- Konu Sahibi denizim2009
uzun zamandır nasıl davranacağımı bilemez haldeyim,annemle babam 43 yıllık evli aralarında 10 yaş var ve annem babamın ikinci evliliğiymiş ilki kısa sürmüş annem evlendiğinde daha ondört yaşındaymış sonra babam almanyaya gitmiş annemide bir yıllığına götürmüş kendi onbeş yıl falan kalmış bu arada altı çocuk oluyor,neyse diycem şu ki annem yıllardır şeker hastası ve bu insanı komalık yapan cinsten ileri bir hastalık bu arada şekerden dolayı annecimin gözüde dahil içorganları çok hasar gördü tansiyonu yüksek depresyon ilacı vermiş dr.dokunsan ağlar hergün en az bir kez çok sıradan bir konu konuşurken bile bakarsın ağlıyo o kadar iyi bir annem varki anlatamam çocuklarına kul köle olmuş bu zamana kadar her anne iyidir tabide annem gerçekten tam bir anne lakin gelelim babama gençliğinde annemi o kadar çok dövmüşki üstüne evlenmeye kalkmış hatta biriyle evlenmek istemiş sen git konuş benim gönlüm var kocamın evlenmesine de demiş annemde gitmeyince onun için bile dövmüş varmı böyle bişey,babamın bu kötülükleri tüm akrabalar arasında bilinir kadına çok çektirdi diye halada öyle aslında,parayı pulu elinde tutup herkese dağıtıp ona kuruş verirken gözüne gelir,ona verdiği paranın karşılığında yada hastaneye götürse hemen başına kakar oysa kendisi yirmi yıldır çalışmaz abimler çalıştı ve onu emekli etti daha birçok geliri var ama kendi emeği azdır babam çok anlayışsız eski kafalı annesiz babasız büyümüş biri kendisini hiç umursamayan akrabaları için bile annemin burnundan getirir,hala hasta demez hizmet bekler eziyet eder şimdi durum böyleyken gel görki bana karşı çok iyi davranıyo karşısında en çok duran annemi en çok savunan ben olduğum için fikirlerime önem verir sözümü dinler ama üç gün sonra yine aynı adam,anneme çok kötü davrandığı için bana ne kadar maddi destek sağlasada kızım kızım desede en ufak bişeye koşup gelsede ona çok iyi davranmak içimden gelmiyo bi taraftanda üzülüyorum yinede benim babam diye biraz hoş davransam annem senide kandırdı der,ben evliyim 32 yaşındayım ama anneme ben çok sahip çıktığım için zoruna gider ona yakınlığım çünkü abilerim ikisi arasında ayrım yapmaz o annemizse o da babamız der çıkarlar kendilerine ve anneme yaptıklarını bilselerde onlarda kötü davranamaz annemde beni hep siz ezdiriyosunuz sizden çekinmiyo der neyse çok uzattım size sorum annenize babanız çok kötü davransa size de çok iyi davransa beni seven anneme de iyi davranır deyip mesafemi koyarsınız ne olursa olsun babamdır deyip gözmü yumarsınız