Babasının kopyası!

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.515
248
38
Babasının kopyası!

Yasemin Özilhan, önceki gün kızları Emine ve Ela ile birlikte Bebek Parkı’nda gitti.
Kızlarıyla oyunlar oynayan Özilhan, "Çocukluğum aklıma geldi. Ben de çocukken parka gittiğim de çok mutlu oluyordum" diye konuştu.

Özilhan, çocuklarıyla oynarken ortaya renkli kareler çıktı. Kızlarını tahterevalliye bindirip kaydıraktan kaydıran Ergene'nin keyifli halleri de objektife böyle yansıdı. Bu arada Emine ve Ela'nın babaları İzzet Özilhan'la olan benzerlikleri de gözlerden kaçmadı.

Bayılıyorum bu kadına ya. Cok hoş ve zarif. Kızları da prenses maşallah

bende çok beğeniyorum..aslında çok güzel değil ama farklı bir havası karizması var...çok cool duruyor..kızlarıda pek güzel sarı civcivler :)

bende çok beğeniyorum..aslında çok güzel değil ama farklı bir havası karizması var...çok cool duruyor..kızlarıda pek güzel sarı civcivler :)
Ünlülerin dünyasında olup da bozulmayan insanlardan biri bence kendisi. Kızları da evet sarı cüvcüvler :))

doğru kızlar kadından hiç almamış tıpkı babaları

anneleri de çok güzel kadın

Doktorlar adlı dizideki adıda Ela idi,dikkatimi çekti.Demekki rolünü benimsemiş.Kızları da çok tatlı.Allah nazarlardan saklasın.

ay kızlar sapsarı çok güzelll maşallah yasemin ergenede zarif bir bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…