- 24 Haziran 2025
- 9
- -3
- 1
- 27
- Konu Sahibi kelebek545434
Arkadaşımla(iş arkadaşı) kısa bir zaman önce tatile gittim.Döndüğümüzde babamı yoğun bakımda buldum.komadaydı ölmek üzereydi nasıl bir acı olduğunu tahmin edersiniz ! bu durumu bilen arkadaşım benden izinsiz tatil resimlerimizi intagramdan sanki hiç bir şey yokmuş gibi paylaştı. haliylen gördüm başka iş arkadaşlarımdan duydum bunu aradım ve yazıklar olsun ben burda ne haldeyim sende sanki tatildemişiz gibi resimleri yüklüyorsun dedim hepsini kaldır tüm resimlerimi de sil dedim .özür dileyerek hemen kaldırdı tabi ki bir kısmını fakat o durumun vermiş olduğu acıyla engelledim ben bunu ...babam vefat etti sonrasındaa arkadaşlarım o belki düşüncesizlik yaptı konuşursunuz hal edersiniz dedi.herkes hata yapar engelini kaldırdım fakat babamın kaybı beni derinden etkiledi ! bu kızla bir süre sonra karşılaştık iş yerinde hiç bir pişmanlık belirtisi utanç belirtsi göremedim beni gördüğünde kahkaha attı gayette arkadaşlarıyla şakalaştı bırakın baş sağlığı dilemeyi :) bende gelip konuşacak kusura bakma başın sağolsun demesini beklerken! orda iyi niyet göremedim arkadaşıma intagramı kontrol ettirdimm halen duran resimlerimiz var konuyla alakalı kaldırmazsa şayet savcılığa suç durusunda bulunucağımı ifade ettim çünkü artık bu insanlar arkadaş olamıyağımızı anladım ...tekrar özür diledi unutmuşum başın sağolsun dedi hakkınıda helal et dedi. bende haliylen niyetini bilmediğim için ben hakkı sahibi olan Allaha bıraktım tüm hakkımı (bilinçsiz yapılmışsa zaten hak yok biliçli yapıldıysa tabi ki ALLAH sorsun) fakat bu süreçte güven temeli sarsıldığı için sonrasında resimlerimi sildiğine dair güvence istedim çünkü tatil boyunca kimin şarjı bittiyse diğerinden çekildik haliyle ile kişişsel resimlerimde fazla vardı herhangi bir yerde iznim olmadan kulanılmaması için paylaşılmaması için istedim. bunu istediğimde ''senin bir değerin yok resminde yok git nereye şikayet edersen et dedi''! ben buna karşı kötü niyetli olsam şirket içi disiplin işlemleri, resimleri izinim olmadan paylaşılması sebebiyle mahkeme yolu! ilkinde yada ikinci gördüğümde uyarmak yerine!! bunun tavrını gördükten sonra avukatı aradım yöneticilerimden biriyle konuştum konuyu farklı yerlere taşımak istedim çünkü ben olsaydım hassasiyet gösterir için rahat olsun hiç bir resmin yok derdim . Ve annem bırakmadı boşver ALLAHTAN bulsun gerçek arkadaşın olsaydı zaten bu şekilde davranmazdı senin hassasiyetine saygı duyardı bir yerde paylaşması durumunda haerekete geçersin dedi ...sosyal medyaya resim koymam tüm arkadaşlarım bunu bilir izinim olmadan kimse paylaşmaz ! Bu konuyu buraya utanç olarak bırakıyorum umarım kendisinde okur ! bir çok arkadaşım dediğim ( iş arkadaşım) benimle uğraşırken buldum siz acınızla uğraşırken insanların birde saçmalıklarıyla uğraşırken buluyorsunuz kendinizi.şu dönem o kadar saçmalıkla uğraştım ki ALLAH hepsine sorsun