• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın rahatsızlığı .. ve beklentiler

Elsaayk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
592
599
33
Merhaba hanımlar hemen uzatmadan derdimi beklentimi anlatıp sizlerden fikir almaya ihtiyacım var.

Babam son zamanlarda rahatsızlanıyordu surekli ve bir kac gün once anjiyo oldu haftaici tekrar tekrar olması gerecek anjiyodan sonra bir kac gun yogun bakimda felan tutuldu tabi biz psikolojik olarak yorulduk cunku babam 60 yasinda ve hayatında ilk defa doktora gitti ilk defa kan verdi iğne oldu diyebilirim Allah beterinden saklasin tabiki neyse benim sorunum daha doğrusu beklentim su benim kaynanam asla annemi aramadı geçmiş olsun diye kayinbabamida cok severim ama o da ne aradi ne ziyarete gitmeye niyet etti ki bizim ailemiz birine bisey olsa hem ziyaret eder hem de arar düşünün babam rahatsız olduğu dönem ko kiz kardeşi rahatsızlandı hem ben her gun aradım hemde annem babam da kp aradılar simdi bir gecmis olsun beklemek çok mu ben mi abartıyorum cok üzüldün inanın bana bi fikir verin

Bu arada bundan sonra bende onların kendileri ya da yakınları hasta olduğunda bir daha asla aramayı geçmiş olsun demeyi düşünmüyorum abartıyor muyum bu düşünceyle

Arayıp sormamaları ayıp olmuş ama sizin de Öyle davranmanız hoş olmaz bence. Neticede herkes kendine yakışanı yapar. Ben öyle alındığım bir durum olunca söylüyorum direk niye böyle yaptınız diye.

Belki henüz aramamışlardır arayacaklardır geleceklerdir vs vs. Biraz daha bekleyin, yine bi adım gelmese de tepkinizi ortaya koyun

Arayıp sormamaları ayıp olmuş ama sizin de Öyle davranmanız hoş olmaz bence. Neticede herkes kendine yakışanı yapar. Ben öyle alındığım bir durum olunca söylüyorum direk niye böyle yaptınız diye.

Belki henüz aramamışlardır arayacaklardır geleceklerdir vs vs. Biraz daha bekleyin, yine bi adım gelmese de tepkinizi ortaya koyun
zaten kv beni pek sevmez ama ben yine de saygısızlık yapmam ve altlı üstlü oturuyoruz ben hep biz yakınız zannediyordum ben hasta olduğunda felan da hic umursama 1 yasinda bebegim var yani bebeğe bari geliyim dee bir yudum su vereyim demez ama kendisi hep bekler beni simartin diye haa bende zaten beklemem

Malesef oyleler.Bende önceden bekliyordum ama şimdi umrumda değil. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hep bana .Umursamayın alindiginizi belli etmeyin yeri gelince diyeceginizi diyin.

Doğru söylüyorsunuz aslinda ama iç rutin kontrole gitti surekli aradım anne ne cıktı ne dediler nerdesin diye şunu anladim iyilik yapan iyilik felan bulmuyormuş

Back
X