şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam 1 saatten fazla olmuştur ağlıyorum babamla aramız hiç bi zaman iyi olmadı Allaha bin şükür beni okuttu şuanda üniye gidiorum ama her zaman kafama kalkmıştır bana harcadıklarını konu neyden açılırsa açılsın bu konulara gelio ben eve para getiremem diorum tmm okumıyım çalışım diorum o zamanda ben senin paranı istemiorum dio evde kahvaltı yapmamam bile sorun oluo benden adam olmazmış ağır başlı deilmişim 21 yaşındayım ve yeterince ağır başlıyım ben kendimi öyle görüyorum desem ama öyle deil etrafımda insanlarda bunu söylüo bi çok arkadaşım var hepsi hala lay lay lom halinde hem okuuyorum hemde haftada 2 gün falan çalışıorum sırf azda olsa harçlıgımı çıkartmak için ama yaranamıorum hep kendi yaptıklarını başıma kalkıo hayatımda hiç şu yaşıma kadar karnemde zayıfla gelmedim hep belge aldım kardeşim sürekli zayıf getirdi ağzını açıp ona laf yok yeri geldimi büyügüm yeri geldimi küçüğüm erkek arkadaşım oldugunu ögrendi ayrılıcaksın falan filan tmm dedim ayrıldım bilio ama hala kavgalarda onu ima etmeye çalışıo en sonunda ben hata yaptım dedi neyden dedim beni okuttun içinmi dedim cvp vermedi keşke okutmasaydın keşke dedim yine hiç bişey demedi resmen sıcak sevecen baba özlemi çekiorum hiç bi zaman babama seni seviyorum diemedim iyi anlaşan baba kız görünce imreniyorum resmen
artık napmam gerekio onu bile bilmiorum :'
'
'(