babamı anlayamıyorum:(

belinay99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
4
3
1
26
merhaba arkadaşlar ben 17 yaşında üniveriste sınavına hazırlanan bir genç kızım... o kadar bunladım ki çareyi buraya yazmakta buldum.Öncelikle konu ailem içinde olan huzursuzluk beni çok yoruyor.Babam ve annemin kavgalarından o kadar yoruldumki...annemle babam birbirlerini anlayamıyorlar tek yaptıkları birbirine hakaret etmek.Sorun genelde babam kaynaklı babam iyi bir insandir aslında ama sorunu çok bonkör olması ve herşeye çabucak atlaması ...Babam aslında ziraat mühendisi ama ek iş yapmak istediğini söylüyor hayvacılık bahçecilik çeşitli işlere giriyor ama kar da her seferinde zarar ediyor kazandığı paraları çarçur ediyor sürekli borçlanıyor.Bu şekilde bi döngünün içinde bir de borçlarına rağmen zarar etmesine rağmen eğlencesine bu işlere devam ediyor hepimizin uyarılarını göz ardı ediyor ve ihtiyaçlarımızı karşıladığı sürece laf duymak istemediğini söylüyor ve bazen kırıcı oluyor.Ortada bir şey olmamasına rağmen babam yersiz masraf çıkarıyor bu yüzden annem ben kız kardeşim kendimizi hep kısıtlıyoruz tutumlu olmaya çalışıyoruz ama babam aklını başına almıyor hatta bizi nankör olmakla suçluyor.Ne yapacağımı şaşırdım babamı kırmadan ona her seferinde anlatsamda burnunun dikine gidiyor ailem de sırf maddi konular yüzünden huzursuzluk çıkıyor çok yersiz yere ortada sorun olmaması gerekirken babamın dik kafalılığı annemin sert konuşmaları her şeyi berbat yapıyor bir şey yapamamak üzüyor beni... babama ne demeliyim sizce onu kırmak istemiyorum ama hep kendini haklı buluyor ne dersem düzelir nasıl tavır almalıyım bu tartışmalar arasında uzun oldu yardımcı olursanız çok mutlu olurumm

Canım, huzursuz aile ortamı çok zor bir durum..
Hele ki senin gibi bu yaşlarda bu durum çekilmez olur ve evden uzaklaşmanı sağlar .
Üzgünüm ama baban bu saatten sonra çok zor değişir.
Belki babana; cok üzüldüğünü ve evden uzaklaştırdığını dile getirirsen bi derece.
Ama sanmıyorum

evet değişmiyor canım kendimi bildim bileli böyle ben artık alıştım hep kavga dinlemeye kendime hep duvar ördüm umursamaz davrandım basite indirgedim ama cidden artık sinirleniyorum bizi anlamamasına tüm bunları bizi düşünerek yaptiğini söylemesi canımı sıkıyor öyle gelmiş öyle gidiyor ama kafamda hep kuruyorum acaba mucize olurda babam akıllanır diye belki söylediğim bi lafla düzelir diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…