• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babasına hayran bir kızın her aşkında onu arayışı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
içimden geldi ve yazmak istedim şuan bir derdim var, evet
hayatıma bir şeklide girip onu alt üst edip sonra bunu yapmamıscasına çekip giden insanlardan nefret ediyorum...
babamı kaybettikten sonra ki hayatımdaki en özel erkekti o
kadın herzaman güçlüdür ama hep bir erkek vardır hayatında çocukken genç kızken
ve tanıdğığı ilk erkekte babasıdır oyüzden hayrandır ona...
şimdi hayatımdaki bu kocaman boşluğu... başka insanlarda arıyor olmaktan ve her defasnıda şefkat yada sevginin milyonda birine sahip olmaktan bıktım...

insanlara kendimi ifade edemiyorum sebebine gelince marjinal bir görünüşüm var ve etrafımdaki herkes saç rengim tarzım kıyaftelrim konusnuda bana imreniyor, bunu söylerken punkçı yada emo falan olmadğımı belirtmeliyim.
sadece dünya modasını takip ediyorum, ama kızdğım ve erkeklerden nefret edecek boyuta gelişimin sebebi, asla teşhirci gibi giyinmeme rağmen erkeklerin çoğunun beni
aşktan aşka koşan, heycan arayan biri olarak görüp bana öyle davranmaya çalışmalarıdır...
ve çoğuda hüsran... ne yapmalıyım cidden artık karar veremyiorum ben böyleyim...
böyle olmalıyım, kendimi değistiremem ama insanlara kendimi ifade çabasınada girmekten bıktım...

bunun ıcın bısı yapmamalısınız..
sıze asık olcak sıze deger vercek kısı karsınıza cıkmamıs olabılır halan...
ınsanları dıs gorunusune gore sınıflandıran ınsanlar cok fazladır..
yanı sızınde dıs gorunusunuze gore degerlendırılmesı bence dogal gelıyo artık..
babanıza olan askınız o sevgıyı kımsede bulamazsınız kı..
baba sevgısı cok farklıdır..o her kızın hayalındakı kahramandır..
gucludur kımse ezemez onu yanında ıken dunya gelse umrunda olmaz ınsanın..kaleden bı yurekle sarıyo kızını cunku..
onu okadar takıpe der ıncelerkı hayatındakı erkekde oyle olsun sevgı dolu şefkat dolu..
ama aşk ve ozel yaşam daha agır basıca ıcın şefkat ve sevgıde bazen puruzler cıkabılırde..
baba sevgısını kımsede bulcanızı sanmıyorum..

giyim tarzınız nedır bılmıyorum ama gorunus onemlı davranıslar cok onemlı ınsanı yansıtan seyler bunlar ama nasıpte ne varsa o yasanır ben boyle dusunuyorum takmayın bence bakın bende 27 yasındayım olmayınca olmuyor bıtıyor

kar,,, sanırım haklısın, hayatta bazı şeylerin ikamesi yoktur sevgilerinde öyle babama hissettiğim sonsuz güven duygusu gibi...
fountain in de dediği gibi olmayınca olmuyor, bazen en yakınınız bile olsa paylaşamamak kötü, en objektif görüş sanırım beni tanımayanlarınki olsa gerek, samimiyetiniz ve ilginize teşekkürler

ılk etapta görünüş önemlidir...Kıyafet önemlidir... Herkes için böyle..Bu yüzden çok önyargılıyız ya..
Ama böyle olmamızında sebepleri var tabiki... Madem değişik bi giyiminiz var erkeklerin o şekilde düşündüğünü düşünüyorsunuz o zaman önce biraz değişiklik yapın kılık kıyafetinizde..

lisede bir öğretmenim vardı düş yazdıkların mantıklı ama uygulama kısmına geldiğimde onun dedikleri aklıma gelyior bana demiştiki
"hayatında kendini en kötü hissedeceğin zamanlardan birisi, kendini ifade çabasına gireceğin zamandır demisti, değişim ben istediğim için olmalı başkalarının beni anlayabilmesini sağlamak için değil ve sanırım biri beni anlamak istediği için anlamalı anlaşılır olduğumdan değil",,,,
tek sorun bu....

Lisedeki ogretmeniniz cok guzel soylemis. Ama su var babaniza duydugunuz guveni (bence) hic bir erkek veremez. Bence bu arayisi minimale indirin yoksa hayal kirikliklari kacinilmaz olur. Babasini seven ve

Bence farkliliginizi dogru yorumlayan insanlari secin ozunde sizi benimseyecek daha derin sarabilecek birisinin cikmasini bekleyin kimbilir belki tamamen babaniz gibi degil ama bazi huylarni yada en azindan bir bakisi bir durusu babanizi animsatacak birisi cikar..

sizi daha iyi tanimalarini saglamaniz daha hassas yapida oldugunuzu anlayabildigi kivama getirene kadar fazla samimi olmayin erkeklere...

bir_kadın dediğinde haklısın:) hiçbirşeyin yerini başka bişeylerle dolduramıyorsun ama kısmen de olsa dediğn gibi bir bakış bir duruş, umarım bir şekilde birinde bunu yakalayabilirim. ve artık bende insanlardan uzak durmayı insanlar derken erkeklerden tercih ettim en azından bir süre daha sağlıklı düşünebilene kadar....
teşekküür ederim:)

Back
X