Babamın vermediği güven..

morsevda

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
28
9
6
Ben babam sağolsun erkeklere güvensiz büyüdüm. Kendime söz vermiştim kimseyle çıkmicam üniye kadar diye. Ama 3sene önce sevdiğim çıktı karşıma 1sene peşimden koştu. Çocuktuk ikimizde, defalarca terkettim rencide ettim aşağıladım kandırdım oynadım ama en ufak bir adımım da o bana koştu hiç vazgeçmedi 1sene sonra bende ona aşık oldum bağlandım çünkü artık güvenimi kazanmıştı. Herşey güzeldi iyiydi ta ki üni ye gelene kadar ev arkadaşlarım benden büyüktü çevremdekiler sürekli bana onun değişceğinden bana olan bağlılığının biteceğinden kendimi hazırlamam gerektiğini söylüyodu. İyice paranoyak olmuştum. O filmlerdeki psikopatlar gibi. Ama yinede mutluyduk taki burda paylaşılan bir videoya kadar video dini bir adam erkeklerin içgüdülerinden bahsediyodu. Kadınlara olan zaafından Din konusunda hassasımdır. Herşey üst üste geldi psikolojim altüst oldu. Kendi ellerimle mahvettim ayrıldım yapamadım barıştık derken eve döndük tatilde şimdilerde iyiyiz.Ama kaldıramadığım bişey var ve Allahın verdiği birşey bu rüyalanma konusu yine konusu açıldı çıldırdım ben dayanamıyorum rüyasında olsa bile başka bi kadın o da aynı şekilde benim rüyalarımı kıskanır. Bu konuyu ben nasıl aşıcam bilemiyorum hala elinde olmayan bişey için benden özür diliyo ama ben kaldıramıyorum. Benim gibi güvensizlik sorunu yaşayan bu durumu aşanlar var mı

Anlamadın rüyalanma dediğin şey nedir.
Rüyanızda gördüklerinizden mi kıskanıyorsunuz birbirinizi
Anlatmayın o zaman birbirinize o_O

Problemin köküne inmelisiniz.
Herkesin aynı olmadığını idrak etmelisiniz.
Dini yorum kısmına değinmeyeceğim ama kendinize böyle eziyet ederek, psikolojik olarak bu kadar yıpranarak karşındaki kişininde yıpratacağını unutma.
Kendini sev, kendine değer ver. Herkes gelip geçici.

Bu arada "KADINLARINDA ERKEKLERE ZAAFI VAR" hatırlatmak isterim.

Sadece erkeklere özel bir durum değil bu. :işsiz:

Fakat akıl de vermiş hayvan gibi dürtülerimizle hareket edip elalemin adamına atlayacak gibi bakmıyoruz.:skandal:

Konuda erkek zaafından bahsettiğiniz için diyorum erkeklerin ahlaksızlığı kabul edilebilir değil. Kadın içinde geçerli...

Son düzenleyen: Moderatör:
Git bir an önce tedavi ol ciddi söylüyorum. Ayrıca ne diye cinsel içerikli rüyalarını sana anlatıyor ? Babanın sana vermis olduğu güvensizlik ile sevgilinin cinsel içerikli rüyaları ne alaka ???

Rüyalarınızı anlatmayın ayrıca güvensizlik değil kıskançlık bu. Zamanla aşarsınız daha çok gençsiniz. Herkesin zaafları vardır önemli olan zaaflara dur diyebilmek.

Hay allahım yani rüyaları da kıskanacaksak artık vay halimize.Ben de erkeklere hiç güvenmem aşmadım da bu durumu ama ilişkilerimi kabusa çevirecek kadar olmadı.Senin bir gözün açık olsun gene kimseye körü körüne güvenme ama rüyalarını da kıskanma yav bu ne daha neler duyacağız?

Bu güvensizlik değil patolojik aşırı kıskançlık hastalığı tedavi şart..

Tedavi almayı düşündüm ayrıca sevgilim şunu gördüm bunu gördüm demez sadece bu olaya değindi ben de tepkimi verdim evet rüya kıskanmaktan bende memnun değilim sadece bunu yaşayıp aşan var mıdır diye soruyorum tek yok psikolog mu bu güvensizlik konusu da ülkemizde maalesef hergün neredeyse bi sapık haberi çıkıyo tecavüzcüler pedofililer bunlarla baş edemiyorum. Sanırım benimki geçiçi bişey değil

Durumunuz hic de ic acici degil,adamin elinde olmayan bisey yuzunden suclanmasi haksizlik.Bende esimi kiskanirim ama daha ruyalarina dadanmadim.Bence gercekten destek almaniz sart.Dediginiz gibi babaniz sebebiyle boyle bisey yasiyor olabilirsiniz...

Rüyalanma dediği sey erkeklerin uykudayken bilinçsiz şekilde boşalması sanırım. Kıskançlık olurda bu kadarı da olmaz yani. Normal değilsiniz hiç

Back
X