Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaş doğru yazmış hepsini katılıyorum kumardan bir alır ama sizden fazlasıyla çıkar bu her zaman böyle olmuştur ilahi adelet bence helal yoldan kazansa daha iyi bu zamanda kredi almak pek akıl karı değil ya onuda batırısa ne olcakyeniden eski zengin günlerimize dönermiyiz diye sormuşsun..epey zaman geçmiş üstünden daha da büyümüş , bu paraların nasıl illegal yollarla ne yuvalar yıkarak ne hayatlar söndürerek kazanıldığını idrak ediyor olman gerek...hala istiyormusun o hayatı yaşamayı? hiç pay çıkaramadın mı şu an yaşadığın sıkıntılardan ders?anlıyorum ki yanıtın hayır...
batarmıyız diye soracağına bence el birliğiyle çalışalım evimize helal para sokalım demen gerek....allah hakkınızda hayırlısını versin
yeniden eski zengin günlerimize dönermiyiz diye sormuşsun..epey zaman geçmiş üstünden daha da büyümüş , bu paraların nasıl illegal yollarla ne yuvalar yıkarak ne hayatlar söndürerek kazanıldığını idrak ediyor olman gerek...hala istiyormusun o hayatı yaşamayı? hiç pay çıkaramadın mı şu an yaşadığın sıkıntılardan ders?anlıyorum ki yanıtın hayır...
batarmıyız diye soracağına bence el birliğiyle çalışalım evimize helal para sokalım demen gerek....allah hakkınızda hayırlısını versin