evet arkadaşlar ben babama hiç babacığım demedim şimdiye kadar:1no2: ne bileyim çünkü o yakınlığı hissettirmedi.küçükken dayağını da yedim.tüm kardeşlerim de benim gibi korktular babamdan.bir yaramazlığımız olduğunda annem "akşam babanız gelsin söyleyeceğim " diyince bizim için iş biterdi.kuzu olurduk babam gelince...ve daha bir sürü hadise.
o günlerden bugünlere çok zaman geçti şimdilerde babam daha sıcak bize karşı.o eski sinirli hallerinden eser kalmadı.onu öyle çok seviyorum ki anlatamam.gelir sabahları öpücük kondurur.o gün benim için çok güzel geçer.
ama yine de babacığım diyemedim ona.bazı kızları görüyorum.babacığım, babişko gibi sözler söylüyorlar.birbirleriyle arkadaş gibi şakalaşıyolar.özeniyorum yaa
:1no2:
ne diyim hissettiklerim bunlar içimi dökmek istedim.benim gibi olan var mı ??
okuduğunuz için tşk ederimfisfisfis
o günlerden bugünlere çok zaman geçti şimdilerde babam daha sıcak bize karşı.o eski sinirli hallerinden eser kalmadı.onu öyle çok seviyorum ki anlatamam.gelir sabahları öpücük kondurur.o gün benim için çok güzel geçer.
ama yine de babacığım diyemedim ona.bazı kızları görüyorum.babacığım, babişko gibi sözler söylüyorlar.birbirleriyle arkadaş gibi şakalaşıyolar.özeniyorum yaa

ne diyim hissettiklerim bunlar içimi dökmek istedim.benim gibi olan var mı ??
okuduğunuz için tşk ederimfisfisfis