Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de sizi haklı buldum, çalışıp kendi paranızı kazanırken bir anda mecburiyetten işinizi bırakmışsınız ve eşinize muhtaçsınız. Adam sanki keyfiyetten evdeymişsiniz gibi para vermemek için kırk takla atıyor, bi de utanmadan yok sana para mara cümlesini kurabiliyor. Eşinizin bu kadar vurdumduymaz birisi olmasına çok üzüldüm. Evden ayrılmanız bile ders vermek için yeterli olmayacak galiba.
Evet gayet normal bir şey , alışveriş yaparken 5 -10 tl fazladan karttan çekip bana nakit vermeleri . Borç almıyorum, dilenmiyorum , yakında bankamatik yok , niye bu kadar şaşırdınız anlamadım. Ben de her gün yapmıyorum zaten 2 kere kasaptan 1-2 kere de eczaneden yapmışımdır acil nakit ihtiyacı olan her insan bu şekilde bir alışverişi yapabilir!