorsunuz? Babanizin baska bir iliskisi var da onu 11 kisilik grup arkadaslarina mi anlatacak? Daha neler, mantikli ol. Erkekler kendi aralarinda muhabbet cevirebilirler. Biz kadinlar da ask uzerine konusmuyor muyuz? Icin rahat olsun. aklina garip garip seyler getirme

Grubu babanız mı açmış:) bayram mesajlarını dahi okumayıp, grupta herkesin ayrıldıgı bir babanızın kaldıgı şeyi pek önemsemeyin. Gruba girip yazısmalara baktınız mı? Gruptan cıkan kişileri kendi listenize kaydedip fotolarına bakın içiniz rahat etsin. Birşey yok bence

Yazdıklarınızdan şüphelenecek bişey pek göremedim.
Hayır zaten bişi karıştırsa grubu silmez miydi?

namazda niyazda olduğundan o işleri yapmayacağı anlamına gelmiyor, bence takipte kal ve buna benzer kınama sohbetler yap ki utanarak, sıkılarak yapası varsada bu işten vazgeçsin sonra beni şeytan kandırdı
Demesin

Ahmet
Şevki
Kemal gibilerinden isimler varsa aşk yazmışlardır. Bana baban masum geldi. Aynı benim babam. Kızım mesaj mı geldi ses geldi bu telefondan diyor.

Oldum olası sevemedim şu grupları vallahi. Allah'tan numara değiştirdim de bahanesi oldu bir sürü gruba eklemişlerdi sıyrıldım gitti ya şimdi alakalı 2 grubum var cart curt her dk bildirim de gelmiyor.
Bence de hemen babanızı suçlamayın. Bana da suçlu gibi gelmedi.

Ne alaka namazla niyazla. Namazinda niyazinda olmayanlar mi aldatıyorlar sadece sanıyorsunuz. Ya da namaz kilan insan hiç kotuluk fenalik yapmaz falan mi? Bu kadar kötülük namazsiz insanlarin urunu mu?
Ne ayıp birsey söylemişsiniz. Umarım fark ederek söylememişsinizdir.
Anlattiginiz durumla ilgili olarak da, anneniz karismanizi istemedigi sürece sizlik birsey yok bence. Karı koca onlar; bırakın kendileri halletsinler.

Back
X