Babamin benimle alip veremedigi ney?

minnos89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
85
0
36
Almanya
Selam arkadaslar bu sefer maalesef ki kendi ailem icin konu acmak zorunda kaldim.....

Aglamaktan harab oldum... Babamin benimle alip veremedigi ney??Iki senedir evliyim, sayesinde huzur denilen hic bisey kalmadi..... Lütfen beni kinamayin, sadece icimi dökmek istiyorum....

Evimle ailemin evi biraz uzak 45 dakka filan var arasi... Maglum fazla gidemiyoruz, ya islerden dolayi yada baska sebeblerden.... Ilk evlendigim zamanlarda babam bunu hep sorun yapti, gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz falan filan..... Beni doldurur esimin üzerine salardi, tabii ben evde kavga cikartip huzur denilen sey kalmazdi.... Simdi düsünüyorumda keske yapmasaydim...

Herneyse aradan zaman gecti hersey yoluna girmeye basladi, tabii babam bos durur mu, beni uzakta olan kuzenlerin gazi yüzünden agir suclamalarda bulundu, benimle küs kaldi, esime beni rezil etti neler neler....

Gelelim asil konuya babam en sonunda ailemle baglarimi iyicene kopardii... Ne yapti biliyormusunuz, kardeslerimle arami acti ve herkez onun gazina gelipde bana sirt cevirdi.... Bana mesajlar ve telefonlar acipta seni siliyoruz demeler baslandii.... Hepsi daga aksam üstü oldu.... Kardeslerimle beni ayirdi.....

Hamileyim üstelik ilk bebegim olacak allahin izniyle, ama ne sevinc ne bisey!Zaten ilk aydan beri sayesinde cok agladim cok yiprandim...

Simdi esimlede tartistik bu olay yüzünden.... Allahim herseyin hayirlisini versin.... Olan güzel anneme oldu....

rabbim yardımcın olsun kardeş.. ama hamilesin herşeye rağmen onun için ayakta durmalısın lütfen kendini toparla eşinlede aranı düzelt.. herkesten çok o yanında olacaktır emin ol

rabbim yardımcın olsun kardeş.. ama hamilesin herşeye rağmen onun için ayakta durmalısın lütfen kendini toparla eşinlede aranı düzelt.. herkesten çok o yanında olacaktır emin ol

Saol allah razi olsun.. Evet haklisin cocugumu düsünmem lazim ama cok kötüyüm inanki....Esim sagolsun geri ben karismam dedi geri baristik... Ya bu yapilirmi ya.... Kendi kayinbabam insan gibi davraniyo babam ise düsmaniymisim gibi...

böyle şeyleri düşünme.. elbet bir gün hatasını anlar baban.. benim babam yok vefat etti ne olursa olsun o senin babandır alttan al bişey deme kardeşim..

Canım konulardan çok yuvarlak bahsetmişsin "beni doldurdu, aramızı açtı" vs şeklinde. Haliyle konuları anlayamadım. Doğrudan baban haksızdır diyemiyorum, belki bir şeylere alındı, kızdı, yanlış anladı... Benim babam sağolsun iyi bir babadır ama bazen aklıma hayalime gelmeyen şeylere alınır, küser, farklı anlamlar çıkarır. Bazen bir süre eser gürler sonra geçer... Bilemedim, belki aşılabilir konulardır? Yoksa bir babanın evlatlarının arasını açmakta ne gibi bir amacı olabilir ki?

Keske babam biseylere alinsa, kizsa yada yanlis anlada icim acimaz.... Size bir örnek vereyim, babam gecenlerde beni aradi konu kardeslerimle ve eslerine geldi, dediki onlar seni kiskaniyor seni cekemiyorlar.. Sizin allaha sükür herseyiniz var ama onlarin yok... Bunu bir baba söyliye bilirmi??? Ayrica karsi tarafada minnos89 sizi kiskaniyor, sizi sevmiyor hakkinizda konusuyor....

Biz 3 kardesiz, babamiz sag olsun 1 numarayi ve 3 numarayi (ben oluyorum) hic sevmez... Kücüklükten beri böyledir... Ama evlendigimden beri dagada cogaldi, esime beni suclamalar vs..... Bir baba gidipte el ogluna kendi kizini suclarmi, (agir suclamalar)....

Amaci nedir onu maalesef bende bilmiyorum, beni resmen gözünden cikarmis, beni birakin dogmamis cocugumu bile gözden cikarmis.... Simdiye kadar bana ne yaptiysa agrima gitmedi, ama bana beddua okumasi heleki dogmamis cocuguma o beni bitirdi..

böyle şeyleri düşünme.. elbet bir gün hatasını anlar baban.. benim babam yok vefat etti ne olursa olsun o senin babandır alttan al bişey deme kardeşim..

Insallah arkadasimm insallah.... Kendisiyle zaten o olay gününden beri görüsmedim, zavalli annem ortada kaldi... 3 gündür canim annemin sesini duymaz oldum, babam annemde düsman olmus duyduguma göre...

Annem icin cok korkuyorumm... Allah yardimcimiz olsun....

Allah yardımcımız olsun canım merak etme yanlız degilsin benim babamdada böyle sorunlar var nisanlıyım bana bi cöp bile almadı elin oglu rahat icinde yasıcak diye ben borc ödeyemem diyo tek derdi köyüne gidip zevkine yasamak nisanda bana altta kalmayalım diye göstermelik bilezik takmıstı annem onuunn icin bilee nasıl delirdii ben bilezikmi alcam dügüne diyee neler neler simdilerrde dügünümede gelmicekmis öyle diyo en ufak azımı acıp bi laf demisligim yok nisanlımında öyle abimler hayırsız cıkmısta benim ne faydam olcakmıs benim icin sürüncekmis demem oki eşin iyiyse onaa iyi bakk

Canim benim allah razi olsun.... Ayrica seninde allah yardimcin olsun, stressli günlerinde bile sana daga cok stres veriyorlardir eminim...Ata dir atsan atilmaz satsan satilmaz, senin en mutlu zamanlarinda moralini bozmak niye....Bazen büyükleri anlamak inanki zor, iyimi yapiyorlar kötümü yapiyorlar bilemiyorsun.... Dügününe gelmemek neymis ya, hic öyle sey olurmu... Gerci benim babam da benim dügünümde rezalet cikariyordu, allahtan erkek tarafi karistida olaya fazla büyümedi.... Rabbim gönlüne göre versin canim, ins nisanlinda iyi cikarda evlendikten sonra sana destek olur...

amin hepimizin insallah

Gelmeni istiyor neden daha fazla kavga çıkarmak için mi ?
Bende de bir baba var ki canım anlatsam burada sayfalar alır .
Görüşme.
En iyisi o .

Gelmeni istiyor neden daha fazla kavga çıkarmak için mi ?
Bende de bir baba var ki canım anlatsam burada sayfalar alır .
Görüşme.
En iyisi o .

Bende anlamiyorumki nedenini allah seninde yardimcin olsun canim benim...... Görüsmüyorum o olaydan beri, ama olan anneme oluyor maalesef...O kadar özledimki annemi görüsemiyoruzda, sadece gizli gizli telde konusuyoruz...

Torunu dogunca nasil davranicak acaba...Ne ümitler kurdum ama hüsrana ugradimmm.....

Ah canım ya .
Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum evlendiğin için mi ?
Tüm ömür onların yanında kalamayız ya .

Ah canım ya .
Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum evlendiğin için mi ?
Tüm ömür onların yanında kalamayız ya .

evlendigim icin mi bilmiyorumki canim benim! Halbuki kendisi ben nisanliyken hep esime dermiski, herzaman gelmenize gerek yok, siz iyi olun, mutlu olun, huzurlu olun.... Simdide bir dedigi bir dedigine uymuyo......

evlendigim icin mi bilmiyorumki canim benim! Halbuki kendisi ben nisanliyken hep esime dermiski, herzaman gelmenize gerek yok, siz iyi olun, mutlu olun, huzurlu olun.... Simdide bir dedigi bir dedigine uymuyo......

Acaba o annene nasıl davranmış merak ediyorum .
İşin var çalışıyorsun, ev işleri temizlik, yemek derken kendine bile zor zaman ayırır insan ki 45 dakikalık yol gidiş geliş 90 dakika hafta içi gitmeye imkan yok .
Hafta sonu da ev işlerini mi halledeceksin oraya mı gideceksin .
Anlamıyorum ya .

Ahh canim bende bi bilsem......Annem cok cekmis babamdan canim, annemi ailesine göstermemis zamaninda neler neler.... Yani anlasana aslinda allaha sükür damat iyi gelip gidiyor, daga ne istiye bilirki insan... Allaha cok sükür cocuklari saglikli hepsi evlerini barklarini kurmuslar, torun toprak sahibisin.. Daga bu düsmanlik niye, küslük niye, neden kardesleri birbirine düsürmek niye???.... Ahh güzel annem ne ümitlerle torununa hazirlik yapicakti, gelip yardimci olacakti, hevesi kursaginda kaldi kadincagizin.... Rabbim yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…