babamı sapık olarak görüyorum..

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
4 yıl önce annem ve babam ayrıldı.sebebi yok..üniversitede tanışıp,evlendiler..ve 4 yıl öncesine kadar babam anneme ölesiye aşık görünüyordu.birgün soğuk davranmaya başladı.yatağını ayırdı.kavgalar,kıyametler derken bir akşam gelip evden gidicm diye tutturdu.annem şoka girdi tabi.asla bir kadın,başka bir ilişki falan düşünemedik.neden aradık durduk kendimize.bir şekilde babam boşanmaya ikna etti annemi boşandılar.1 sene sonra kimlik kayıtlarına girdik ne göreyim ??? babam 1954 doğumlu ve 1991 doğumlu bir kızla evlenmiş..şoka girdik tabi.ben artık onla görüşmüyorum 3 senedir..ama ablam ve kardeşim hala görüşüyor.babamı affedemiyorum ve benden bile küçük bir kızla yaşadıklarını,ona karısı gibi yaklaşmasını hazmedemiyorum..erkeklere güvenemiyorum ve hayatıma bakamıyorum..ilişkilerimde hep güvensizim..geleceğe karşı korkular besliyorum..birgün eşiminde beni genç biri için terkedeceğini düşünüyorum..anksiyete hastası da oldum ilaç kullanıyorum 3 yıldır..sizce de 37 yaş fark sapıklık değil mi ?? onu affedemiyorum ve affetmiycem..

baban çokmu zengin?
kiz bunu nasil kabul etti orasini anlamadim ben ..
herkes ayni deildir herhalde
bak sagliginda gitmi$ elden
sen hayatina bak , madem sildin o zaman sildigini ispatla onun naptigi seni ilgilendirmesin
canina yazik ..

baban çokmu zengin?
kiz bunu nasil kabul etti orasini anlamadim ben ..
herkes ayni deildir herhalde
bak sagliginda gitmi$ elden
sen hayatina bak , madem sildin o zaman sildigini ispatla onun naptigi seni ilgilendirmesin
canina yazik ..[/

çok zengin değildi normaldi durumu..kızları ben anlamıyorum zaten hiç.saol canım gittikçe iyi olucam inş.

evet durum pek normal deil
ama senin elinden gelen bi$ey yok
kendi hayatina sahip çikmakdan ba$ka
ben 30 uma geldim , çocuklarimdan kuçuk karde$im olucak belki uvey anneden:)
kendi hayatlari isterse on tane çocuk yapip baksinlar beni baglamaz
ben kendi hayatima ayleme yuvama bakarim.. yok karde$ geliyo, çocuklara kuçuk dayi teyze geliyor diye kafama takarsam hasta olurum canima yazik, kimsede acimaz bana , olan bana olur
o yuzden ben takmamayi ogrendim sende takma ..

Travma yaşatmış bu durum normal olarak, tedavini bırakma bende bir anksiyete hastasıyım..
Karşısındaki çocuğu yaşında, nasıl o gözle bakabiliyor bende anlayabilmiş değilim..?
Ama yapacak bir şey yok, affedemiyorsan affetme, affetmeye çalışma.
Allah yardımcınız olsun..

babam değil ama çok yakınım biri aynı şeyi yaşattı ailesine ,
adam 53 yaşında kadın 23 yani o kişinin çocuklarından bile küçük bir kadınla ilişkisi vardı ,
herşeyi silmeye hazırdı adam ,torunlarını bile ,evet o bir dedeydi üstelik ,
çok zengin de değildi ,nitekim karısı ve çocukları öğrenince durumu adam evi terk etti ,
aradan birkaç ay geçti ki kadın bir cinayete kurban gitti ,
eski sevgililerinden biri kadını öldürmüş ,
yani kadın çok ta sağlam ayakkabı değilmiş ,birkaç tane sevgilisi varmış ,adam evine döndü ,
ailesinden kızlarından özürler diledi ,karısı affetti ,
35 yıllık evlilik var ortada ,torunlar var ,mecbur kaldı bir nevi diyelim ..

yani ama sizin babanız evlenmiş birde ,aranızda artık herhangi bir duygusal bağ kalmadığına göre ve bu durum sizi hastalığa kadar götürdü ise görüşmemekte ve unutmakta fayda var diye düşünüyorum

Benim babamin da benden 22 yas kucuk bir oglu var..gerisini sen dusun diyeyim, yalniz degilsin bu konuda. Bizimki de 45 yasindayken 20lik kizlarla takilirdi, yani sapiklik orta yasli erkekler arasinda maalesef yaygin, ne duyarsam duyayim sasirmiyorum artik. 37 yasi duyunca artik pes dedim.

Bosver sekerim, bunlari hic takma kafana, kendi hayatina bak. Baban da ne halt yerse yesin, umursama derim. Evet babalarimiz sapik olabilir ama elimizden gelen bir sey yok, en iyisi onlar yokmus gibi davranip hayatimizi o yonde devam ettirmek.

4 yıl önce annem ve babam ayrıldı.sebebi yok..üniversitede tanışıp,evlendiler..ve 4 yıl öncesine kadar babam anneme ölesiye aşık görünüyordu.birgün soğuk davranmaya başladı.yatağını ayırdı.kavgalar,kıyametler derken bir akşam gelip evden gidicm diye tutturdu.annem şoka girdi tabi.asla bir kadın,başka bir ilişki falan düşünemedik.neden aradık durduk kendimize.bir şekilde babam boşanmaya ikna etti annemi boşandılar.1 sene sonra kimlik kayıtlarına girdik ne göreyim ??? babam 1954 doğumlu ve 1991 doğumlu bir kızla evlenmiş..şoka girdik tabi.ben artık onla görüşmüyorum 3 senedir..ama ablam ve kardeşim hala görüşüyor.babamı affedemiyorum ve benden bile küçük bir kızla yaşadıklarını,ona karısı gibi yaklaşmasını hazmedemiyorum..erkeklere güvenemiyorum ve hayatıma bakamıyorum..ilişkilerimde hep güvensizim..geleceğe karşı korkular besliyorum..birgün eşiminde beni genç biri için terkedeceğini düşünüyorum..anksiyete hastası da oldum ilaç kullanıyorum 3 yıldır..sizce de 37 yaş fark sapıklık değil mi ?? onu affedemiyorum ve affetmiycem..

baban çok mu zengindi? kız da ne miğde varmış aklım almıyor. bende olsam babamın yüzüne bakmazdım bile. anneni üzdüğü yetmemiş gibi birda sapıklık yapmış :47:

babam çok zengin değil.aslında eskiden hiç öyle değildi yani hacı kendisi.ama işte andropoz mu ne bilemem birden 20 lik gençler gibi giyinmeye başladı.zaten eskiden de kilosuna falan çok takıntılıydı.göz altı kremleri falan almış kendine.ee genç kadınla evlenince yaşlanma korkusu sardı sanırım..babası adam gibi adam olanlar çok şanslısınız,kıymetini bilin babalarınızın..

Benim babamda annemden bosandiktan sonra 16 yasinda bir kizla evlenmisti, benimde yasim ozaman 13´dü.
Kiz buna kacmis, ailesi vermek istememismis zaten.
Kizla kendisinin arasinda 16 yas fark vardi, üc cocuk ve 6-7 sene evlilikten sonra onlarda bosandilar.
Annemi ve bizi birakip gitmeseydi, annem onun hertürlü eziyetini ceker ve yinede bosanmazdi, ama o rahatina düskündü cok.

Eskiden cok kizardim ona, ama artik demekki oda mutlu degilmis diyorum, yapamamis bizlerle.
Aslinda kimseyle yapamamis. Onunda hayati böyle iste. Yaslandi ve yalniz kaldi, simdi hangi findiklar kiriyordur bilemiyorum.
Affettim belkide, ama kendi icimde affettim, görüsmem konusmam. Sonralarda cok pisman oldu, aradan 20 yil gecti hala annenle tekrar barismaya cabalar, ama annem asla istemiyor.
Erkekler böyle, yaslandikca gözleri disari kayabiliyor maalesef. Haci olmalarida birsey degistirmiyor, dini kendi isteklerine göre yorumluyorlar ihtiyaclari oldugunda.
Affetmeyende affetmiyor ama, senin annen yine iyiymis, yatsin kalksin ona dua etsin.

Son düzenleme:
sizi okuyunca halime $ukrettim kizlar
annem vefat edince evlendi babam karisida 10 ya$ kuçuk
sapik olmasindan iyidir herhalde bizim durum
bu ya$tan sonra çocukda olmaz herhalde :)))

baban yüzünden erkeklere karşı güvenini yitirme.herkes öle olacak diye bişi yok

Bu erkekler esinden bosansin veya esi ölmüs olsun hemen kendilerinden cok ama genc birisiyle evlenmeye bakarlar.bizler anlamiyoruz amaa erkeklerin yaradilisi böyle demekki..kadin vefakar,kadin cilekes,kadin hakikatli...ben baska sey bilmiyorum zaten..

sende kafayi artik takma böyle seylere..herkesin hayati,kaderi farkli..yüce rabbim milyonlarca insan yaratmis..kimin hayati kiminkiyle ayni...o yuzden sen kendi hayatina bak.hayati sevmeye calis...illada erkeklere güveneceksin diye bir srey yok..kendine güven yeter..

erkeklere karşı güvensizlik yaşaman gayet normal ama gerekirse bunu aşabilmek için yardım al
37 yaş çok ya insanın aklına direk babanın cok zengin olduğu geliyor
öyle de değilmiş baban kızın gençliğine güzelliğine kapılmıştır
kız hakkında tahminim ailesinden ayrılmışsa sığınmış olabilir babana
uzun süreceğini sanmıyorum böyle bir ilişkinin
hakkında en hayırlısı olsun canım annenle kardeşlerinle güzel bir hayat yaşatsın rabbim size
:16:

16 yasindayim babamdan bir kere babalik gormedim derdimi anlatacak bir babam olmadi cok seyler yasadim annemle babam 18 yildir evliler ve bu 18 yilin hicbir gununde annem aldatilmamak nedir bilmedi yani hep aldatildi babamin annemi aldatmadigi kadin yok oyle dyim yani ve size basimdan gecen bir olayi anlatim annem surekli babamin gizli kullandigi telefonunu yakaliyor gecen yine yakaladi annem o telefon muydu deyince afedersiniz cok ozur diliyorum ic camasirinin icin atmis bende tam onlarin oldugu odaya girdim telefonumu almak icin annem babama ver o telefonu deyince yine cok ozur diliyorum babam ic camasirni yanimda ckardi bak yok diye ve ben gordum o gunu hic unutmam 1 saat boyunca aglamistim annemin dizinde bundan once de babam annemi bicaklamaya kalkmisti ve annmi ben kurtarmistim o an neler hissettigimi bilemezsiniz ve ben babamin baskasiyla iliskiye girdiginde cektigi videoyu izledim o kadar igrencti ki dusunsenize bir babaniz var ama baskasiyla birlikte ve annenizde bosanamyor cunku annenizin elinde maddi olarak hic bir guvence yok yani tamamen o adam baglisniz ve ben bu adam yuznden psikologa gidip tedavi gordum butun ruhsal ve bedenen cokuntuye soktu beni ama ben babami asla affetmicem hakkmda zehir zikkim olsun diger dunyada Allah im onun cezasini verir insAllah

16 yasindayim babamdan bir kere babalik gormedim derdimi anlatacak bir babam olmadi cok seyler yasadim annemle babam 18 yildir evliler ve bu 18 yilin hicbir gununde annem aldatilmamak nedir bilmedi yani hep aldatildi babamin annemi aldatmadigi kadin yok oyle dyim yani ve size basimdan gecen bir olayi anlatim annem surekli babamin gizli kullandigi telefonunu yakaliyor gecen yine yakaladi annem o telefon muydu deyince afedersiniz cok ozur diliyorum ic camasirinin icin atmis bende tam onlarin oldugu odaya girdim telefonumu almak icin annem babama ver o telefonu deyince yine cok ozur diliyorum babam ic camasirni yanimda ckardi bak yok diye ve ben gordum o gunu hic unutmam 1 saat boyunca aglamistim annemin dizinde bundan once de babam annemi bicaklamaya kalkmisti ve annmi ben kurtarmistim o an neler hissettigimi bilemezsiniz ve ben babamin baskasiyla iliskiye girdiginde cektigi videoyu izledim o kadar igrencti ki dusunsenize bir babaniz var ama baskasiyla birlikte ve annenizde bosanamyor cunku annenizin elinde maddi olarak hic bir guvence yok yani tamamen o adam baglisniz ve ben bu adam yuznden psikologa gidip tedavi gordum butun ruhsal ve bedenen cokuntuye soktu beni ama ben babami asla affetmicem hakkmda zehir zikkim olsun diger dunyada Allah im onun cezasini verir insAllah
Konuyu neden hortlattınız diyecektim ki, konuyu gördüm.
Geçmiş olsun. Vidroyu niye izliyorsun ki?

İlk basta anlamadim ne oldugnu sonradan baktim ki iliskiye girdigi videoymus ve sonradan kapattim zaten

aldatılan hanımlar ,o adamla evliliğe devam ettiği için asıl suçlu onlar,sana gelince benımkide bırakıp gitmiş
hiçte erkekler düşman değilim,hacı olayına gelınce ne alakası var,hacının ... yokmu,bu sızın yargınız,insanların dini farzları üstünde gitmeyın,ne ılgısı var,adam gençliğindede krem fılan sürermış,yanı ben ınsanların medenı şekılde ayrılmasından yanayım,herkes herkesle bır ömür mutlu olcak dıye bir şart yok,ama aldatmadan kırmadan edepli ayrılınsın,lakın ayrılırken mıllet canavar oluyor,ayrıca sapık olduğu anlamına gelmez,haa hiççç hoş değil,bende tazvip etmıyorum,ama sapıklıkda değil,sapıklık görürsen daah çok travma yaşarsın,reşit ıkı ısndan karar verip evlenmiş,tekrar edıyorum,onaylamıyorum,yaş farkından dolayı,lakın sapıklık değil,ama şunu bıl bazı sapıklıklar var,onların bırılenın babası,üzme kendını,ananı babanı seçemıyorsun,ben hiç görüşmüyorum,aklıma bıle gelmez,umrumda değil,sokakta kaldı,abim aldı bakıyor,verin huzurevıne dıyorum,bak dedıklerınde,sil gitsin,anlatma,konuşma,beynınde sil,

yeni bir konu açın isterseniz. bu konuya girenler sizin mesajınıza gelmeden ilk konuya cevap yazacaklardır.

Back
X