• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın soyadını taşımak istemiyorum

pamuksuzseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2018
828
2.148
113
Soyadımı değiştirmek istiyorum. Soyadimin küçük düşürücü bir anlamı yok normal bir soyad. Sırf babamın soyadını istemediğim için değiştirebilir miyim? Babasıyla uzun yıllar görüşmeyenler ya da babası yüz kızartıcı suç işlemiş olanlar bunları sebep gösterip değiştirebiliyormuş araştırdığıma göre. Bende öyle bir durum da yok. Ama babamla tartışmamız yüzünden bana küfretti ve anneme "gitsin benim soyadımı değiştirsin" dedi. Annemi şahit göstersem bu geçerli bir sebep olur mu?

Soyadı değişikliği için benim bildiğim kadarıyla haklı sebep lazım davanın kabul edilebilmesi için. Bir sebebin haklı olup olmadığı tamamen hakimin inisiyatifinde. O yüzden bir şey demek doğru olmaz diye düşünüyorum.

Soyadı değişikliği için benim bildiğim kadarıyla haklı sebep lazım davanın kabul edilebilmesi için. Bir sebebin haklı olup olmadığı tamamen hakimin inisiyatifinde. O yüzden bir şey demek doğru olmaz diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim. Böyle bir örnek varsa yazan çıkar belki😔

Back
X