Babami isten cikarmislar :(

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
Kizlar sizinle bi sey paylasmak istiyorum babamin bi kac aydir calistigi yerden (onceden kendi isini yapiyodu sonra binbir zorla baska ise girdi isler yolunda gitmeyince) sgk borcu gelmis maasi elden aliyor odenmesi icinde bankadan almasi gerekiyormus. patronunda dukkan abisinin uzerineymis abisine laf falan gider diye dun babamin sgkdan cikisini yapmis borcunu kapatta gel hemde biraz dinlen demis. Resmen babami isten cikarmis. Dinlen demesinin sebebide babamin bi rahatsizligi cikti omuriliginde darlanma varmis emar cekildi.oda dizine vuruyor zor yuruyor topalliyor.hatta iki kere yolda dusmus. Dun ilac tedavisine basladi.isten ciktigini ben ablamdan ogrendim dun aksam. Babama biz destek olmak icin yapilandirilmis bagkur borcunu oduyoruz 3 kardes para birlestirip.simdi sgk cikti.bide ablam babam icin kredi cekmisti ise girdikten sonra onu babam oduyodu o var simdi babam calismazsa is bulmazsa hafiften alirsa cok korkuyoruz.allah buyuk diyorum bi kapiyi acar bi kapiyi kapar diye ablama ve kardesime moral vermeye calisiyorum. Ama bi yandanda bende korkuyorum cunku biz elimizden geleni yapiyoruz daha fazlasini karsilayamayiz borclarinin.ne yapicaz hic bilmiyorum. Bi cozum bulamam burdan belki ama icimi dokmek istedim biraz uzun oldu kusura bakmayin.hayirli cumalar.

Hayırlı cumalar canım
Allah ödeme kolaylığı versin size
Umarim istediği gibi güzel bi iş bulur babanız

Bu arada da babanizda dinlenmiş olur çünkü ağrısı felan varmış düşmüş bi kaçkerede kendisini toparlar inşallah
Allah şifa versin babaniza

Hayırlı cumalar canım
Allah ödeme kolaylığı versin size
Umarim istediği gibi güzel bi iş bulur babanız

Bu arada da babanizda dinlenmiş olur çünkü ağrısı felan varmış düşmüş bi kaçkerede kendisini toparlar inşallah
Allah şifa versin babaniza
inşallah allah razı olsun

Back
X