Babamla tanışacaklardı ama son anda düğüne gitmesi gerektiğini söyledi!

Tekrardan merhaba kızlar.Bir kaç saat önce babam ile erkek arkadaşımın tanışacaklarını çok heyecanlı olduğumu söylemiştim..Lakin hevesimi kursağımda bıraktı sevgilim sağolsun..Az önce aradı ve yarın düğüne gideceğini söyledi.Çok ama çok kırıldım bana daha önce söyleyebilirdi bu durumu.Babam haftalardır bugünü bekliyor kızının erkek arkadaşını merak ediyor doğal olarak.Tartıştık telefonda değer vermiyorsun koskocaman adama düğün var x gelemeyecek mi diyeceğim dedim.Ne yapayım bana da annem yeni söyledi elimden birşey gelmiyor dedi.Bu arada onun ailesiyle tanışmadım ben görmedim daha önce fakat böyle bi durum olsaydı kesinlikle bu şekilde davranmazdım.Daha önceden tartışmıştık face yüzünden hesabım kapalıyken habersiz açmıştım ve ondan habersiz yaptığım birkaç şey daha var güvenmiyor bana dengesizsin ne yapacağın belli olmuyor yine hata yaparsın bırakırsın ben babana nasıl söz vereceğim kızınız bana emanet diyor.Sonuna kadar haklı ama ailem ve ben önemsenmiyormuşuz gibi geldi bana üzüldüm..Sizce ciddi düğün meselesi bahane mi yoksa önemsemiyor mu ? ve güvenini kazanmak için ne yapmalııym biliyorum bu kolay olmayacak.

özür dilerimde o kişiden hayır gelmez sana düğün bu kaç gun öncesınden bellı olur sonucta ona göre bı randevu ayarlanırdı valla babalar için ilk intiba önemlidir ve o bu güveni kaybetti bence bende senin gibi düşünürdüm şahsen yani samimiyetimle söylüyorum ki böyle seyler siz evlensenız bile unutlmuyor

Back