- 24 Ocak 2016
- 28
- 9
- 6
Ben babam sağolsun erkeklere güvensiz büyüdüm. Kendime söz vermiştim kimseyle çıkmicam üniye kadar diye. Ama 3sene önce sevdiğim çıktı karşıma 1sene peşimden koştu. Çocuktuk ikimizde, defalarca terkettim rencide ettim aşağıladım kandırdım oynadım ama en ufak bir adımım da o bana koştu hiç vazgeçmedi 1sene sonra bende ona aşık oldum bağlandım çünkü artık güvenimi kazanmıştı. Herşey güzeldi iyiydi ta ki üni ye gelene kadar ev arkadaşlarım benden büyüktü çevremdekiler sürekli bana onun değişceğinden bana olan bağlılığının biteceğinden kendimi hazırlamam gerektiğini söylüyodu. İyice paranoyak olmuştum. O filmlerdeki psikopatlar gibi. Ama yinede mutluyduk taki burda paylaşılan bir videoya kadar video dini bir adam erkeklerin içgüdülerinden bahsediyodu. Kadınlara olan zaafından Din konusunda hassasımdır. Herşey üst üste geldi psikolojim altüst oldu. Kendi ellerimle mahvettim ayrıldım yapamadım barıştık derken eve döndük tatilde şimdilerde iyiyiz.Ama kaldıramadığım bişey var ve Allahın verdiği birşey bu rüyalanma konusu yine konusu açıldı çıldırdım ben dayanamıyorum rüyasında olsa bile başka bi kadın o da aynı şekilde benim rüyalarımı kıskanır. Bu konuyu ben nasıl aşıcam bilemiyorum hala elinde olmayan bişey için benden özür diliyo ama ben kaldıramıyorum. Benim gibi güvensizlik sorunu yaşayan bu durumu aşanlar var mı