babamin kumar sevdasi bizi ne hale getirdi!!!

babana bi şekilde bu illetten kurtulup size yardım etmesi için ikna edin madem pişmanlığı varmnış eminim biraz dil dökerseniz sizin uzman tedavisi şeklinizide kabul eder yani birde bunu deneyelim deyin
birde o mektubu saklayın yeri geldiğinde bak aslında sende pişmansın istemiyorsun ama bize yardımda etmiyorsun bu mektubu hatırladınmı der baskı yaparsınız
ayrıca annen kredi çekmeden bilmiyor muydu kumar hastalığını biliyordu bile bile hala insan kocasına guvenemez mi dersen evet böyle kocaya guvenilmez. hadi ilki tecrube oldu ikincide hata değil mi yani şimdi? amcanlar haklı bilerek lades olmuş. bence sende aslında burda annene yakıştıramıyorsun belki kocasına guvendi diyorsun ama canım olaya az dışardan bak annen neden kendime ediyorum demiyor.

nerdeyse tum suç annemde diyeceksiniz !!! anlatamadim galiba birlikte basvurdular kadin 10 içerisinde paraniz hesabiniza gelir dedi babam hesabin sifresini bilmiyordu ama son teknolojile hesabini internetten gorebiliyorsun oda parayin geldigini gördugu an hemen kendi ozel hesabina gondermis ordan cekmis yemis ama bizim onun bi hesabi oldugundan haberimiz bile yoktu yani onu bile gizli gizli açmis daha yep yeniymis 1 ay once falan açilmis. Evet annem babamin bu huyunu bile bile devam etirdigi için bu evliligi hatali ama Turk kadini biliyosunuz geçer yuvam yikilmasin insanlar ne der diye bosanmamis ama artik bitti avukata gidildi ve bosanma davasi açilcak

Back