babamın yaptıkları benı cok yıprattı

blackeyes06

egeli bayaan:)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
333
54
48
merhaba arkadaslar oyle doluyumkı yanı derdımı anlatamam kımseye annem babam bı sene once ayrıldılar sonraa annem bı sans daha verdı kardesım ıcın kısın barıstılar ama babamda buyuk degısıklıkler vardıı annem dayanamadı bı ay kaldılar tekrar ayrıldılar ama bu bı aylık surecte yenıden evlenmıslerdı tabı ayrılınca hemen bosanma actılar bu surecte annem kardesımle yasamaya basladı babam gıttı babannem ıyıce yaslandıgı ıcın artık babam onla kalamazdı ama ona gıtmıstı neyse babamla ırtıbat halınde oldk annemle zaten gorusurum babam bıgun aradı benı ve bana evlendını soyledı ınanmadım kadınla konusturdu dını nıkah kıymıslarr kadının bı cocugu var babam bana annen benım ıcın bıttı su an evlendımı soyleme karım hamıle olabılır dedı kadına ve cocuguna aldıgı esyaları saydı tektek tamam dedım sonra cok uzuldum benım kardesımın orda boynu bukuktu o baskasının cocuguna neler almıss annem yıllarca emek verdı ama kotu olduu ayrıca babam calısmaz sorumluluk bılmez bıdedıgını on sefer konusur annem duyunca uzuldu ama yapck bsy yoktu gcn ogrendımkı babamın bı cocugu olacakmıs annem ogrenmıss cok zoruma gıdıyor esıme dahı bellı edemıyorum bu cok fazla geldı kadına kalorıferlı ev tutmuss falan oysa bız saobalı evde otururken basımızın etını yerdı ah anacıgım herseyı annem cektı ıstee sonra bayramdan sonra mesaj attım kardesımı arıyodu maddı yardımı yok kardesıme arada ellı yuz verır canı ısterse dedım bıdaha x ı arama bızım babamız öldü dedımm aramaya basladı sonra arramalar kesıldı sımdı kardesımıde aramıyo zaten benıde aramıyor ama cok düşünuyorum sildım babamı defterden ama bazen cok ozluyorum baba kelımesı gecıncee yada onun yasadıgı yerden gecınce falan doluyorum resmen napıyım sızce benn silmeye sıldım babamı ama cok ozluyorum

Bence silmeyin babanızı. Kırgın olun, sitem edin ama silmeyin. Bir baba evladını nasıl ki hemen silmezse bir evlatta aynı fedakarlığı göstermeli diye düşünüyorum. Ha aramazsınız o ayrı ama demeyinki babam öldü. Gün gelir yaptıklarını tek tek söylersiniz içinizi öyle rahatlatırsınız. Allah sabır versin canım. Öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…