babami yabanci damada nasil ikna edebilirim ??

hawzhin

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
6
0
6
Kayseri
Ben aslen irakliyim 11yil turkiyede yasadim ve su an kanada'da yasiyorum 2yildir
Okuldan bir cocukla tanistim ve o afganistanli sizden iyi olmasin dunyada boyle bir insan yok bana gore ve onu cok seviyorum. 2ay once annem babama konuyu acti oyle ayak ustu tabbii her baba gibi basta yok dedi. Simdi tekrar konuyu acmak istiyorum ama nasil hic bir fikrim yok .. eger bu konuda herhangi bi dusunceniz varsa lutfen paylasin benimlee :(

Yani ailelerin genelde yabancı damat istemeyişinin sebebi din ve kültür farkı olur.Fakat sevdiğin kişi Afganistanlı olduğuna göre din farkı yok sanrım aranızda öyle değil mi?Bu bir artı mesela babana bunu vurgulayabilirsin.Sonra aile yapınız nasıl bilmiyorum ama genel olarak kültürleriniz arasında çok fark var mıdır sevdiğinle?Eğer kültürünüz yaşayış tarzınız da birbirinize yakınsa bunu da babana güzelce açıklayabilirsin.Sonunda kabul edecektir.Babanın kabul etmeme sebebi nedir birşey söyledi mi?

Oda benim gibi musluman o konuda sknti yok kulturumuz birbirine yakin zaten bide biz kanada'da yasiyoeum burda kultur diye bisey yoktur herkez ayni ve cok sade yasiyor hayati.. babam fikri kabul edemiyor sanirim ama kultue ve din en onemli faktor bu konuda seninde dedigin gibi bunlari vurgulamam gerekiyor sanirim

Ben aslen irakliyim 11yil turkiyede yasadim ve su an kanada'da yasiyorum 2yildir
Okuldan bir cocukla tanistim ve o afganistanli sizden iyi olmasin dunyada boyle bir insan yok bana gore ve onu cok seviyorum. 2ay once annem babama konuyu acti oyle ayak ustu tabbii her baba gibi basta yok dedi. Simdi tekrar konuyu acmak istiyorum ama nasil hic bir fikrim yok .. eger bu konuda herhangi bi dusunceniz varsa lutfen paylasin benimlee :(

her baba gibi demişsin ama her baba neden yok desin? yok deneceğini sanmıyorum. gözünde olayı kendin de imkansızlaştırmışsın :) çok sevdiğini, ilişkinin ciddiyetini anlatırsın ailene. önce bence annene anlat, annen ufak ufak babanı sakinleştirmeyi bilir, her evde biraz böyledir sanırım. sonra da sen birebir karşına alır babana anlatırsın. ciddi olduğunuzu gördükten sonra ve yaşam şartlarınızı hayır diyeceğini sanmıyorum.

Pek yabancı damat sayılmaz aslında arkadaşınız Afganistanlı değilmi?Kanadalı olsa belki ama şey diyin Irak Afganistan komşu sayılır babacığım diyin şirinlik yapın çok sevdiğinizi söyleyin karşı çıkçak birşey yok :4:

Her baba olmasada nadirdir demek istedim aslinda... ben asla ulumsuz dusunmedim iliskimle ilgili ama konu cok hassas o yuzde yanlis tek kelime bile etmek istemiyorum cunku babam birazcik inatci ve onun cok begendigin gercekten damadi olsun istedigi birini reddettim ve bana bu yuzsen kizgin

Pek yabancı damat sayılmaz aslında arkadaşınız Afganistanlı değilmi?Kanadalı olsa belki ama şey diyin Irak Afganistan komşu sayılır babacığım diyin şirinlik yapın çok sevdiğinizi söyleyin karşı çıkçak birşey yok :4:

Tek tesellim o zaten hani yakin ulkeler die.... ama inanin cok zor bisey bide babamla pek baba kiz iliskimizde yokki :(

Back
X