• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamla tanışacaklardı ama son anda düğüne gitmesi gerektiğini söyledi!

Bicigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
162
0
46
İzmir
Tekrardan merhaba kızlar.Bir kaç saat önce babam ile erkek arkadaşımın tanışacaklarını çok heyecanlı olduğumu söylemiştim..Lakin hevesimi kursağımda bıraktı sevgilim sağolsun..Az önce aradı ve yarın düğüne gideceğini söyledi.Çok ama çok kırıldım bana daha önce söyleyebilirdi bu durumu.Babam haftalardır bugünü bekliyor kızının erkek arkadaşını merak ediyor doğal olarak.Tartıştık telefonda değer vermiyorsun koskocaman adama düğün var x gelemeyecek mi diyeceğim dedim.Ne yapayım bana da annem yeni söyledi elimden birşey gelmiyor dedi.Bu arada onun ailesiyle tanışmadım ben görmedim daha önce fakat böyle bi durum olsaydı kesinlikle bu şekilde davranmazdım.Daha önceden tartışmıştık face yüzünden hesabım kapalıyken habersiz açmıştım ve ondan habersiz yaptığım birkaç şey daha var güvenmiyor bana dengesizsin ne yapacağın belli olmuyor yine hata yaparsın bırakırsın ben babana nasıl söz vereceğim kızınız bana emanet diyor.Sonuna kadar haklı ama ailem ve ben önemsenmiyormuşuz gibi geldi bana üzüldüm..Sizce ciddi düğün meselesi bahane mi yoksa önemsemiyor mu ? ve güvenini kazanmak için ne yapmalııym biliyorum bu kolay olmayacak.

Bunun cevabını en iyi sen bilirsin.Aranızda ki ilişkiye bağlı neden böyle davrandığı.
Bekle bence,bunu telafi edebileceği bir zaman ver.
Babanla tanışması konusunda da ısrarcı olma.
Bırak bunu kendisi dile getirsin.
O istesin,tekrar organizasyon yapsın.
Sesi çıkmaz da,unutmuş gibi yaparsa o zaman sorunun cevabını almış olursun.
Ama beklemek yorar,huzursuzluğum artar diyorsan da açık açık konuş düğünden sonra.

Daha önceden çok istiyordu erkek arkadaşım ne zaman tanıştıracaksın aileni çok merak ediyorum diyordu sonradan değişti bu durum.Aileler tanışınca iş ciddiye biner ondan mı korkuyor acaba diye düşünmüyor değilim..Yaptığın hatalardan dolayı sana güvenmiyorum babana söz veremem diye savunuyor kendini.Haklı olabilir ama kötü hissettim kendimi..Ben konuyu açmasam kendisi dile getirmiyor kesinlikle..

bence bahane..ben olsam bende bahane uydururdum sanırım....siz sevgilinizi neden babanızla tanıştırmaya çalışıyosunuz ki...ciddi bi duruma dönüşürse elbet bigün tanışır zaten....sevgiliyken ailelerle yüz göz olanların sonuda iyi olmuyo bence...genellemiş olmıyım ama bence saçma bi durum...

Söylediğim gibi kendisi tanışmak istiyordu çok ısrar etti bende babama söyledim erkek arkadaşım tanışmak istiyor diye oda çok sevindi kabul etti

Bilmiyorum ki .. O anlık sinirle sormak gelmedi aklıma..Annesiyle birlikte gideceğini söyledi sadece.Hayır elbette gidebilir annesi söylemeyi unutmuş olabilir ama bu bahane olmamalı zaten babamla 5 6 gibi görüşecekler kolaylıkla gidemezmiydi düğüne..

Bilmiyorum ki .. O anlık sinirle sormak gelmedi aklıma..Annesiyle birlikte gideceğini söyledi sadece.Hayır elbette gidebilir annesi söylemeyi unutmuş olabilir ama bu bahane olmamalı zaten babamla 5 6 gibi görüşecekler kolaylıkla gidemezmiydi düğüne..
Canım çok yakın birinin olması gerek ki anca bu şekil bir bahane olsun.Ama sende baban ile tanıştırmak için ölüp bitiyormuşsun gibi davranma sakın.Bu yapılan bence çok büyük bir saygısızlık.İşin ciddiyetinin farkın da değil sanırım.Canım ileriyi allah bilir belki çok iyi olursunuz belki olmaz ama balık baştan kokar derler.Sinek ufaktır bilirsin.

Bugün öğreneceğim kimin düğünüymüş..Umarım akrabasının düğünü falandır bahane değildir yoksa kırgınlığım artacak.En başından hata yaptım..Tanıştırmak için ölüp bitiyormuş izlenimini verdim :(

bi kız babası için çok garip bi durum bence erkek arkadaşıyla tanışmaya sevinmek...benim için ters durumlar....

Neden sevinmesin ki.. Kiminle görüştüğümü nasıl bir insan olduğunu merak ediyor.Görüşeceğimiz zaman tedirgin olmasını istemiyorum.Tanısın endişelenmesin istiyorum

Kolayı var canım bundan sonra anca istemeye gelirken tanışırsınız de. Oda nasıl olur bilmiyorum dersin ama bunu imalı imalı söyleme ciddi sakin bir şekil de:) Ve canım bak bu söylediğimi unutma babam sen gelmediğin için şunu veya bunu dedi asla deme hiç bir şey söylemedi de.Aramız da konuşmadık yorum yapmadık hatta mümkünse babam unutmuş senin bugün geleceğini bi problem yok dersin yani lehine çevirmek kolayda umarım geceden babanın yarın onun geleceğini hatırladığını falan söylememişsindir.Amma karışık yazdım yaf anlarsın umarım canım:)

Hayır babama birşey söylemedim şükür :) iyikide söylememişim küçük düşecektim.. babam tanışmak istemiyor ciddi değil diye düşünür mü acaba.. ama söylediklerini yapacağım canim çok teşekkür ederim :)

Erkekler bu konularda ne kadar rahat ve sorumsuz olabılıyorlar degılmı ?
Biz kadınlar herseye bu kadar fazla anlam yukledıgımız ıcın daha fazla hayal kırklıgına ugruyoruz , sevgılın ayıp etmış ne olursa olsun verılmıs bır soz var ortada ve düğün dedıgın nedırkı zaten onemlı bırının dugunu olsa onceden haberı olurdu acaba bu bır bahane mı? sen daha ıyı anlarsın davranıslarından ...

Bende ona şaşırıyorum zaten yakınının düğünü olsaydı daha önceden haberi olurdu kesin.Ne hikmetse bugün söylüyor bana.Düşünüyorum da ben ailesiyle tanışacak olsaydım eğer haftalar öncesinden ayarlardım kendimi biz kadınlar fazla önemsiyoruz işte.Yaptığı çok yanlış oldukça kırıcı ama farkında değil hala kendini savunuyor bana.Cumartesi görüşelim bahane oldaydı eğer böyle bi teklifte bulunmazdım zaten diyor.Oldu paşam babamda senin ha oldu bugün görüşebilirz demeni bekliyordu.Koskocaman adam kendini ayarlamış sen ayarlayamadın çok büyük ayıp ettin dedim.Kendimi nasıl bi konuma düşürdüğüme bakar mısınız ya sanki zorla verdirmeye çalışıyorum kendimi üzgünüm..

bence bi düğün kendi geleceğinden önemli olmamalıydı ve babanızla tanısmalıydı
hem sizin hem ailenizin güvenini sarsmıştır bu durum . Acaba yarın bigün hangi yüzle istemeye gelcek
çok merak ettim doğrusu

:44:

Tatlım bence erkek arkadaşın ilk başlarda ve şimdi senin olna olan sevginden ve sadakatinden emin değil
Ve kendisini farklı göstermek senin sevgini kendisi tarafına çekmek için ciddi düşünüyorum aileni merak ediyorum gibi sözler sarfetmiş
Fakat bunu yaparken senin bu kadar çabuk kabullenip atacağa geçeceğin ihtimalini vermemiş.
Eğer öyle olsaydı sen şimdiye kadar onun ailesiyle tanışmış olurdun zaten.
Babanın merak etmeside normal kızının kimle gezdiğini bilmek istiyor tabiki.
Düğün konusuda bir bahane..Çünkü senden ve sevginizden emin değil
Ailenle tanışarak ciddiyete dökülmesine hazır değil sadece

sen niye güvenini kazanasınki bırak....
bütün hatayı kendini arama...
asıl o babanın güvenini nasıl kazanacağını düşünsün..
ilk günden ekmiş adamı...

öncelikli olarak size söz vermiş, sizde babanıza söylemişsiniz zamanı kararlaştırmışsınız..

ardından düğün bahanesiyle gelemeyeceğini söylüyor..

görüşeceği insan belkide kayınpederi olacak ilk intiba çok önemli bunu nasıl gözardı edebiliyor ?

annesine daha evvelden sözü olduğunu dile getirip pekala sözünü yerine getirebilirdi ?

ya dediğiniz gibi size güvenmiyor, yarın ayrılırsak diye olaya bakıp vazgeçiyor,

ya da gerçekten iş ciddiye binecek diye şimdiden evlilik öncesi depresyona giriyor..

ancak beni asıl geren durum siz nasıl babanıza gelemeyeceğini söyleyeceksiniz ???

Hayır babama birşey söylemedim şükür :) iyikide söylememişim küçük düşecektim.. babam tanışmak istemiyor ciddi değil diye düşünür mü acaba.. ama söylediklerini yapacağım canim çok teşekkür ederim :)
Canım bırak yaptığı çok ayıptı.Bence baban küçük düşeceğine o önemsenmiyormuş izlenimine kapılsın bin kat daha iyi.

Back
X