Babamı nasıl bırakacağım =(

serce59

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
4
0
6
İstanbul
Aslında benimki bir dert değil belki ama beni her akşam ağlatan bir dert diyelim.Benim 1 ay sonra düğünüm olacak ve ben babama aynı şekilde babamda bana aşırı düşkündür.Küçüklüğümden beri hep hastanelerde kalmışımdır ve babamın benim için kendini yıpratmalarını asla unutamam 5. kattan beni sırtında taşımalarını gece evde hasta olduğumda sabaha kadar uyumadan başımda beklemesini hastane köşelrinde yere çöküp ağlamalarını yani bunları düşündükçe ben babamı nasıl bırakıcam diyorum annemide seviyorum ama baba başka oluyor sanki kızlar için.Bana beni nasıl bırakıp gideceksin kızım dediğinde kahroluyorum ağlamasına dayanamıyorum.Ve evden çıkarken ne yapıcağımı bilmiyorum :43:

Nereye gelin gidiyorsun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında benimki bir dert değil belki ama beni her akşam ağlatan bir dert diyelim.Benim 1 ay sonra düğünüm olacak ve ben babama aynı şekilde babamda bana aşırı düşkündür.Küçüklüğümden beri hep hastanelerde kalmışımdır ve babamın benim için kendini yıpratmalarını asla unutamam 5. kattan beni sırtında taşımalarını gece evde hasta olduğumda sabaha kadar uyumadan başımda beklemesini hastane köşelrinde yere çöküp ağlamalarını yani bunları düşündükçe ben babamı nasıl bırakıcam diyorum annemide seviyorum ama baba başka oluyor sanki kızlar için.Bana beni nasıl bırakıp gideceksin kızım dediğinde kahroluyorum ağlamasına dayanamıyorum.Ve evden çıkarken ne yapıcağımı bilmiyorum :43:

Ben sirf bu yüzden ic guveysi almayi düşünmüş biriyim sanırım yardım edemem :) aynı dert beni de rahatsız ediyor :)

Hedef 55 ♡

Ne güzel Keşke benim de senin gibi bi babam olsaydı Ben babamla artık konuşacak Bişey bile bulamıyorum :( öyle bi babam olsaydı da ben de bırakamasaydım

Öncelikle güçlü görünmeye çalışın ki babanızda daha çok üzülmesin.Babalar kızlarına genelde düşkün olur sizin başka yaşanmışlıklarınızda varmış normal bunlar.Evlendikten sonra geliş gidiş+iletişim falan mutlaka olacaktır bunları düşünün hem siz mutlu olunca babanız daha çok mutlu olacaktır.Daima gülümsemeniz dileğiyle ... :31:

Ailem bayrampaşada ben çengelköye gidicem Allahın izniyle

Aradaki mesafe ne kadar tam bilmiyorum ama benm ailem ısparta da bnde ist gelin geldim beterin beteri var anlican ayrılık zor oluyor esin anlayisliysa bol bol grsme imkanin var ben 4ayda bir görüyorum kendine böyle moral vermeye çalış

Evet canım seni cok iyi anlarım.ben ve kardeşim de babamıza resmen aşığızdır.allah korusun babacığımızı.düğünümde bende ne ağladım sonra 2 yıl boyu annemlere her gittiğimde ağladım.ama tabi alışıyorsun da geçmez babaya düşkünlük aksine eşinin ailesiyle daha Samimi olunca daha değerli geliyor babanız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimcim bende 2 aylik evliyim inan bende cok düşünmüştüm ama baktim ki ben uzgun olunca o daha da üzülüyor. Onlarin tek istegi bizi mutlu görmek. Valla 26yasindayim hala babamla uyurdum arada sirada o derece düşkünum. Simdi hersey iyi. Evden cikarken aglamalarina izin vermedim ben elini öptüm yanağını öperken birazdan görüşcez babam dedim çıktım. Uzatmamani tavsiye ederim. Babani Üzgün görmek istemezsin. Hem farkli bi memleketrde gitmion aman babam girim giderim tavrinda olursan daha iyi oluyorlar. Ana unutmam evlendikten bir hafta sonra falandi. Babam bana uğramıştı gekdi damat yokmu dedi yok dedim iceri girdi bana sarıldı mutlumusun kızım dedi. Mutluyum baba hemde cok mutluyum dedim. O zaman rahat uyuyaayim dedi ve gitti:-D ahh babalarrr....

aynı dertten muzdaribiz bırakmak zor benım dugun 8 gun sonra bakalım ne ypıcam yuregım yanıyo o baska ama ev kuruyosun ben bıde dısarı gelın oluyorum aynı evde gıbı oluyo mu hayır o yuzden yuva kuruyoz deyıp dayanmak lazım sende anne olacaksın esınde bana kısır dongu bu

Ailem bayrampaşada ben çengelköye gidicem Allahın izniyle

Dert etmeye değecek bir mesafe değil bence. Ben 1000 km uzağa gelin geldim. Evden çıkarken ağlamaktan içi çıkıyor insanın, ilk hafta da kendime gelemedim. Evimi,yatağımı özledim kabullenemedim falan. Şimdi alıştım gibi...

Yaziyi okuyunca bile gözlerim doldu babam düğününmde surekli aglamisti daha ilk gelinlikle gordugunde basladi snra düğünde baktm bi köşede oturmuş agliyor oynamaya kaldirdm oynarken bile agladi anne degilde baba aglayinca cok zor oluyor ama smdi hep görüşüyoruz oyle sanıldığı gibi ayri kalinmiyorki

helal olsun babanıza
ama ayrı memeleketlere gitmiyorsunuz ki..
en fazla 2 saat uzaklıkta size
bence sevinin ki böyle bir babanın evladısınız..

Dert etmeye değecek bir mesafe değil bence. Ben 1000 km uzağa gelin geldim. Evden çıkarken ağlamaktan içi çıkıyor insanın, ilk hafta da kendime gelemedim. Evimi,yatağımı özledim kabullenemedim falan. Şimdi alıştım gibi...

Yok ne kadarda olsa bizimkisi gurbetlik alisilmio hep bi tarafimiz eksik :( keşke yakin olsaydım aileme

ahh ana baba evi yokmu hic bir yer orasi gibi degil :( Ama hayat canim bugun olmasa baska bi zaman bu ayrilik olucak. Alisirsin kendini bu kadar uzme saglikli sihhatli olsunlar insallah en onemlisi o. Ordaki son gunlerini guzel degerlendir bir daha donusu olmuyor :)

Allah başka türlü ayrılık vermesin, ne kadar şanslısın. Biz de nişanlımla aylardır babam düğüne gelsin mi gelmesin mi onu tartışıyoruz :)

alışılır canım
sonuçlta hayırlı bir adım atıyorsun
umarım çok uzak değildir
gelin gittiğin yer

Tatlim bende anneme bagliyim asiri.2,5yil once onlardann3,5 saat uzaga gelin geldim.Alistim artik.uzulmemeye calis.en azindan gunu birlik gidip gelebilirsin.oyle dusyn cok uzme kendini

Evliliğin iyi gittikten sonra hiç canını sıkma, 1 sene dolmadan alışırsın kendi düzenine :)
Aynı şehirdesiniz, görüşmeniz zor değil, ki zaten telefonla görüşülüyor artık, herkes yoğunluğu, İstanbul trafiği derken :34:

Back
X