- 30 Ekim 2014
- 55
- 10
- 38
Arkadaşlar ben 17 yasindayim üniversite sınavına hazırlanıyorum ben küçükken babamın annemi aldattığını hatırlıyorum annemle sürekli tartışıp üste çıkmaya çalıştığı sonra annem kadınla görüşmesine izin vermedi bir çok şey yaparak o zamanlar benim icin travmaya neden oldu piskolojim bozuldu ve babama guvenmiyorum hep annemi savunurum sahip cikarim ama babam böyle şeylere çok meyilli gözü dışarıda yani birde içiyor her haftada 3 kere falan şimdide internete takılıyor orda kadınlarla konuşuyor mesajlasiyor sürekli annemi eleştiriyor yok sen kendini aynada gormuyormusun kilo ver falan sen şöylesin böylesin hep bir kötüleme çabasında bugunde annem memlekete gitti teyzem agir hasta doktorlar gelin görün demiş onun için gitti annem Üzgün ve babam çok rahat hiç dert ortağı olayım demiyor birde grip oldu çok kötü ben yardimci oldum hep ablamla anneme ama babam hiç bir şey yapmadi nasılsın diye sorması kendi eşine ama o hastalandiginda annem onun için her türlü şeyi yaptı iyilessin diye babamin annesi hasta olduğunda annem hep yanında olmaya çalıştı duzelicek iyilesicek diye sürekli konuştu ve artık babamın bu hallerine katlanamiyorum annem benim için çok önemli o olmasa hiç kimse umrumda olmaz babamı sadece babam diye sayıyorum o kadar her namaz kıldığımda dua ediyorum babam duzelsin diye annem üzülmesin ona iyi bir eş olsun diye ama adam 7 sinde neyse 70 inde de odur gerçekten çok kötüyüm morelim bozuk Sinirliyim bir yandan annem yok nasıl davranicam bilemiyorum