Babası tarafından dövülerek komaya sokulan Mert can

sendemibrutus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
2.320
2.017
333
İstanbul
Kızlar çok sinirliyim
Hergün kadın cinayeti, çocuk istismarı, tecavüz vs. gibi haberler izlemekten çok fazla yoruldum.Ben bir anneyim hem de çok yeni.Bir anne ya da bir baba evladına nasıl kıyar? Izledigimde inanamadım, babası ödevini tam yapamıyor diye Bu yavruyu döve döve komaya sokmuş..Şuan tüylerim diken diken.Yavrummmmm ölmüş.Allahim senin adaletine sığınıyorum yarabbim ne olur tez vakitte bu kul mutfettesi babalığın yüz karasi yaratığın canını al....Noluyor bu insanlara noluyor ? Bir can kolay mi geliyor dünyaya? Ya şurada evlat hasretiyle yanan onca insan varken Allahimmmmm nolur böyle insanlara evlat vermeeee.Allahim nolur ya nolur..Kalbim sızlıyor kalbim sızlıyor...

İnşallah en ağır cezayı alır diyeceğim ama nerde hayvan çocuk kadın katliamın yaşandığ kötü bir dönemde yaşıyoruz

Ya o kadar kahroldum ki şu habere adam bence kendi hayatındaki başarısızlığın hıncını kinini masum çocuğundan çıkarmış

Allah belalarni versin bu tarz insanlarin ya onuda ayni sekilde gebertceksin.. ama adalet nerdeee yine serbes brakmasalar iyy.
Allahim nolurrr evlat hasretiyle yananlar varken bu insan gorunumlu yaratiklara verme nolurr:dua:

Allah belalarni versin bu tarz insanlarin ya onuda ayni sekilde gebertceksin.. ama adalet nerdeee yine serbes brakmasalar iyy.
Allahim nolurrr evlat hasretiyle yananlar varken bu insan gorunumlu yaratiklara verme nolurr:dua:

Kendi 6 yaşındayken tuvaletini yapabiliyor muydu acaba? Küçücük çocuk ödevini tam yapamayabilir..Çok kızgınım gerçekten adalet yok ülkemizde.Dilerim içerde onada aynı eziyetleri yaparak öldürürler.

Kendi 6 yaşındayken tuvaletini yapabiliyor muydu acaba? Küçücük çocuk ödevini tam yapamayabilir..Çok kızgınım gerçekten adalet yok ülkemizde.Dilerim içerde onada aynı eziyetleri yaparak öldürürler.
insallahhhhh.. cok uzucu bi durum bu insanlarin kucucuk masum meleklerden istedigi ne gecende bi gerizekali kadin 7 aylik bebegi dovuyor nasil vicdan nasil bi sey bu ya anlamiyorum hayvan bile yavrusu oldugunde basindan ayrilmiyor simdi bu insani alicaksin bi odada iskence vere vere oldurceksinn

Çok zor bu ülkede adalet iyi işlemiyor Müge anlıya baktınız bu hafta adam çocuklarına tecavüz etmiş serbest bırakmışlar
adam sadece cocuklarna etsmemis onune gelene etmis mubarek Allahin belasii.. ya bu ulkede adelett yok idam olmasi sart bu tecavuzculer 1 cocuk kadin katilleri 2 direk idamm ediceksinki millet ibret alsin bidaha yapamasinn amaa nerde..

Back
X