- Konu Sahibi neslihanaltuntas
17 Ocak 2009 da babamı Medical Park Hastanesinin yetersizliği sonucu enfeksiyondan kaybettim.Yaklaşık 1 sene önce savcılığa durumu belirttim.Dilekçemi verdim.Benimle görüşmek istediler önce sorular bana sorulacaktı zaten verdiğim dilekçe saat saat her sorunun cevabı olabilcek nitelikteydi.Gittim ve kapıda savcıyı bekledim söylediği gün ve saatte ancak düşman görmüş gibi bana baktı ve tek kelime bile söylemeden gitti.Geleceğini düşünerek beklemeye devam ettim.Zaten elektrik negatif yükü ile doluydu savcı ile aramda...Sekreterine beklemekten usanarak nezaman geleceğini sordum.Gelmeyeceği yanıtını aldım.Tekrar nezaman gelmeliyim nezaman uygun olur dedim.Sekreter gelmenize gerek yok birşey olursa sizi haberdar ederiz dedi ve üzerinden 1 sene geçti.Ara ara telefon açıyorum durumun gidişatı ile ilgili gelişme var mı diye aldığım yanıt dosyalarınız incelemede ??? Tekrar gidicem ama sanırım maddi çıkardan dolayı yapmış olabileceğim düşünülüyor olabilir ama maddi dava açma niyetim yok.Durumla ilgili hızlanmasını nasıl sağlayabilirim?