- Konu Sahibi asabihatun
Herkese iyi geceler. Annemle birlik anneanneme gitmiştik orda olan bir eşyam vardı 5 dakikalıgına almaya gittik ve döndük anneannemin eviyle bizim ev aynı mahallede bu arada.Eve geldik babam saydırmaya başladı anneme nerdesiniz de falan da filan ağır konuştu biraz da alkollüydü anneme bisürü küfür etti ve sıra bana gelmişti banada şerefsizsin sen dedi hiç sesimi çıkarmamıştım oysa. Bu sefer sinirlendim sen bana o kelimeyi diyemezsin dedim anneme o lafları etmeye utanmıyomusun dedim bu arada hayatında çalışmayan annem babamın tefeciye olan 30 bin liralık borcunu ödemek için işe girdi.O kadın senin boklarını kapatıyo hiç utanman yok mu senin dedim bende ağır konuştum üzerime geldi,üzerine gittim elimde yastık vardı üzerine attım dövmeye kalktı bende vurdum ve bana allah senin belanı versin dedi. Şimdi sizlere soruyorum ben bu bedduayı almayı hakediyormuyum bunda suçlu olan kim ağlamaktan gözlerim uyuştu
Ellerin dert görmesin. İyi yapmışsın. İçip içip karısına çocuklarına eziyet eden adama haddini bildireceksin o kadar da uzun böyle değil. Senin de elin armut toplamıyor sonuçta.