Daha once buraya yazmisdim galiba 6 ay önce evet arkadaslar çelme takan herkesin bir bir düştügünü gördüm.ilahi adalet varmis beni yari yolda birakip nisanlanan eski sevgilim nisan atti sersefil haldeymis ailesi bile sirt cevirmis, bana kotuluk yapan butun arkadaslarim keza öyle hepsi hayatin tokatini yedi.Benim 6 ayda dünyam bi kere daha değişti atandım sükürler olsun ve hayatima oyle biri girdiki beni gözünden saķınan ben agladim diye aglaya tabiri caise milletin actigi bütün yaralarıma öpe sarila kapatmaya calisip benim butun yaralarimi benimseyen bi insan haftaya sözüm var ama onlar ettigini buldu diye mutlumuyum? Hayir yada suan havalarami uçuyorum hayir.Ben oyle lanet bi insanim ki oturup hala dua ediyorum o insanlara ve o kadar farkinda degilmisimki biseylerin o bana bunu yapmis su sunu yapmis degilmis olay bu insanlar beni cok derin yaralamis suan guvenemiyorum hersey yolunda giderken bile oturup agliyorum ya bozulursa diye cunki bi yıkım daha kaldiramam ve en en onemli sey neymis biliyomusunuz ben en mutlu oldugum zaman hayatimin adami dedigim insani tanistirmak icin annemle mezarliga gittim.En mutlu oldugum zaman bakiyorum annem yok ben mutlulugumu anlatmaya bile mezarliga gidiyorum sonra dedimki ah be kizim senin mutlulugun bile eksik yarim artik benim mutlulugum bile ahirete kalmis.Inanin hayatta oyle degerler varki cok gec anliyosunuz belki biliyoruz ama yeterince deger vermiyoruz.Gidenleri bitmisleri herseyi bosverip yanimizda olup kaybettigimizde asla yeri dolmayan insana sarilin..Bunu buraya en son yazdigimda bana akil veren degerli insanlara bi vefa bilip yaziyorum..Allaha emanetsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?