4 yıl önce annem ve babam ayrıldı.sebebi yok..üniversitede tanışıp,evlendiler..ve 4 yıl öncesine kadar babam anneme ölesiye aşık görünüyordu.birgün soğuk davranmaya başladı.yatağını ayırdı.kavgalar,kıyametler derken bir akşam gelip evden gidicm diye tutturdu.annem şoka girdi tabi.asla bir kadın,başka bir ilişki falan düşünemedik.neden aradık durduk kendimize.bir şekilde babam boşanmaya ikna etti annemi boşandılar.1 sene sonra kimlik kayıtlarına girdik ne göreyim ??? babam 1954 doğumlu ve 1991 doğumlu bir kızla evlenmiş..şoka girdik tabi.ben artık onla görüşmüyorum 3 senedir..ama ablam ve kardeşim hala görüşüyor.babamı affedemiyorum ve benden bile küçük bir kızla yaşadıklarını,ona karısı gibi yaklaşmasını hazmedemiyorum..erkeklere güvenemiyorum ve hayatıma bakamıyorum..ilişkilerimde hep güvensizim..geleceğe karşı korkular besliyorum..birgün eşiminde beni genç biri için terkedeceğini düşünüyorum..anksiyete hastası da oldum ilaç kullanıyorum 3 yıldır..sizce de 37 yaş fark sapıklık değil mi ?? onu affedemiyorum ve affetmiycem..