- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Nesi sakalasma sertce vurdu baya. Agladim neyse hep aileler haklıdır agzimi kirsalar bile onlar üstündür okŞerefsiz kelimesi haricinde pek bişey göremedim. Sanki baban sakalasmaya çalışmışta sen ergensin ve çok alinmssn gibi geldi yaş kaç
Bana niye trip atiyosun canim:) bende eskiden senin hissettign gibi hissederdim o yüzden böyle bi yorum yaptım 15 16 anca var sanırım yasin :) ilerde bu düşüncelerden kurtulursun merak etme annenin yanına da kaçma babana söylee o gotursun seni gorusturmuyomuki kaçıyorsunNesi sakalasma sertce vurdu baya. Agladim neyse hep aileler haklıdır agzimi kirsalar bile onlar üstündür ok
Bende ilk okuduğumda 15-16 yaşında zannettim ama arkadaş 27 yaşındaymışBana niye trip atiyosun canim:) bende eskiden senin hissettign gibi hissederdim o yüzden böyle bi yorum yaptım 15 16 anca var sanırım yasin :) ilerde bu düşüncelerden kurtulursun merak etme annenin yanına da kaçma babana söylee o gotursun seni gorusturmuyomuki kaçıyorsun
Bende ilk okuduğumda 15-16 yaşında zannettim ama arkadaş 27 yaşındaymış
Babam dün ders çalıştığını görmem lazim benim yanimda çalış odaya gel dedi. Bende hayır istemiyorum dedim kitabi sirtima vurdu senin dilin fazla uzadı dedi. Sonra evden çıktı. Ben bagirarak ağladım. gelişte elinde meyve poseti vardı gel al dedi güldü. ağladığımi görmesin diye birak yere dedim sinirlendirme beni dedi aldım gittim. Ben ders çalışırken yaninda gülerek konuşuyor nasıl iyi çozdun mu diyor. Ben zaten nefret ediyordum baya pislik Bide saka yapıyor. Bir keresinde heycanlansin diye koşarak yanina gittim korktu ya serefszi dedi bana. Babamla yaşıyorum artık annemin yanına kaçarak gidicem yemek filan yiyemiyorum beni hor görüyor diye ac kalkiyorum sofradan. düşündüğüm icin görmeye bile katlanamiyorum. Okumazsamda okumam napalim ben böcek gibi sürekli ezilicekmiyim istediğimi alamiyorum istediğimi giyemiyorum. Napiyim ben bu babayi annemin yaninda surunurum daha iyi
Bende ilk okuduğumda 15-16 yaşında zannettim ama arkadaş 27 yaşındaymış
Her 27 yaşında yazan 27 yaşında mı olur? :) hayır doktora filan yazmış oraya sanırım doktora filan yapıyor olabilir mi yani? :)Bende ilk okuduğumda 15-16 yaşında zannettim ama arkadaş 27 yaşındaymış
O kadarını artık ben bilemicem... Bende konuyu okuyunca yaşını merak ettim 27 yazıyordu.Her 27 yaşında yazan 27 yaşında mı olur? :) hayır doktora filan yazmış oraya sanırım doktora filan yapıyor olabilir mi yani? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?