Babamın Rezilliği Kepazeliği...

canim ewli oldugunu biliosa sizin bisiler yazmaniz bi sekilde kadini etkilemez bence....banane der bnm sorunum degil der kestirir atar.....acaba baba seni bi kadinla gorduk araba demis ya msj da kadin sen midin o anneme bize bunu yapmadin dimi die psikolojik baski yapsaniz yok ben degilimdir der we ceki duzen werebilirmi acaba kendine

Teşekkür ederim aslında olabilir güzel fikir ..

Onceden anne babalar cocuklarindan korkarlardi internetten bisey olur diye simdi cocuklar anneleri babalarindan boyle seyler yasiyor allah akil fikir versin zor durum valla

Dedemiz maalesef yok en mantıklısı amcamıza söylemek ..

Annenizin bilmeye hakkı var, sonuçta aldatılan o.
Üzülmesin diye söylememeyi düşünüyorsunuz ama başlı başına bir hata bu.
Annenizin babanızın ş.refsizliğini bilmeye son derece hakkı var.
Şuna bak evdekilerle iki kelam konuşmaz, ama dışardaki kadınlarla iş pişirirler:47:
Böyle bir adamı babam olsa bile affetmem, hatta anneme söylerim... Boşanması için ısrar ederim:47:
Terbiyesiz adam:47:

Çok kötü bir durum bu, ne yapılır onuda bilemedim... Babanıza direk bunu sorabilirmisiniz, sorsanız ne cevap vericekki tabiki inkar eder.. Kadına mesaj yazmanız hiç bişeyi değiştirmez, babanız için ha o kadın ha başkası... Ama şöyle bir şey geldi aklıma, annen-baban yani tüm aile bir aradayken, bi arkadaşınızın babasının başka kadınlarla birlikte olduğunu ve arkadaşının bunu öğrendiğini (arada babanızın o kadınla yaptıklarını ark. babası yapmış gibi anlatıp, tepkisinide ölçün) size ne yapayım diye akıl danıştığını sorsanız ve annenize '' bu arkadaşım ne yapmalı'' diye bi sorsanız... Bunları söylerkende arada bir babanıza bakıp, birde onun fikrini alsanız.... Babanızın gözü korkarmı? Bildiğinizi anlayıp, belki vaz geçer.

Ben anlamadım annenize niye söylemiyorsunuz?
İyilik yapmıyosunuz ki kadına afedersin ama bariz aptal yerine konuluyo şuan babanız tarafından:50:

Anlatmaya başlıyorum ...
Biz 2 kız kardeşiz size başımıza gelenleri anlatıcam .. Ben evli yeni 54 günlük bebeği olan bi anneyim 20 yaşındayım kardeşimde 15 yaşında .. Evimizde 2 bilgisayar var birisi kardeşimin diğeri babamın .. Babam 47 yaşında .. Ve bize olan ilgisi 0 .. Maalesef ki internet hayatı fazlaca fazla .. Annem de mükemmel bi insan sorun babamın internette başka kadınlarla konuşup buluşması uygunsuz msjları vs vs .. Ben biraz biraz anlıyordum ama bu kdr ileri derece olduğunu bilmiyordum msjlarını gördüm kadın - buluzumun düğmesi arabana düşmüş mü canım bi bakar mısın.? Diye yazmış şok geçirdim .. Babama altın künyeler tektaşlar bilezikler aldırmalar .. Şaşkınlığın bini bin para.. 2 kardeş okuyup okuyup birbirimize baktık.. Naapcağımızı şaşırdık yardım edin .. Sizce naapmalıyız kadına msj mı atmalı naapmalı yardım edinnn :43:

Siz de evli bir kadınsınız.. Aynı pisliği eşiniz yapsa bilmeyi mi istersiniz, bilmeyip salak yerine konulmayı mı istersiniz..

Kendinizi değil annenizi düşünün, biri babanıza çeki düzen verecekse bu anneniz olmalı. . Babanız amcanizin ya da sizin korkunuza yapmayacak diye bir şey yok. Bir yapmaz iki yapmaz.. Sonra baktı evde bir kadın yediği önünde yetmediği arkasında yine devam eder. Kimsenin korkusuna değil annenizi kaybetme korkusu yaşarsa vazgeçer bu pislikten.

tecrübeyle sabittir unutmayın. Kendi başınıza işlere kalkismayin. Sakıncalı ve riskli durumlar.

kadının saçını başını yon tehtit et bak bakalım bida babanın yanına yaklaşıyormu. bizim bi arkadaşın babası 37 yaşında adam yakışıklıda bişe genç evlenmiş .. kız arkadaşım ve annesi babasını sürekli kadınlarla basıyor artık o kadar alışagelmiş bi durum olmuşki onlar için her batığı kadınları dövüyorlar anneli kızlı . artık adama kimse bakmıyo karısını kızı oldğunnu cıngarlık cıkarcağını o yolda giden kötü kadınlar biliyor bulaşamıyorlar :):47: kafasını duvara sürt kıvılcım cıkart şahitsizce dövün kadını daha babanızı aramaz:27:

Back
X