• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babami affedemiyorum :(

Esim cok temiz cok duzgun biri,sukurler olsun.
Bazen bu dunyadan degil misin diyorum :) cok iyi niyetli,Allah razi olsun,o yuzden onun bu durumu beni daha da uzuyor,hani birazcik uyanik isguzar bi tip olsa belki umursamam bu kadar,babam hakli oolabilir deyip kendimi kandirirdim belki :KK47:
Benim esim gibi desene ben derim bazen babadan gulmedik ama kocadan yana sansliyim diye :KK37:

Der canım. Der benim babam benim alıcagım eve kapora oarası çekmeye gittiğimde adama para verip kendi almaya kalktı.parayı tamamlayamadı vaktinde yine ben aldım ama neler neler yaptılar kaf aoktular aylarca konusmadık fln düşün ki ben aileme yakın olalım diye aynı binadan almaya kalktım kızımın kalbinde rahtsızlıgı var ilerlerse nefes almada zorluk fln yaratabilirmiş babamada aırf bu yüzden alıcam dedim ona rağmen yaptılar affetim mi hayır ama konusuyorım çünkü babam dedemle küstü dedem oldü babam perişan oldu ve bende dedemle vakit geçiremediğim için babam izin vermediği için babama kızdım aynı durumu ben kızıma yaşaniyim diye affetim allah korusun ölürse ben onun bize yaptıklarını kızıma yapmamak için
Off ya ne bileyim :KK43:
Evime gelip ustune bizde Kusur bulmasina sinir oldum,surat astilar demis anneme..
Benim cok kotu bi huyum var,sevmedigim hoslanmadigim kisi ve durumlarda suratimda cok belli ederim,siritamam :KK45: bana gore iyi bi huy ama toplum sevmez ben gibileri :) ne olursa olsun siritan tipler iyidir hep :)

Emin olun yok,ne gibi sucumuz olabilir ki?
Esim isinin basinda maasli calisiyordu,adami doldurup gel ortak olup is acalim dedi,esim evi barki alip goturdu taa oralara gitti,daha az maasla yemek olmadan dukkana ayni parayi koyup ortak olduk,adam onun lafina guvendi,baslangicta kar beklemek sacma diyen adam 2 ay sonra para istemeye basladi,ozel sektorde isin adinin adresinin taninmasi bile 1 2 yili bulur,ki bizden iyi bilen ve dile getiren de oydu,baslangicta.
Ben ozelde calisip aldigim 3 maasla pc aldim,bu hataysa ok :)
Sonucta kendi kazandigim param istedigimi alirim..
Yada ona kanip gitmemiz hataysa ben hic istemedim cunku babami biliyorum,annemi bayiltana kadar doven bi adam!!! Ama esime anlatamadim..
Bir daha bu gibi durumları yaşamamanız dileğiyle
Babanızıda affedin gitsin kendiniz için kin çok yavaş etki eden en etkili zehirlerdendir.

Back
X