• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamla ilgili

adiyeff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
4.366
39
163
Konya
pazartesi günü babam çok öksürdüğü için kontrole gitmişti.akciğer röntgeni çekmişler,sonra da tomografi istemiş doktor.yarın sonucu çıkacak.sizce kötü birşey olabilirmi.biliyorum saçmalıyorum.yarın sonucu çıkcak bekle diyebilirsiniz.ama içim içimi yiyor.yani başka bir sebeple de tomografi istenebilirmi.illa bi kanser şüphesi mi lazım bu konuda bilgisi olan varmı.yada böyle birşey başına gelen.dua edin lütfen

Tomografi artık basıt bısey halıne geldı , hemen her hastaya ıstenılıyor.
Tuberkıloz ıcın bile ıstemıs olabılır , Geçmiş olsun
Allah şifa versin

canım annem iki gün önce gitti doktora hem öksürük hemde göğsünde ağrı vardı röntgen çektirdi temiz çıktı üşütme ve kas ağrısıymış. ama doktor için rahat etsin diye istersen tomografide çekil dedi annem istedi o da temiz çıktı yani röntgen illa kötü çıktı diye istenmiyor tomografi daha ayrıntılı olduğu için de isteniyor

pazartesi günü babam çok öksürdüğü için kontrole gitmişti.akciğer röntgeni çekmişler,sonra da tomografi istemiş doktor.yarın sonucu çıkacak.sizce kötü birşey olabilirmi.biliyorum saçmalıyorum.yarın sonucu çıkcak bekle diyebilirsiniz.ama içim içimi yiyor.yani başka bir sebeple de tomografi istenebilirmi.illa bi kanser şüphesi mi lazım bu konuda bilgisi olan varmı.yada böyle birşey başına gelen.dua edin lütfen

Anneme de çektirmişlerdi canım tertemiz çıktı içini ferah tut en iyisini düşünmeye çalış:34:

korkun olmsın canım hani illa tomografi için kanser olması gremiyor tabi Allah korusun benim babama da tomografi çekmişlerdi ama benim gerçi babamın epielpsi olduğundan dolayı yani kanserle ilgisi yok senin de korkun olmasın Allah şifa versin inşallah babana da canım

audra,sedaecrin,lithiumnil sizlere de teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için.öğleden sonra sonucu alacaklar,inşallah hayırlısı olur

audra,sedaecrin,lithiumnil sizlere de teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için.öğleden sonra sonucu alacaklar,inşallah hayırlısı olur

rica ederim canım inşallah hayırlı haberler alırsınınz

bu saatte yeni gelebildim.ciğerlerinde büzülme varmış sigarayı bırak demiş doktor.okadar rahatladımki anlatamam.allahım kimseye zor günler yaşatmasın.anne babalarımızın değerini bilelim.ilginiz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

geçmiş olsun ,korku atlattınız..allah beterinden esirgesin hepimizi canım..
ben de çok tırsarım sağlık konularında..:18::18::18::18:
her taraftan kötü haberler duyuyor insan..

Back
X